Şimdi Ara

Yamaç Paraşütü Yaptım (SS + Kalkış İzletisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cooler

merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. 40 uçuşum felan var.

hocam tavsiye filan verebilir misiniz ?

babadağ'a kaç saate çıktınız.XR9 hocamız 1.5 saat filan dedi.
    atlamayı daha uzun yapamıyor muyuz ?
    bir de tavsiye edebileceğiniz akrobasi hareketleri filan

FLED
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

videonun linkini bile kopyaladım aynı şeyi koymaya girmiştim konuya

• ben babadağdan uçmadım. kayseriden ali dağından ve ankarada bir çok uçuşum var o yüzden çok fikrim yok.

ama uçuş suren hakkında bilgi verebilirim. ortalama 20 dk suruyor diye biliyorum. eğitmen isterse uzatıp kısaltabilri bu sureyı.

korkmanı gerektirecek hiçbirşey yok. zaten tek yapman gereken kalkarken deli gibi koşmak :D geriye kalan herşeyi pilot halleder.

havada ne yapacağı pilota kalmış birşey ama sen spiral hareketini isteyebilirsin. biraz korkunc olmakla birlikte guzel olabilir.

ben hep tek uçtuğum için istediğimi yapıyordum fakat güvenlik nedeniyle onlar ne yapar bilmyorum.

hocam çok sağolun.korku işte ilk izletileri izlediğimde vardı şimdi kayboldu.

yarın saat 15'den itibaren twtiter'dan telefonun cektıgı yere kadar yayın yapacağım

FLED
  • eğitim felan alıyor musun ? ? ?

yoksa parayı verip hemen atlayışı yapıyomusun ? yaş boy kilo vs durumları önemli mi

Orijinalden alıntı: goodfalles

eğitim felan alıyor musun ? ? ?

yoksa parayı verip hemen atlayışı yapıyomusun ? yaş boy kilo vs durumları önemli mi

hocam yaş 17 kilo 70. farketmıyor geçen sene çalıştığım otelde 100 kilo çeken adamın da gittiğini gördüm.

eğitime gerek yok çünkü pilotlarla atlıyormuşuz.arkadaşlarımızın dediğini gibi koşuyoruz bu kadar.rüzgar paraşütün altına girince havaya asılıyor zaten.

ayrıca sigorta da yapılıyor kitapçıklarda böyle yazıyordu.

FLED

• Beyler 2yıldır beklediğim büyük gün geldi.

iki gündür ne yesem sıçıyorum.korku ve heyecanndan tüm gün midem bulanıyor.

FLED
  • güncel

FLED
  • harika bi aksiyon,seneye kesinlikle denemek istiyorum

@MiralayTurk57 fethiyede 150 lira birşey.fotoğrafını kendın de cekersın o sorun değil.sadece makinenin ipini emniyet kemerlerine bağlaman yeter.

FLED
  • peki hocam benim anlayamadığım iniş nasıl oluyo ? ecük cahilim kusura bakma

Orijinalden alıntı: zamancokzor

peki hocam benim anlayamadığım iniş nasıl oluyo ? ecük cahilim kusura bakma

hocam inerken pilot kademeli şekilde frenleri çekiyor.yavaş yavaş aşağı süzülüyoruz X+ Y- kordinatında inişte sanıye sanıye çekilmiş fotoğraflarım var , onların birazını daha koyayım anlaşılır olsun

FLED
  • Hocam yerdeyken kafanda kask var.Fakat havadayken kafanızda kask yok.Onu çözemedim

Orijinalden alıntı: on_line

Hocam yerdeyken kafanda kask var.Fakat havadayken kafanızda kask yok.Onu çözemedim

havada akrobasi hareketleri yaptı pilot, daha iyi yaşamak için çıkarttı sanırım kaskı

FLED
  • len benım uctugum adam :D aynı adamla atlamıstı parasütle

@Léo ben 20dakika kaldım.diğerlerine göre bayağı gezip dolaştım , döndüm takla filan attım ama

FLED
  • ben de epey önce fethiye de yamaç paraşütüyle uçuş yapmıştım adamlarla fiyat konusunda sıkı pazarlık yaptım ama nuh dediler peygamber demediler
    ama şöyle de bir alternatif sundular fiyatımız sabit kalsın ölü denize inmek istiyorsan süre 20 dk ama oraya inmen önemli değilse aynı fiyata seni daha fazla uçurabiliriz dediler ben de kabul ettim ve tandem olarak 1 saat 40 dk civarında uçuş yaptık 3217 m ye yükseldk ve yeni uçuşa gidenleri çıkaran araç bizi indiğimiz yerden aldı
    böylece aynı fiyata çok daha fazla süre havada kaldım

Orijinalden alıntı: miraculous

ben de epey önce fethiye de yamaç paraşütüyle uçuş yapmıştım adamlarla fiyat konusunda sıkı pazarlık yaptım ama nuh dediler peygamber demediler
    ama şöyle de bir alternatif sundular fiyatımız sabit kalsın ölü denize inmek istiyorsan süre 20 dk ama oraya inmen önemli değilse aynı fiyata seni daha fazla uçurabiliriz dediler ben de kabul ettim ve tandem olarak 1 saat 40 dk civarında uçuş yaptık 3217 m ye yükseldk ve yeni uçuşa gidenleri çıkaran araç bizi indiğimiz yerden aldı
    böylece aynı fiyata çok daha fazla süre havada kaldım

Ağustos sonu tekrar gidecegim hocam. bunu yazmanız Iyi oldu.ben de böyle birşey isteyeceğim bakalım mümkün olacak mı :)

FLED

• helal olsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.