Bildirim
YALVARIRIM BIRILERI YARDIM ETSIN. BILGISAYAR ACILMIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sistem kurulumları yapılırken pc kapatılmaması gerektiğini bilmiyor musun? -
Yavaşlayan bir bilgisayara recovery yi ilk defa senden duydum neyse işte sistem dosyaları eksik diyor yani yarım kalmış bir kurulum. Öncelikle recovery cd sinden kurtul ve bir format cd si ayarla ve mesajı alıntıla. -
Kardes derdin ayar vermek mi yardimci olmak mi? Cd den degil recovery tusu vardi oradan yapiyordum simdi o da islemiyor bios menusune giremedigim icin cd yi de okumuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir format için kimseye yalvarmanız gerekmiyor.
Şimdi resimde attığın yere geldiğinde F8 e bas. Karşına ayarlar çıkacak. Oradan Windowsu kurtar gibisinden. Oradaki ayarlara göre formatı atabilirsin. Esc tuşuna bastığında ise bilgisayar yeniden başladığında biosa girer -
formatı yarıda kestiğin için -
Baska hicbir ekran acilmiyor up
quote:
Orijinalden alıntı: mbatuero
Baska hicbir ekran acilmiyor up
Hocam cevap vermişleri ? formatı baştan atacaksın -
Arkadaslar hicbir menu acilmiyor diyorn format atacaksin diyosunzuz recoverye giriyor 48 saat kaldi diyor
Beleş linux dağıtımları var kur birini üstüne windows çak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X