Şimdi Ara

Yamaha YZF-125 mi ? Megelli 250R mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisininde aşağı yukarı 2. El pazarı aynı , sizce hangisini almalıyım duruş şekil açısından ikiside güzel Megelli 1 tık daha güzel geliyo ama malum servisi falan sıkıntı Yzf 125 den korkum bana ufak gelmesi , Megelli canlıda hiç görmedim YZF 125 megelliden farkedicek kadar ufak mı? Birde performans açısından değerlendirirseniz ustalar çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bir tesadüftür bilmem ama yzf 125 ile başladım ardından tarz olarak naked motora gönül kaptırdım ve Megelli 250S aldım. Şimdi ise megelliyi satıp z750 alacağım.
    R125 ve Megelliyi kıyaslayacak olursak söze ilk önce şöyle gireyim; performans olarak emin ol gözle görülür bir fark VAR. 1. Si megellinin gidişi gerçekten güzel ve tork olarak çok tatminkar bir alet. R125 bu konuda sınıfta kalır. Görüntü olarak yzf ye diyecek yok lakin Megelliyide mezara sokmaya gerek yok şahsen görünüşünden de memnunun ve en önemli noktalardan biri ses... Megelli bu konuda sınıfının en ama en iddalı motorlarından birisi ve başlarda geliyor.
    Şimdi teknik olarak avantajlardan ve dezavantajlardan bahsedeyim
    1-Fiyatına göre 125 lik bir motor mu 250 lik bir motor mu diye bana gelsen sanırım seçimlerimiz aynı olur :)
    2-R125 İle park halinde dururken abi bu kaçlık, kaç basıyor, vay güzelmiş vesaire çok karşılaşırsın fakat motora bindiğinde emin ol tribe girersin (ses yok, gidiş yok) sıska kalıyor.
    3-yzf her türlü markadan kazanıyor.
    4-Megelli Hakkında bilinmeyen şey yedek parça ! Evet tek bir distürbütör var fakat dokuyucu ile Kuşadası'nda oturmama rağmen hiç bir sıkıntı yaşamadan 2 gün içerisinde eksiksiz parça temin edebiliyorum.
    5-Megelli de ısınma problemi yzfye göre bir tık ilerde
    6-ikiside fazlasıyla ilgi çeken motor fakat park Halinde yzf daha Bi artist lakin kontak çevrildiğinde herşey terse dönüyor 😎
    7-yzf yi 10 yıl kullanacaksan megelliyi 8 yıl kullanırsın.

Bu saydıklarımı göz önünde bulundur hocam bana sorarsan ikisi arasında sınıfı Megelli geçer.

• Hocam valla tek korkum bu zaten Megellide motoru alınca servis konusunda ilgisiz kalıcağım , birde hocam kullanmış biri olarak size soruyim yzf-R125 küçük kalır mı megelli ye göre çok benim boy 1.86 kilo 72 birde ikisi arasında kaldığım ilanlar bakarsanız sevinirim buarada ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
    Megelli 250R :
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-megelli-en-yakisikli-megelli-250r-2015-model-335034361/detay

Yamaha YZF-R25 :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2013-model-yzf-r125-ekstrali-yapili-334037072/detay

• Yokmu yardımcı olucakk

• yav ikisi farklı hacim zaten megelli almamak için hiçbi sebep yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

yav ikisi farklı hacim zaten megelli almamak için hiçbi sebep yok

İlanlara baktınız mı bi önce ki mesajımda sizce o megelliyi almalımıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

alınır fiyatı felan çok uygun ama ducati stickerlere felan iyi şeyler sezmedim pek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha YZF R125 Nasıl Bilirsiniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnzoLodovico

quote:

alınır fiyatı felan çok uygun ama ducati stickerlere felan iyi şeyler sezmedim pek

Motorda lastikler falan güzel onların maliyeti zaten 1000 TL ducati sticker yapıştırması ducati yi andırdığı için iyi marka olduğu için yapıştırmış ama şuan satılan megelliler arasında en iyi duranı

• Görüntü şekil konusunda Yzf'yi hiç bir 125-250 300 cc geçemez. Hatta çoğu abilerinden daha şekil. Agresif tam bi ss.
    Fakat sadece bu kadar :)
    Ben sürat ses v.b. aramam dersen Yzf seçilir.
    Yok arada gazlarım şekline göre sesi gidişi de iyi olsun dersen Yzf'yi ele.
    Megelli hakkında hiç bişey diyemem bilmediğim bi marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Görüntü şekil konusunda Yzf'yi hiç bir 125-250 300 cc geçemez. Hatta çoğu abilerinden daha şekil. Agresif tam bi ss.
    Fakat sadece bu kadar :)
    Ben sürat ses v.b. aramam dersen Yzf seçilir.
    Yok arada gazlarım şekline göre sesi gidişi de iyi olsun dersen Yzf'yi ele.
    Megelli hakkında hiç bişey diyemem bilmediğim bi marka.

Peki hocam şöyle söyliyim size ben Hız meraklısı değilim en azından şuan aramıyorum hız şuan benim istediğim 1) ayağımı yerden kessin 2) Şekli düzgün olsun 3) Güzelde bir sesi olsun Şuan 1 ve 2 uyuyo YZF için ses konusunada
    Gelirsek abart egzos taksak o ses kurtarmaz mı ?

• Kurtarmaz.
    Sadece Yzf 125 değil tek silindirli hiç bir motordan istediğiniz aradığınız sesi alamazsınız. Egzoz ile anca ses artar. Egzoz açık gezen cg'lerden farkı olmaz.
    Youtubea bak oradaki sesleri dinle hoşuna gider belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Kurtarmaz.
    Sadece Yzf 125 değil tek silindirli hiç bir motordan istediğiniz aradığınız sesi alamazsınız. Egzoz ile anca ses artar. Egzoz açık gezen cg'lerden farkı olmaz.
    Youtubea bak oradaki sesleri dinle hoşuna gider belki.

Anladım hocam ama Megelli de tek silindir çıkan sese inanamazsanız orjinal egzosundan bi bakın isterseniz , o ses çıksa bile bana kâfi

• yzf r25 bak o zaman

• quote:

yzf r25 bak o zaman

O pahalı kalıyo hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.