Psikiyatra ilaçları bırakmak istiyorum dedim hazır değilsin daha kötü olursun dedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Psikiyatra ilaçları bırakmak istiyorum dedim hazır değilsin daha kötü olursun dedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefondan, sosyal medyadan uzak kalarak biraz da olsa bu durumu azaltabilirsin. Muhtemelen beynine sürekli dopamin yüklüyorsun. Video kaydırarak, oyun oynayarak.. Bunu biraz azaltıp doğaya çık ve boş vakitlerinde kitap oku. |
Hocam ilaçlardan dolayı oldu galiba. Instagrama günde 10 dk bile bakmıyorumdur. Oyun da oynamıyorum. Kitap okumayı bıraktım iyice. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Dokunduğum her şeyi mahvediyorum doktor
Leyla ile mecnun komik sahneler
#leylailemecnun
Sitcom Dünyası ile en komik film ve dizi sahnelerine ulaşın. Abone olarak destek olabilirsiniz. https://www.youtube.com/shorts/MIjTESzwMtU |
ilaçlar olmasa sinir krizi akabinde öykünün departmanı basıp zopayı yemiştin, üstüne de kovulmuştun |
E böyle de kovulucam bi işe yarayamıyorum? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
işte en azından zopayı yemeden kovulmuş olursun |
Gerçekten ilaçları bırakırsam öyküye musallat mı olurum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |