Şimdi Ara

Yalnızlık hissi ile başa çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafa dengi biri hiç bulamıyorum. Ne okulda ne de başka bir yerde. bir kız vardı çok hoştu ve kişiliği bana çok benziyordu 2 haftaya yakın mesajlaştık. O zaman geçti yalnızlık hissim ama ben ondan hoşlanırken o beni arkadaş olarak görüyormuş ve bunu açılarak öğrendim. Hatta konusunu açmıştım galiba sevgilim oluyor diye ya işte olmadı. Şimdi çok yalnız haldeyim ve bu uzun süredir böyle. Müslümanken hıçkıra hıçkıra ağlayarak Allah'a yakardığımı bilirim. İnancımı yitirince Tanrı'sız kaldım. En yakın arkadaşım gitti. Cidden her şeyimi Allah'a anlatırdım inanırken. Şimdi diyorum belki online oyuna filan mı başlasam? O zaman yalnız hissetmem belki .Neler tavsiye edersiniz? Şuan yardımınıza o kadar ihtiyacım var ki.

• up
  • madem böyle dusunuyosun tövbe et müslüman ol geri.

not:atesitim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

madem böyle dusunuyosun tövbe et müslüman ol geri.

not:atesitim

Sadece ihtiyaç duyduğum için kendimi kandıramam.
  • Hocam iyi akşamlar ben 5 yıl pdr okudum ve şuan diplomalı olarak özel klinigimde çalışmaktayım.Antalyada iseniz klinigime gelmenizi öneririm ve hiçbir ücret talep etmeyeceğim çünkü durumunuzu anlıyorum ve bu daha ileri giderse depresyona hatta intihara kadar gidebilir.Ama burdanda yardımcı olmaya çalışırım.Kimsen olmadığını ve hayatta hep yalnız kalacağını düşünüyorsun ama bu çok yanlış ailen var en başta seni asla yalnız bırakmayacaklar burada biz varız her türlü sorununu dinleriz sevgilin olup olmaması çok önemli değil sevgili dertten başka birşey değil bunu hepimiz biliyoruz.Kafa dengi birini bul mesela o kız sana iyi geliyordu sevgili olmasan bile samimi olabilirdiniz.Kendine inancına saygı duymalısın bir ve derin nefes al kendine gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Hocam iyi akşamlar ben 5 yıl pdr okudum ve şuan diplomalı olarak özel klinigimde çalışmaktayım.Antalyada iseniz klinigime gelmenizi öneririm ve hiçbir ücret talep etmeyeceğim çünkü durumunuzu anlıyorum ve bu daha ileri giderse depresyona hatta intihara kadar gidebilir.Ama burdanda yardımcı olmaya çalışırım.Kimsen olmadığını ve hayatta hep yalnız kalacağını düşünüyorsun ama bu çok yanlış ailen var en başta seni asla yalnız bırakmayacaklar burada biz varız her türlü sorununu dinleriz sevgilin olup olmaması çok önemli değil sevgili dertten başka birşey değil bunu hepimiz biliyoruz.Kafa dengi birini bul mesela o kız sana iyi geliyordu sevgili olmasan bile samimi olabilirdiniz.Kendine inancına saygı duymalısın bir ve derin nefes al kendine gel

Çok teşekkür ederim Antalya'da değilim. Zaten psikoterapi ve ilaç tedavisi görüyorum. Ailem yalnızlık hissimi gidermiyor. Ama burası gideriyor. Bunu yazmanız bile gözlerimi sulandırdı. Bu bile yeter bugünlük çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Hocam iyi akşamlar ben 5 yıl pdr okudum ve şuan diplomalı olarak özel klinigimde çalışmaktayım.Antalyada iseniz klinigime gelmenizi öneririm ve hiçbir ücret talep etmeyeceğim çünkü durumunuzu anlıyorum ve bu daha ileri giderse depresyona hatta intihara kadar gidebilir.Ama burdanda yardımcı olmaya çalışırım.Kimsen olmadığını ve hayatta hep yalnız kalacağını düşünüyorsun ama bu çok yanlış ailen var en başta seni asla yalnız bırakmayacaklar burada biz varız her türlü sorununu dinleriz sevgilin olup olmaması çok önemli değil sevgili dertten başka birşey değil bunu hepimiz biliyoruz.Kafa dengi birini bul mesela o kız sana iyi geliyordu sevgili olmasan bile samimi olabilirdiniz.Kendine inancına saygı duymalısın bir ve derin nefes al kendine gel

Çok teşekkür ederim Antalya'da değilim. Zaten psikoterapi ve ilaç tedavisi görüyorum. Ailem yalnızlık hissimi gidermiyor. Ama burası gideriyor. Bunu yazmanız bile gözlerimi sulandırdı. Bu bile yeter bugünlük çok teşekkür ederim.

