Şimdi Ara

Yalnızlık güzellenecek bir şey değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar yalnızlığı en çok savunan insanlardan biriydim. Yalnızken hep daha mutlu olduğumu düşünürdüm. İnsanların kuru gürültü ve can sıkıntısından ibaret olduğunu, sevgililiğin ve aşk meşk işlerinin baş ağrısı olduğunu düşünürdüm. Ta ki geçenlerde kafa dinlemek amacıyla yazlığa tek başıma gidene kadar. Canım o kadar sıkıldı ve içim o kadar daraldı ki, boğuluyorum zannettim. Evde durum böyleyken dışarıda sahilde dolaşayım dedim, koskoca muhitte dışarıda tek başına dolaşan bendim sanki.Herkes ailesiyle çocuğuyla çocuğuyla sevgilisiyle arkadaşıyla geziyordu. O an anladım ki geçirilen güzel vakitlerin , yanında biri olmadan ve biriyle paylaşmadan bir anlamı olmuyormuş. Yaşadığım bu durum bazı şeylerin kafama dank etmesini sağladı . Ha tabii yalnızlık güzel değil ama evlilik kurumunun da günümüzde geldiği nokta ortada. Ama yine de yalnızlık güzellenecek bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 12 Eylül 2026; 10:13:21 >

• Evet. 45 yaşlarına kadar bekarlık yalnızlık güzel. Ama sonrasında dışarı çıkmak için bi arkadaşın bile kalmıyor. Arıyorsun çocuklarla şuraya gidicem hanımla buraya gidicem vs oluyor. Anne baba yaşlanıyor. Tek bekar kardeş sen isen işler sana kalıyor. Götür getir vs sen uğraşıyorsun. Bir ortamda boyle sap gibi kalıyorsun ama kimsenın çevresinde bekar sana uygun kimse de kalmıyor. Çunku evlenen evlenmiş kalanlar da arızalılar veya 2 çocukla boşanmışlar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Evet. 45 yaşlarına kadar bekarlık yalnızlık güzel. Ama sonrasında dışarı çıkmak için bi arkadaşın bile kalmıyor. Arıyorsun çocuklarla şuraya gidicem hanımla buraya gidicem vs oluyor. Anne baba yaşlanıyor. Tek bekar kardeş sen isen işler sana kalıyor. Götür getir vs sen uğraşıyorsun. Bir ortamda boyle sap gibi kalıyorsun ama kimsenın çevresinde bekar sana uygun kimse de kalmıyor. Çunku evlenen evlenmiş kalanlar da arızalılar veya 2 çocukla boşanmışlar oluyor.

Alıntı

metni:
    Tek bekar kardeş sen isen işler sana kalıyor. Götür getir vs sen uğraşıyorsun

kesinlikle. bir de eş dost arkadaş ortamında 2. sınıf insan muamelesi görüyorsun. bekardır bir sorumluluğu yoktur vakti boldur gibi saçma sapan düşüncelerle herkes kendi sorumluluklarını sana itelemeye çalışıyor.

• Yalnızken daha mutlu olduğunu düşünmek savunma mekanizması hocam öyle veya böyle doğru yolu bulmuşsun, gerçeği anlamışsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Yav diger insanlara bakip onlarin esi var benim yok diyeni insan yalnizlik filan guzellemez tak kulakligi telefona gomul diger insanlardan sanane hülasa sen yalnizlikla filan isin yok.

Aglak topic'e cevap yazmışsın y0ldaş

Ağlak olarak gormedim adam derdini anlatmış gibi geldi

Ya sonucta biri para için ağlıyor, öbürü karı için ağlıyor, birr dipğei de, yalnız takılıyorum diye ağlıyor.

Bir de hacım dert anlatmanın dert anlatana ne faydsı oldugunu hiç anlayamıyorum. Yani kendimle ilgili bir problemi başksına anlatmanın bana bir faydsı oldugunu hiç düşünmedim gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Eylül 2026; 20:58:15 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Memur olmadan mı evlendi?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.