Şimdi Ara

yamaha rx-v861

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar yamaha rx-v861 1000 tl fiyat aldım fıyatı nasıl bufıyata daha ıyı reciver lar var mı bu receiver i kullanan var mı nasıl bı alet benı aydınlayırsanız cok sewinirim sımdıden tşk. kullanımı falanıyımıdır.

Ekteki dosya (1)

yamaha rx-v861

bünyesinde barındırmaması.stereo için beklentilerin çok yüksek değilsede sana yetecek performansıda
    göstereceğindende emin olabilirsin.kaliteli bir çift front hop. ile seni çokta şaşırtabilir.ayrıca 7 ch stereo modu
    ilede çok kanallı dinletide gayet iyi sonuçlar alırsın
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • Ben de bu ürüne baktım , fiyatı da baya uygun bir ürün ,Diğer Modellerden neyi eksik diye bakarken yani TrueHD ve Dolby Digital HD destekli bir ürünlere bakıyım derken aklım onlara kaydı , Pioneer Lx-70 yada Yamaha RX-V1800 -3800 bakmaya başladım bu sebeple böyle bir ürün alırken en uzun vadeli kullanıma olanak sağlayacak modeli seçmekte yarar var.Şu anda zaten evde Pioneer DTS ve Dolby Digital destekli bir anfi mevcut o sebeple bu ürünün benim pek işime yaramayacağına karar verdim . Biraz daha para biriktirip şöyle 2010 gibi kendi evime geçerken alayım diyorum. Bilmem doğru düşünmüşüm.

Orjinalden alıntı: sejder

Ben de bu ürüne baktım , fiyatı da baya uygun bir ürün ,Diğer Modellerden neyi eksik diye bakarken yani TrueHD ve Dolby Digital HD destekli bir ürünlere bakıyım derken aklım onlara kaydı , Pioneer Lx-70 yada Yamaha RX-V1800 -3800 bakmaya başladım bu sebeple böyle bir ürün alırken en uzun vadeli kullanıma olanak sağlayacak modeli seçmekte yarar var.Şu anda zaten evde Pioneer DTS ve Dolby Digital destekli bir anfi mevcut o sebeple bu ürünün benim pek işime yaramayacağına karar verdim . Biraz daha para biriktirip şöyle 2010 gibi kendi evime geçerken alayım diyorum. Bilmem doğru düşünmüşüm.

merhaba yazdıklarınız bir bölümüne katılıyorum ama size bi deneyimimi aktarayım 2 sen önce yamaha rx-v 1700 aldım o zamanki özellikleri benim için oldukça yeterli idi şimdi geçen 2 seneya bakıyorum cihazın yanlızca kapastesinin %30 olarak kullanmışım bir kaç orjinal bi dvd alıp tam olarak bir dolby film yada dts film izlememişim genelde internetten indirdiğim divx filmleri dvd player dan izlerken bazen sesi yamahadan geçirmişim şimdi bakıyorumda kullanmadığım bi cihaza bana göre tonlarca para vermişim bence şimdi cihaz alacak isem truehd yada dolyby hd yi ne kadar kullanacağını düşünmek gerek orjinal bi blueray filmi şimdi kaç para bilmiyorum

özeti: kulanmıyacagın yada çok az kullancağın cihaza tonlarca para yatırma derim rv-861 istenilen rakam bence uygun

• Ümraniye Media Markt ta 899 TL ye satılıyordu. Yeni nesil ses formatlara ihtiyaç olmayacaksa alınabilir bir cihaz.
  • cihaz dolby true hd gibi yeni nesil formatları bünyesinde barındırmıyor ve eğer arkadaşların bahsettiği gibi stereo amaçlı kullanmayacaksan bu cihazı önerebilirim fakat elinde iki front varsa stereo almalısın zira verdiğin paranın hakkını vermemiş olursun.Şu andaki stereolar 4 kanal + iki sub destekliyor ve dts gibi kodları çözmüyor.Bu bahsettiğin yamahayı alırsan 3 yıl sorun yaşamazsın ama geleceğe yatırım değil onu söyleyim(şu an idare eder seni)

Orjinalden alıntı: basss soud

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar yamaha rx-v861 1000 tl fiyat aldım fıyatı nasıl bufıyata daha ıyı reciver lar var mı bu receiver i kullanan var mı nasıl bı alet benı aydınlayırsanız cok sewinirim sımdıden tşk. kullanımı falanıyımıdır.

Ekteki dosya (1)

yamaha rx-v861

Harika bir alet aynısı bendede var üst modellerden biri olup her türlü istediğini yerine getirecektir. Ses kalitesi olsun gücü olsun ben çok memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı anfi var.Daha önce Sony DA 1200ES vardı.Sony kullanırken sistem koyulan diske göre ön sağ-sol ve subwofer çalışıyordu ancak ben Yamaha da bunu bulamadım.Örneğin müzik dinlerken sadece sağ-sol hoparlörler çalışıyor.Subwoferın da çalışmasını istiyorum ama olmuyor.Ben mi bir noktada yanlış yapıyorum yoksa özelliği mi böyle.5.1 dvd filme geçince sub anında devreye giriyor mesela
    Sinema izlemek için olsun veya müzik dinlemek için olsun bence gayet yeterli. Zaten +5 den yukarı açamıyorum. Sinema için JBL 5+1 var. Frontlara pionneer cs-703 leri bağladım hem frontlardan gelen bass sesler hemde sub wooferdan gelen titreşimler salonu inletiyor. Ev içerisinde oldugun surece zaten sesını çok acamayacagın ıcın bu alet fazla bıle.
    Ben D-smart'ı, dvd-laser disc'i, pc'yi,ps3'ü ve Plasmayı Yamahaya bağladım. Sadece amfi üzerinden hepsını kontrol edebılıyorum kı ıstedıgım zaten buydu. Yamaha zaten sinema amfilerinde çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Orjinalden alıntı: edmontdante

Bende de aynı anfi var.Daha önce Sony DA 1200ES vardı.Sony kullanırken sistem koyulan diske göre ön sağ-sol ve subwofer çalışıyordu ancak ben Yamaha da bunu bulamadım.Örneğin müzik dinlerken sadece sağ-sol hoparlörler çalışıyor.Subwoferın da çalışmasını istiyorum ama olmuyor.Ben mi bir noktada yanlış yapıyorum yoksa özelliği mi böyle.5.1 dvd filme geçince sub anında devreye giriyor mesela

Bu modeli bilmiyorum ama, bendeki rx-v530 da bass seçeneğinde both (her ikisi) seçilirse veriyor. Yalnızca subwoofer veya main seçilirse vermiyor.
  • merhaba 2 gün önce yamaha rx-v861 aldım. Ürünü iyice inceledikten sonra cidden iyi bir cihaz olduğuna karar verdim. testlerinide uzun uzun yapma şansım oldu. speakerları ayrı ayrı seçmeyi planlıyorum.

aklımı çelen bir takım var aslında. quadral platinum m ( red ) cihazı inceledim ve ayrıntılı dinleme şansımda oldu fakat oldukça pahalı bir ürün.
    yamaha ns777 ile kıyaslıyorum ama quadral nominal 160 watt veriyor gerek gücü gerek aliminyum bazlı sürücüleri ve özel tw. nedeniyle fazlaca iyi görünüyor bu işten anlayan birileri varsa lütfen birkaç tavsiyede bulunsun. ziraa gaza gelmişken firsatı kaçırmayıp quadrala saldırabilirim.

yamaha rx-v861

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.