Şimdi Ara

Yamaha DD65

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
10.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yamaha DD65

Ev ortamında kayıt için ve taşınması kolay olduğu için arkadaş ortamında çalmak için rahat olduğunu düşünüorm.Kullananlar varsa (+)ları ve (-)lerinin neler olduğunu yazarlarsa çok iyi olur. Birde elektro baterinin yanında şular şunlar şunlar da lazım dedikleriniz varsa paylaşın LTFN....

**********Yamaha DD65 hakkında bilgi için tıklayınız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 18 Ocak 2008; 21:10:09 >

• Bu elektro baterilerin boyutları nedir? Gözümde bir türlü canlandıramıyorum çünkü...
  • 41.1cm X 18cm (*4.5 Kg.*411mm x 180mm) ölçülerinde 4.5kg '''tıklayınız...''' yazan yerde hakkında birçok bilgi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathCore. -- 18 Ocak 2008; 21:13:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :HardCoRE:

41.1cm X 18cm ölçülerinde 4.5kg tıklayınız... yazan yerde hakkında birçok bilgi var

Bu 18 cm kalınlığı oluyor değil mi? Yoksa çok küçük olur da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

quote:

41.1cm X 18cm ölçülerinde 4.5kg tıklayınız... yazan yerde hakkında birçok bilgi var

Bu 18 cm kalınlığı oluyor değil mi? Yoksa çok küçük olur da...

youtube açılsa onla ilgili video da var koyucamda galiba kalınlığı boyu vardı baya çünkü :D
  • Neyse senin konuyu dağıtmayalım, çok büyük bir şey değil anlaşılan.
  • sadece ; parasız modda alınabilecek bir elektronik bateri...barda çalıcam dersin yer yoktur dersin yine alma derim...her halukarda alma derim cebinde buna ayıracak 800 liran varsa...o para varsa git "HB" serisinden başla bakmaya...biraz ıkınırsan 800-850 ye bulabilirsin;

Yamaha DD65

Edit:Bateri lafından nefret ediyorum nasıl kullanabildimama editlemicem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 18 Ocak 2008; 21:31:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali & Klipsch & Wharfedale
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

sadece ; parasız modda alınabilecek bir elektronik bateri...barda çalıcam dersin yer yoktur dersin yine alma derim...her halukarda alma derim cebinde buna ayıracak 800 liran varsa...o para varsa git "HB" serisinden başla bakmaya...biraz ıkınırsan 800-850 ye bulabilirsin;

Yamaha DD65

lise 3 örencisiyiz kendi aramızda punk rock grubu kurduk bi sene sonu okulda çalıorz ondada akustik bateriyi kiralıyoruz başkada çalmıorz yani barlarda felan üniversitede inş. 800m sanki fazla ben alıştırma için böle ewlerde bodrumlarda grubumla düşük sesle alıştırma yapmak için almayı düşünüordm sahneye felan çıkmak amaçlı değil.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

sadece ; parasız modda alınabilecek bir elektronik bateri...barda çalıcam dersin yer yoktur dersin yine alma derim...her halukarda alma derim cebinde buna ayıracak 800 liran varsa...o para varsa git "HB" serisinden başla bakmaya...biraz ıkınırsan 800-850 ye bulabilirsin;

Yamaha DD65

lise 3 örencisiyiz kendi aramızda punk rock grubu kurduk bi sene sonu okulda çalıorz ondada akustik bateriyi kiralıyoruz başkada çalmıorz yani barlarda felan üniversitede inş. 800m sanki fazla ben alıştırma için böle ewlerde bodrumlarda grubumla düşük sesle alıştırma yapmak için almayı düşünüordm sahneye felan çıkmak amaçlı değil.

sonuçta akustik davul çalacaksın değil mi amacın o???Yani profesyonel değilsin ; alıştırma yapacaksın....

