Şimdi Ara

Yamaha rx receiver ve hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Öncelikle konu daha önce tartışıldıysa özür dilerim. Forumu taradığımda bulduklarımdan tam bir cevap alamadığımdan ayrıca soruyorum.

    İlk HiFi sistemimi kurmak için çıktım yola. Pikap ve Stereo receiver olarak Project Debut III ve Yamaha RX 397 makul görünüyor. Bütçe biraz kısıtlı da.

    Yamaha rx 397 için internette iyi şeyler söylenmiş. Çıkışı 2x50 watt. Orta büyüklükte bir odada kullanacağım için ses şiddeti olarak yeter diye düşünüyordum. Ama okuduklarıma göre çıkış gücünün ses kalitesine de etkisi büyükmüş. Biraz daha fazla verip rx 497 (2x75 watt) almak daha mı iyi olur ses kalitesini göz önüne alırsak?

    Bir HiFi satıcısı önce hoparlör seçmek gerekir, ona göre receiver alınır dedi. Siz ne dersiniz? Daha sonra receiver'a uygun hoparlör alsam olmaz mı? Receiver, hoparlör uyumu nedir? Hangi parametrelere bakmak gerekir? Ekonomik ama tatminkar hoparlör tavsiyelerinizi baklerim. Elimde eski Sony müzik setimin (FH-B70 CD) hoparlörleri var. Ne yazık ki şu anda o hoparlörün teknik bilgilerine ulaşamıyorum. Bilen varsa; teknik olarak stereo receiver ile kullanmak mümkün mü bunları?

    İlgileneceklere şimdiden teşekkürler
    Sevgiler







  • yok mu sesimi duyan.
    en azından yamaha rx 397 hangi özellikte bir hoparlör almam gerektiğini söyleseniz minnettar kalırım.
    sevgiler
    _____________________________
  • bende arastırmadayım bu konuda ama en azından ax 497 düşünmelisin
    _____________________________
    STEREO : Denon dcd720 + Yamaha as701 + Monitor audio bx6

    CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000
  • nad 326bee tavsiye ederim ,yanına da wharfedale 10.2 giriş seviyesi için yeterli olur.
    _____________________________
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.