Şimdi Ara

yamalı bohça windowsdan 3 açık daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft’un açıklamasında, olası saldırılara karşı bilgisayarı korumak için Windows XP, Windows Server ve Windows 2000’in gelişmiş versiyonunu kullananlara, bu güvenlik açıkları için üretilen yamaları internet sitesinden indirmeleri tavsiye edildi.
    Bilgisayar korsanlarının yazılım kodundaki açık nedeniyle dijital görüntü aracılığıyla sistemi ele geçirebildiği belirtiliyor. Bu açıklar için üretilen yamalar,www.microsoft.com/security adresinden indirilebiliyor.

• TERABAYT KARDEŞİM BİR ÜST KONUDADA BEN TAM BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORDUM HER HAZIRLADIĞI SÜRÜMLERE YÜZLERCE YAMA ÇIAKARTMAKLA BU İŞLER OLMUYOR ARTIK ALDIĞIM DUYUMLARA GÖREDE GOOGLE İŞLETİM SİSTEMİ ÜZERİNDE ÇALIŞMALARINI YAĞUNLAŞTIRMIŞ ÖRNEK DESKTOP ARAMA MOTORLARI WINDOWS UN KİNDEN DAHA HIZLI SONUÇLAR VERİYOR BU DA YAPACAKLARI İŞLERİN NE KADAR GÜZEL ŞEYLER İÇERDİĞİ ANLAMINA GELİR ÖTE YANDAN İNSANLARIN DÖRT GÖZLE BEKLEDİKLERİ İE 7.0 YİNE ÇIKMAZ AYIN ÇARŞAMBASINA KALDI GİBİ BİŞEY MICROSOFT BURADADA YERİNDE SAYIYOR EWET KOLAY DEĞİL BUNLARI YAPMAK AMA EL OĞLU RAHAT DURMUYOR BAKSANA FIREFOX YÜZ MİLYON KERE İNDİRİLMİŞ YANİ İNSANLAR KENDİ ÇABALARI İLE DEĞİŞİK BİR ŞEYLER ARIYOR ALTARNATİFLER GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR BUDA BU İŞLERİN ÇOK ÇABUK VE KUSURSUZ OLMASINI GEREKTİRİYOR
    MICROSOFTA DUYURULUR
  • SLAHS İtalik yazı goz yorucu... Buda senin bi hatan.. herkez hata yapabilir...
  • SLAHS 3 tane hata için windows kullanma diyorsun yane daha ne oldugu belli olmayan bir işletim sitemini öneriyorsun bize .
  • dikiş tutmaz bu program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.