|
Bildirim
|
Siz Meltdown Spectreeeee diye bağıradurun intel işlemcilerini peynir ekmek gibi satmaya devam etsin. DH bile yeni test sistemini 8700k üzerine kurdu :)
|
İşin üzücü tarafı, Twitch'de çok izlenen bir streamer geçen bunlara benzer şeyler söyledi (Amd iyi değil, yavaş vesaire, tabi o diğer maddelerde saydığın aptallıkları söyleyecek kişilikte biri değil, sadece takip etmiyor pek). Aklı Fx döneminde kaldı muhtemelen ve tabi habersiz olunca anlayışla karşılıyorum.
Biraz zaman alacak ama o marka algısı değişecek, hatta ileride 7nm+5ghz+zen3 platform desteği sayesinde, hele Intel 10nm üretimi sıkıntı yaratmaya devam ederse masaüstü pazarında ciddi geri kalabileceğini söyleyen bir kaç tech kanalı gördüm, izledim. Şimdiden Ryzen 2700x Tom's Hardware tarafından en değerli Cpu seçildi. Beklemiyordum açıkcası, 8700k alır diye düşündüm ama adamlar da iyi argümanlar sundular. https://www.tomshardware.com/reviews/best-cpus,3986.html |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 4 Mayıs 2018; 8:57:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judas28 -- 4 Mayıs 2018; 16:22:6 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 5 Mayıs 2018; 12:35:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 5 Mayıs 2018; 21:4:1 > |