Şimdi Ara

' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.843
Cevap
43
Favori
331.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tEaMpRaEn kullanıcısına yanıt

    Özelliğin ismi neydi hatırlamıyorum ama Yamaha’da ürünün apartman kullanımına uygun olması için efektleri törpüleyen bir özelliği var. O kapatıldığı takdirde kayıt neyse onu verir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AP Shaco Pentakill A kullanıcısına yanıt

    Fiyat uygunsa mantikli olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamaha RX-V377 recevierimde USB cihazı kullanamıyorum. Access Eror hatası alıyorum. Farklı bilgisayarlarda FAT32 olarak defalarca biçimlendirdim içinde sadece 1 mp3 olsa dahi aynı hatayı alıyorum. Farklı USB ile de sonuç aynı. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olacak var mı ?

  • Bizim burada, Arabistan'daki yetkili Yamaha satıcıya Yamaha A8A gelmiş. Dün akşam mesaj attılar. Yaklaşık 4200 USD'dan verecekler.


    2008 yılından beri kullandığım Yamaha Z11'i artık değiştirsem mi diye düşünmeye başladım.


    Z11'i de zaten 11.2 olarak kullanıyorum ama atmos çözemiyor, kendi sound effectleri ile front ve rear presence höparlörleri idare ediyor, oldukça da memnunum aslında. A8A ne kadar farkettirir emin olamıyorum, bir de A8A, Z11'in tam karşılığı gibi gelmiyor.


    Zamanında Z11'i 6200 USD'a almıştım, A8A sadece 4200 USD.


    Bakalım biraz düşünelim.

  • İnsan değiştirmek istiyor 14 yıl sonra ama işin doğrusu eskisi hala o kadar iyi çalışıyor ki, yenisi ne getirir tam emin olamıyorum. Bir de yenisi eskisi kadar torklu bir receiver mı ondan da emin değilim, malzeme kalitesi o kadar iyi değil.


    Belki Yamaha'nın Pre/Power kombinasyonunu update etmesini bekleyebilirim. Power, Z11 temelli olduğu için onun gücünden endişem olmaz.

  • Yamaha A8A


     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '


    Yamaha Z11




     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '

    Yamaha MX-A5000


     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '




  •  ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ '

    Yamaha A8A alternatiflerine bakarken tam aklıma yeni upgrade edilmiş Denon 8500HA giriyor, 13 kanal AV receiver, tüm HDMI portları 8K destekliyor. Bu sefer de bakıyorum ana firma Sound United medikal bir şirkete satılmış. Pulse oksimetre üreten bir şirket. Verdiği para da bir milyar dolar.

    Medikal şirket Sound United'ı neden alır, Denon Marantz ve diğer markalara ne olacak kafada soru işaretleri oluşuyor.



     ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ 'Stop the FOMOyoutube
    Explaining why Masimo bought Sound United, Denon, Marantz, Polk, etc! 👍Code SF20 for 25% off Windows10 Pro (17USD): https://biitt.ly/5UR3f Windows11 Pro(22USD): https://biitt.ly/aDjk4 Office2016 (28USD):https://biitt.ly/TQmAJ Office2019 (47USD):https://biitt.ly/NnIbc 👍TV Buying Chart https://bit.ly/3Dto1a4 👍My Leaderboard https://bit.ly/2U5DfQQ ==Buy Kaleidescape at Value Electronics https://bit.ly/3D6dNfJ ==== Denon Marantz Sold to Masimo! My Analysis: Bad News for Home Theater masimo buys sound united,masimo buys denon,masimo buys marantz,denon sold,sound united sold to masimo,masimo buys,masimo buys viper,sound united problems,sound united earnings,home theater,marant sold,denon vs marantz,Denon Marantz Sale,Denon Marantz Sale to Masimo,Denon Marantz Sold to Masimo,Denon Marantz Sold,denon sold to,masimo sound united,sound united viper,masimo viper,viper holdings,My Analysis: Bad News,Sold to Masimo,Home Theater LINKS https://consumerelectronicsdaily.com/article/2022/02/17/medical-tech-firm-masimo-sees-sound-united-buy-as-immediately-accretive-2202160060 https://www.massdevice.com/masimo-stock-falls-as-the-street-ponders-1b-sound-united-acquisition/ https://www.marketscreener.com/quote/stock/MASIMO-CORPORATION-58024/news/Masimo-Corporation-entered-into-a-definitive-agreement-to-acquire-Viper-Holdings-Corporation-for-1-39488426/ --indexed chapters 0:00 Masimo buys Sound United for $1 billion 0:55 Deconstructing the sale 2:10 Why Masimo Bought Sound United 5:00 How the Sale Went Down: Debt Financing 6:46 Why Sound United Sold Out 10:14 Final Thoughts: Why This Is Bad
    https://www.youtube.com/watch?v=CIylDMqbf2g&feature=youtu.be




  • Artık, zamanın flagship avr leri kalitesinde amfiler çıkmıyor malesef. Bundan sonra pre power olarak gücü elinizde bulundurabilirsiniz Şükrü hocam.

