Şimdi Ara

Yamaç Paraşütü Yaptım (SS + Kalkış İzletisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 2 günlük gerginliği bugün üzerimden attım.hayatımda ilk kez bu kadar " extreme " bir şey yaptım.kendıme acayip güven geldi , anlatamam

ve çektiğim kalkış görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 28 Ağustos 2011; 5:39:23 >

FLED

• G*t korkusu kötü kanka

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • @kroto geçen seneden beri aklımdaydı bu güne kısmetmiş hocam

@Darbeli Matkap evet denize filan düşersek vereceğim eğimi arkaya.benim arkamda pilot onun arkasında bavulu.ben parçalanmam diye düşünüyorum

@melih_crazy86 deneyimim olsa kamerayla çıkar parodisini yapabilirdim.

bu arada eğer kamera çekimi olursa başta Citizen , gun olmak üzere forumun sevilen kişilerine seslenmeyi düşünüyorum

FLED
  • ben bir fethiyeli olarak 4 yıldır atlamak istiyorumda,Aile baskısı işte

ben valla bu yıl ilk defa duydum eğitmenle atlayan adam ve eğitmen ölmüş.Diğer kazalara dikkat edersen hep te başlarına atlayınca oluyor.

Eğitmenler baya iyi sonuçta günde kaç kere atlıyolar.Sorsan hayatlarında binlerce kez atlamışlardır
  • Ben 2008'de yaptım, korkacak bişey yok. Sadece atlamadan önce biraz tırsıyorsun, çünkü uçuşa geçmek için bir uçurum rampasından aşağı doğru depar atıyorsun :D Ondan sonra başlıyon süzülmeye ve keyfine bakıyorsun. İrtifa çok yüsek olduğu için herşey çok ufak gözüküyor, o yüzden hiç korkmuyorsun, yüksek gibi gelmiyor. Ama yere yaklaştıkça sanki daha bi korkunç oluyor aşağısı :) Birde pilot akrobasi hareketleri yapıyor, G kuvvetini baya bi hissediyorsun çok zevkli. Herkesin hayatında bir kez yapması gereken bir aktivite. Fırsat bulabilirsem tekrar yaparım.

Yaşadıklarımı anlattığım konuya bakabilirsin, biraz zor oldu ama buldum sonunda :D

http://forum.donanimhaber.com/m_25741334/mpage_1/f_/key_yamac%2Cparasutu//tm.htm#25741334

• @sserdar93

hocam ben de fethiyeliyim.ailem pek sorun cıkartmadi nedense.

@XR9 ilginize çok teşekkür ederim.güneş gözlüğü filan takmak gerekiyor mu acaba?bir de kendı el kameramı gotursem kullanabılır mıyım

FLED
  • Güneş gözlüğü takmanız yararınıza olur, kendi el kameranızıda götürebilirsiniz. Ama kameranın ipi olsun mutlaka, bileğinize bağlayın. Aşağı düşmesin :)

Orijinalden alıntı: XR9

Güneş gözlüğü takmanız yararınıza olur, kendi el kameranızıda götürebilirsiniz. Ama kameranın ipi olsun mutlaka, bileğinize bağlayın. Aşağı düşmesin :)

hocam benım sızle facebook ya da msn'de görüşmem daha yararlı olacak.

bir tanıdığım aracılığıyla 115 liraya atlayacağım normalde 160-170TL filan.gökyüzünde video (izleti) çekimi kaç dakika sürüyor?

bir de şu çılgınlar gıbı yatay şekilde dönülüyor ya , onu yaptırmak istiyorum ama biri kaza yapıp düşüyor.aklım takıldı

Şu olay ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 28 Temmuz 2011; 23:33:22 >

FLED

• quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Güneş gözlüğü takmanız yararınıza olur, kendi el kameranızıda götürebilirsiniz. Ama kameranın ipi olsun mutlaka, bileğinize bağlayın. Aşağı düşmesin :)

hocam benım sızle facebook ya da msn'de görüşmem daha yararlı olacak.

bir tanıdığım aracılığıyla 115 liraya atlayacağım normalde 160-170TL filan.gökyüzünde video (izleti) çekimi kaç dakika sürüyor?

bir de şu çılgınlar gıbı yatay şekilde dönülüyor ya , onu yaptırmak istiyorum ama biri kaza yapıp düşüyor.aklım takıldı

Şu olay ;

Tabi ki riski olan bir aktivite, risk düşükte olsa bunu göze alacan :D Benim pilot akrobasi yapmıştı, çokta zevkli oluyor.

Gökyüzünde ki çekim aşağı inene kadar sürüyor, daha sonra aşağıda videonu izleyip satın alabiliyorsun. Ama çok fahiş fiyatlara satıyorlardı video görüntüsünü, ben almamıştım.

• @XR9

hocam zaten indirimle gidiyoruz adamlar farkı oradan kapatır kesin

güneş gözlüğü almak da ayrı bir dert yaaa.havadayken hareket etme durumunuz nasıl hocam?

FLED
  • kaç para tuttu acaba

Orijinalden alıntı: serseri006

kaç para tuttu acaba

normalde 55pound , o da 170TL civarı birşey olması lazım.ancak ben biraz daha ucuza atlayacağım sanırım.daha belli değil tahmini 120 tl civarı.

FLED
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

kaç para tuttu acaba

normalde 55pound , o da 170TL civarı birşey olması lazım.ancak ben biraz daha ucuza atlayacağım sanırım.daha belli değil tahmini 120 tl civarı.

döt korkusu olmasaydı bende denemek isterdim

@XR9

hocam zaten indirimle gidiyoruz adamlar farkı oradan kapatır kesin

güneş gözlüğü almak da ayrı bir dert yaaa.havadayken hareket etme durumunuz nasıl hocam?

Gözlüğün kafadan uçma gibi bir durumu yok, eğer korktuğunuz buysa, olmadı ip geçirin bağlayın boynunuza :)

@XR9 hocam şimdi gözlük seçme telaşesi olacak da ondan demiştimya kafaya oturdu mu oturmadı mı, yakıştı mı yakışmadı mı diye

FLED
  • merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. 40 uçuşum felan var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.