Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-81A4B5570 -- 19 Temmuz 2024; 17:32:6 >

• Catler2.0youtube
    WHAT THE HELL........ OMAGAAAAAA sound effect
    https://www.youtube.com/watch?v=KDvJZTrq8V8
  • Spor yapıyorsa sıkıntı olmaz. Spor dediğim de günde 120 atım üzeri 1 saat kardiyo yapsa yeter.

• Yazıyı okuyamayacağım ama bi iki kelam etmek istiyorum aga yalnızlık öyle hastalığa vs sebep olmaz aksiyete ve stress hastalığa sebep olur bu ikisi demire ateş tutmak gibi bi süre sonra insanı eritir yok eder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay anam vay, yalnız kalmanın sebep olduğu şu hastalıklara bak. Yani evlenmekten başka çaren yok aga, yalnız kalma diyor

• Sosyal Anksiyete,stres,dbd,depresyon hepsi var. Başım önde yürüyorum ve hep mutsuzum. Mutsuzluk artık bi nedenden dolayı değil genel olarak yüz ifadem mutsuzluk. Kronikleşti galiba. İnsanların hepsi bana kötüymüş gibi geliyor. İnsanlara sevgim saygım azaldı. Ama özünde böyle biri değilim. Benden çalınan bir ben var. Böyle biri olmak istemiyorum ama maalesef böyle biri oldum. Öyle bir bataklık ki bi kaç cm yükselsen 1 m yine batıyorsun. Bu hastalık zayıflıyor ama tükenmiyor. Hep tüketiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız birisi uzun yaşasa ne olacak daha çok acıdan başka ne verecek hayat ona? en azından vücudu yardım ediyor kurtulması için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.jhunewsletter.com/article/2019/04/study-shows-solitude-can-be-good-for-mental-health

Alıntı

metni:
    From the results, the researchers were clearly able to deviate those who withdrew socially for positive reasons, such as for their own enjoyment, and those who withdrew due to depression or anxiety-related reasons. The latter group was identified to have less positive relationships and was at a higher risk for greater anxiety or depression, while the former group had none of these issues. In fact, the researchers found that those who chose to spend a lot of time alone experience more self and creative expression as well as spiritual renewal.

• Yalnızlık tamam kötü ama çözümünü söylememişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basit: ya evleneceksin, ya da bunun yapamazsan bir erkek arkadaşınla yaşayacaksın, böynece masrafları paylaşmış olursunuz

• Yanlızlığa alışmak insanın kendine yapıcağı en iyi hareketlerden biriidr boş beleş araştırma diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.