    Bizi buralarda sual edecek olursan elimizdekileri korumakla meşgulüz.  ' _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ ' 

  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Şükrü Bey 8500HA’nın sadece 1 ad 8K hdmi girişi var. Bu cihazı düşünüyorsanız bu kısmına dikkat edin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PRODJ kullanıcısına yanıt

    8500HA da A harfi olunca hepsi 8K diye düşünmüştüm değilmiş gerçekten. O kadar para verince insan hepsinin 8K olmasını ister. Baştan elendi bu seçenek. Teşekkürler.

  • aticus3 kullanıcısına yanıt

    Gerçekten ilginç bir döneme girdik. Yamaha dışında bütünlüğünü koruyabilen bir firma yok gibi. Yamaha da AVR'lerde malzeme kalitesini düşürdü. Geçen gün Yamaha A6A'ya baktım mağazada, ön panel pek kaliteli gelmedi özelikle ortadaki büyük düğmenin daha kaliteli olmasını beklerdim.


    Türk parasının değer kaybetmesi de çok can sıkıyor, ben gerçi son 15 yıldır Türk parası kazanmıyorum ama ülkenin itibarının düşmesi, parasının değer kaybetmesi bizim gibi expat yaşayanların da yurtdışında güç kaybetmesine neden oluyor.

  • Değerli arkadaşlar merhaba. LG oled konusuna da yazdım ama belki burada daha bilgili konuya hakim arkadaşlar olabilir diye size de sormak istedim. Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden çoook teşekkürler.LG 65 c1 aldım. Heyecanla gelmesini bekliyorum. Küçük bir sorum var. Bende Yamaha rx v385 reciever var. Ses sistemi için kullanıyorum. Ps5 nvidia shield tv bose ses sistemi hepsi buna bağlı "maalesef teknolojiye bana göre küçük servet yatırdım:(" Şimdi biliyorsunuz ps5 hdmi 2.1 destekliyor. Bende de hdmi 2.1 kablo var. Şu ana kadar ihtiyaç duymadığım için direk onu da receiver a bağlıyordum. Fakat şimdi yeni gelen tv de sıkıntı yaşar mıyım bilemedim.Ps5 120 hz destekli olduğu için soruyorum. Receiver ın arkasında hem Hdmi Out hem de Hdmi in kısmında Hdmi hdcp 2.2 yazıyor. Alırken 4k desteklediğini yazan bir broşür görmüştüm. İkinci sorum ses çıkışını dijital çıkıştan mı Hdmi üzerinden mi almalıyım? Değerli görüşleriniz benim için çok kıymetli. Saygılar iyi akşamlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt

    hdmi arc out ile tv arc kısmına bağlayıp sonucu buraya yazabilir misiniz? optik kablo ile bağladığınızda mutlaka surround olacaktır. amacım arc özelliğinin aktif edebilmeniz ve nimetlerinden yararlanıp yararlanamadığınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Tabii yazarım. Nasıl ablayabilirim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Değerli arkadaşlar benim TV ve Nvidia Shield Dolby atmos destekliyor fakat Yamaha amfi v385 modeli maalesef desteklemiyor. Bir şekilde dolby atmos ses almanın imkanı var mıdır?

  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt
    Atmos içeriklerden ses alabilmek mi yoksa Atmos ses alabilmek mi? Mevcut Yamaha AVR ile Atmos içeriklerden 5.1/7.1 Dolby Digital veya Dolby TrueHD ses alabilmeniz lazım. Atmos ses almak istiyorsanız AVR değişmeden mümkün değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Atmos destekli amfilerin fiyatlarının da maşallahı var. O kadar abartmışlar ki dolby atmosu insan merak ediyor.yoksa ben sistemimfrn çok memnunum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaisersoze81 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef TL nin hiç olmadığı kadar değersiz oluşu ve üstüne chip krizi sebebiyle üretim adedinin önceye göre düşük olması gibi sebepler fiyatları yukarı çekti.
    Keşke siz 385 yerine 585 tercih etseydiniz zamanında 5.1.2 kuruluma izin verirdi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdmi arc ile bağlayınca ses geliyorsa benim için yeterlidir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Gelecekte inşallah. Kampanya vardı bose sistem ile birlikte. Ucuza gelmişti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.