Şimdi Ara

Yamalı Intel İşlemcilerde Spectre Açığını Kullanabilen 8 yöntem geliştirildi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam şu anda İntel işlemciyi ayıplı ürün diye göndersem alırlar mı sizce? Yada şöyle sorayım ayıplı olarak değerlendirirler mi? Hiç zannetmiyorum. İşlemcide bir sorun yok denerek bana geri gönderilecektir. Zaten bu açıkların çoğu internetten araştırdığıma göre sunucu tarafınını ilgilendiriyor yinede çıkacak yamaları bekleyeceğim umarım bir performans düşüşü yaşamayız bu yamalarla.
  • SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Hocam Virtualization Teknolojisi olan tüm işlemcilerde bulunan bir problem. Son yıllarda piyasaya çıkan tüm intel işlemcilerde VT özelliği var. Biz kullanmıyoruz die işlemcinin kusurlu olmadığı anlamına gelmez. İşlemciyi 8 çekirdek die alıyorsun bir çalıştırıyorsun 6 çekirdek çıkıyor, oyunlar 8 çekirdek kullanmıyor bu kusur sayılmaz demek doğru olur mu? VT fabrikasyon olarak kusurlu ve bu durum o işlemciyi ayıplı ürün niteliğine sokmalıdır. Tabi dediğim gibi tam olarak bilmiyorum, bilgim yeterli değil. Bilen bir arkadaş bizi anlatsa güzel olur.

Edit : Yamaların performans düşürmesi durumunuda atlamayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 5 Mayıs 2018; 21:31:9 >
  • Ben bios güncellemesi yaptım acaba bahsedilen açık bumudur?

Yamalı Intel İşlemcilerde Spectre Açığını Kullanabilen 8 yöntem geliştirildi!
  • raver kullanıcısına yanıt
    Hocam konudaki açıkla ilgili halen güncelleme yayınlanmadı. Bu bahsettiğiniz güncelleme yıl başında çıkan açık için(Çıkış tarihi yazıyor zaten).
  • Kevgire döndü işlemciler mübarek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.