Şimdi Ara

yamaha avr 459 için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Sinema seyretmek için 459 un ayarları nasıl olmalıdır.5.1 ses sistemi mevcut.Tecrübeli arkadaşlar kısa da olsa bilgi verebilirmi?
    iyi akşamlar.



  • Sinema için özel bir ayara gerek yok. Tüm hop. lerin baglıysa rear kolonların biraz db ini yukselt AVR üzerinden istedigin DSP modunu seç ve keyfine bak.
    Öncelikli tavsiyem izledigin filmdeki çoklu kanalın hangi format olduğudur buda zaten DVD nin arka kapagında yazar. (DTS, Dolby vs..) AVR ni bu DSP moduna getirirsin.
  • slm yamaha rx-v 459 anfide film izlemek icin kumandadan standart tusuna basarsanız yamaha nın kendi modlarını kullanmadan dogal digital veya dts olarak filim izlersiniz movie tusuna basarak 700mm sci-fi-ve 70mm adventure programlarını kullanıp yamahanın kendi programları ile izlersiniz. bunların arasında en güzel mod movie modlarının arasında 70mm sci-fi modunu tavsiye ederim.
  • Oronra ve spidr ilginize teşekkürler.sci-fi modunda 5.1 ses bozuluyor gibi.70mm nedir?Acemiyim anlamadım.
    Ayrıca Sub için avr de ayarlar nasıl olmalıdır?
    Selamlar...
  • 70 mm sci-fiveya 70mm adventure modu yamahanın kendi gelistirdigi film modlarıdır. kulakzevkine göre istersen bu modları istersen standart tusuna basıp dolby digital olarak izleyebilirsin.sub ayarını odaya göre dinleyerek kendi zevkine göre ayar yapmalısın.avr de sub ayarını menulerden sub cıkısını sub yoksa front secenegine ayarlıyıp bas sinyallerini ön hop. alırsın . sub varsa ayarı sw moduna getirip butun basları sabdan alabilirsin .
    veya aynı ayarı both konumuna getirip hem sub dan hemde kolonlardan alabilirsin.muzik dinlerkende subını kullanmak istersen mutlaka ayarı both konumunda ayarla.daha sonra sub ayarı yaparken level tusuna basıp sw levelini kolonlara ve kulak zevkine göre ayarla.
  • Son bir soru daha.(inşallah)
    Eko. ayarları nasıl olmalı yada tavsiyeniz?
    Çok teşekkürler...
    quote:

    Orjinalden alıntı: spidr

    70 mm sci-fiveya 70mm adventure modu yamahanın kendi gelistirdigi film modlarıdır. kulakzevkine göre istersen bu modları istersen standart tusuna basıp dolby digital olarak izleyebilirsin.sub ayarını odaya göre dinleyerek kendi zevkine göre ayar yapmalısın.avr de sub ayarını menulerden sub cıkısını sub yoksa front secenegine ayarlıyıp bas sinyallerini ön hop. alırsın . sub varsa ayarı sw moduna getirip butun basları sabdan alabilirsin .
    veya aynı ayarı both konumuna getirip hem sub dan hemde kolonlardan alabilirsin.muzik dinlerkende subını kullanmak istersen mutlaka ayarı both konumunda ayarla.daha sonra sub ayarı yaparken level tusuna basıp sw levelini kolonlara ve kulak zevkine göre ayarla.




  • Bunlar zevke yada renge gore yapılacak olan ayarlar, tamamen senin keyfine kalmış yani. Bir kitabı yada uyman gereken bir kanunu yok. Nasıl hoşuna gidiyorsa o şekilde yapmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.