İyi geldiğine sevindim beklemiyordum çünkü lcwaikikide çalışıyorum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

canın sağ olsun.

• Lol oynayıp kanser olabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi başına bir şeyler yapabılmeyi öğrenmen gerek evlat. Boş bir gününde güzelce giyin temizce at kendini dışarı ne yaptığın onemsiz, kurtulacaksın o histen
  • kız bulamadığın için Allaha inancını yitirmeni saçma buldum , inşallah bu hatandan dönersin

elinden geldiği kadar fazla kızla sohbet et elbet olucak , ama ciddi muhabbette kızları bisüre sonra bayar ortaya karışık ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 14 Ocak 2018; 20:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

Kendi başına bir şeyler yapabılmeyi öğrenmen gerek evlat. Boş bir gününde güzelce giyin temizce at kendini dışarı ne yaptığın onemsiz, kurtulacaksın o histen

Sen ne yapıyorsun mesela?
  • online oyuna başlamak gerçekten iyi gelebilir. birileriyle konuşmak istediğimde metin2'yi indiririm, vadiye gider millete beni kas beni kas derim onlar da hayır der ben de onlara bir ton şey anlatırım öyle uğraş oluyor benim için bir süre sonra eski halime dönüyorum. ya da haftaiçi foruma yarın okullar tatil konusu açıyorum akşam üstü fena moralimi düzeltiyor :D
  • Kafa dengi birini bulamıyorsan çoğu kişiden farklısın demek ki. Diğer insanlara uyum sağlaman gerekli. Yalnız olmak istemiyorsan bunun için uğraşmalısın. Hiçbir kıza senden hoşlanıyorum, seni seviyorum tarzında şeyler söyleme. Sevdiğini alttan alttan belli edeceksin o da hoşlanıyorsa anlarsın zaten tavırlarından. Ayrıca arkadaş kalalım demişse de reddet. Oyun oynamakla bu sorunlar çözülmez. Gir internete sorunlarınla ilgili biraz bir şeyler oku,araştır,uğraş. Baktın yine olmuyor psikolojik destek al.
  • Sahile gidiyorum. Bazen kuzenimi arıyorum onunla dolaşıyoruz iyi geliyor. Arkadaşlar çağırıyor bazen onlarla takılıyorum öyle yani. He tabi hiç arkadaşın felan olmasa ne yapardın diye soruyorsan yine sahile giderdim herhalde, bu arada rpg ve online oyunlar oynamak ta mantıklı bir tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

kız bulamadığın için Allaha inancını yitirmeni saçma buldum , inşallah bu hatandan dönersin

elinden geldiği kadar fazla kızla sohbet et elbet olucak , ama ciddi muhabbette kızları bisüre sonra bayar ortaya karışık ol

Nereden çıkardın kız bulamadığım için Allah'ı bıraktığımı? Hiç kız işi yokken kafa yorup şu anki sonuca varmıştım. Kızlarla ilgisi yok.
  • quote:

quote:

quote:

bu espiriyi dünde tıp okuyorum diye yapmıştın nenden böyle şeyler yapıyorsun ? lcwaikikide çalışmak zoruna mı gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

quote:

quote:

quote:

bu espiriyi dünde tıp okuyorum diye yapmıştın nenden böyle şeyler yapıyorsun ? lcwaikikide çalışmak zoruna mı gidiyor

Hayır ben Mağaza görsel düzenleme uzmanıyım açıkcası sağlam para kazanıyorum sadece sıkıntıdan takılıyorum böyle

• Konuyu açan 2000 doğumlu. Blue çağını foruma ağlayarak geçiren, dünya üzerindeki milyarlarca blue çağı ergeniyle aynı sorunu yaşamaktan ve kendine yaşatmaktan çekinmeyen aksine bunu hak da eden tipik sıradan bir canlı. Benim gibi yorum yazma çabasına düşmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Konuyu açan 2000 doğumlu. Blue çağını foruma ağlayarak geçiren, dünya üzerindeki milyarlarca blue çağı ergeniyle aynı sorunu yaşamaktan ve kendine yaşatmaktan çekinmeyen aksine bunu hak da eden tipik sıradan bir canlı. Benim gibi yorum yazma çabasına düşmeyin derim.

Hadi hepsini geçtim bunları neden hakediyormuşum onu söyle? Sende bana karşı bi kin var nedenini bilmediğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.