Sana demiyorumki iş yapmaz ; yapar ama yukarıdaki kadar kesinlikle iş yapmaz..He öğrenciysen ; 800 lira bana fazla diyorsan tabii ki yamaha dd 65 al iş görmez demiyorum

• arkadaslar yamaha dd 65 gercekten guzel bır elektronık.
    yurtdışı seyahatim için satmıştım şimdi tekrar arıyorum yana yakıla
    eğer yeniyseniz ve apartman hayatı yaşıorsanız alın derim
    yok ben konser vericem bara çıkıcam diyorsanızda korkmayın biraz saglam anfilerle o işide yaparsınız
  • arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır yamaha dd65 kullanıyorum.arkaşlarında dedigi gibi apartmanda kalanlar için çok uygun bi alet.degişk şarkılarda kit leri degistirerek muzige uyum saglayabiliorsunuz.kendi kit inize olusturabilmek kendi tarzını yaratmanıza imkan saglıyor.makinadaki kayıtlı parçaların bateri alt yapısını kapatıp uzerine siz çabiliyor ayrıca kaldıgınızı kaydedebilosunuz.bunlar artıları
    benim godugum 2 eksisi var buyuk olan akustik davuldaki pedal sistemini baya arıyosunuz.2.si pedlere vuruşlardaki hasasiyet durumu
    ama genel olarak 10 üzerinden 7 veririm.evde çok iyi iş goruyor.sahnede de ole daha calamadım sahnede amacalanlara tanık oldum.
    bu arada bi soruda benden dd65 i sahnede kullanmak için nası bi amfi kablosu lazım.her music shop ta bulunurmu internetten bulamadım kafyı yicem

• arkadaşlar bu ürünün cross padi yokmu elinde cihaz olan varsa detaylı resimlerini paylaşabilirlermi ben mesela bu alet de twin pedal kullanmak istiyorum o nasıl olacak?
  • İstediğin davula istediğin sesi verebiliyorsun. Ben hi-hat pedalını değiştirdim double-kick oldu ama akustik davulla alakası olmuyor El ayak kordinasyonu geliştirmek zor bu alette. Küçük olduğu içinde alışana kadar bagetler elinizden fırlayacak. Efektleride pek iyi değil. Paranız yoksa alın kulak geliştirirsiniz
  • Merhaba hala dd 65 kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bundan var satıyorum
  • Merhaba, bu ürünü eşim hediye olarak almış dün verdi gerçekten çok beğendim. Fakat birkaç problem var gibi. Üzerinde bulunan tüm padlerde bageti üzerine zıplayacak şekilde bırakınca baget kaç kere zıplıyorsa o kadar ve net bir ses duyuluyor. Fakat sol orta kısımdaki padde üst üste vuruşlarda bir önceki vuruş sesi birden kesilerek kesik ve rahatsız edici bir ses veriyor. Bir önceki vuruşun sesi aniden kesilip yeni vuruşun sesi duyuluyor. Bu durum herhangi bir ayardan dolayımıdır. Yoksa o padde problem mi vardır. Bir de sol taraftaki ayak pedalı normal çalışırken. sağ taraf sol taraftakine nazaran tutukluk yapıyor. Bazen algılamıyor. Acaba bu da seçilen ayarlarla ilgili olabilir mi. Daha sert basmak gerekir gibi vs. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerqanseenan

Merhaba, bu ürünü eşim hediye olarak almış dün verdi gerçekten çok beğendim. Fakat birkaç problem var gibi. Üzerinde bulunan tüm padlerde bageti üzerine zıplayacak şekilde bırakınca baget kaç kere zıplıyorsa o kadar ve net bir ses duyuluyor. Fakat sol orta kısımdaki padde üst üste vuruşlarda bir önceki vuruş sesi birden kesilerek kesik ve rahatsız edici bir ses veriyor. Bir önceki vuruşun sesi aniden kesilip yeni vuruşun sesi duyuluyor. Bu durum herhangi bir ayardan dolayımıdır. Yoksa o padde problem mi vardır. Bir de sol taraftaki ayak pedalı normal çalışırken. sağ taraf sol taraftakine nazaran tutukluk yapıyor. Bazen algılamıyor. Acaba bu da seçilen ayarlarla ilgili olabilir mi. Daha sert basmak gerekir gibi vs. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar...

O dediginiz ortadaki padler benimde hosuma gitmedi pek
    Onun disinda onlar icin tatmin edici ses bulamadim. Snare-hi hat ve crash icin gayet guzel sesler var. Kickte fena degil ancak o ortadaki altolar.biraz sorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yamaha müzik aletlerinin Yamaha motorlarıyla ilgisi varmı ? Logoları da aynı
  • dreamstream kullanıcısına yanıt
    Cihaz hala duruyor mu sizde hocam satıyor musunuz?
  • bende yamaha dd65 modelini kullandım kendimi bu konuda bayağı geliştirdim güzel bir cihaz artık satmayı düşünüyorum daha üst bir modele geçeceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.