Şimdi Ara

Yalnızlığın dibine öyle bir vurdum ki.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etrafta kimseyle konuştuğum yok,kimsem yok çünkü.(Akrabalarım var ama onlarla da kavgalıyım.)Paso evdeyim,okulda olduğum zamanlarda da doğru düzgün konuşabildiğim fazla kimsem yok.Telefonda bile sadece annemle konuşuyorum neredeyse,o da 2-3 günde 1 ve maksimum 5 dakika.Bir de neredeyse sadece operatörlerden mesaj geliyor.İnternette de E-Mail hesapları yoluyla kimseyle pek konuşmam.Facebook,Twitter vs. gibi hesaplarım yok,Facebook'um vardı ama bence pek hoş değil,bu yüzden sildim.İnternetten varsa varsa bir burası var neredeyse şu anda iletişim kurmak maksadıyla,ona da iletişim denirse.

Bende de sorun vardır tabii ama bence tek sorun ben olamam.Vay be,alışmayı öğrenemedim hala.

• panpa o değilde bir arkadaşım bana "sevgisiz" yapamıyorum, ben senin gibi değilim demişti. sevgi dediğide kız arkadaşmış. bilmem sende bunu mu kastediyorsun ama bana çok garip geldi.

+ sorunun çözümüne gelecek olursam sana tavsiyem bir yerde iş bulman olacaktır. artık ne iş olur bilmiyorum ama fırsatın varsa bunu dene.
  • Benim durumum da pek farklı değil. Sadece okul yaşamım biraz renkli, o da 3-4 arkadaş var okulda sürekli takıldığımız o yani.

Bence sorun bizde, şahsen ben kendimdeki sorunu buldum. Küçüklüğümden beri insanlarla anlaşamadım, aslında anlaşmayı yapabilirdim fakat dikkatsiz tavırlarım onları kaybetmeme neden oldu. Bunun dışında yalnız olan insanlar bir süre sonra bunu sevmeye başlıyor, ortamlara girmiyor vs. Ben kendimdeki sorunu çözemiyorum, bir uzmandan yardım alınabilir tabi fakat ona da yanaşmıyorum.

Araştır biraz kendini, vardır elbet kıyıda köşede kalmış bir ünlem işareti. Onu silmek lazım ama zor tabi
  • Arkadaşlar okul rehber öğretmeninize başvurun. Rehberlik servisini sadece sorunlu öğrencilere mal edilmiş olarak görmeyin. Herkese açık bir servistir ve görüşmeleriniz gizli kalacaktır Gidin bir danışmanınızla ( özellikle hoca demiyorum) bir görüşme yapın. Konuşun, anlatın kendinizi. Faydasını göreceğinize inanıyorum
  • İyidir abi işte ya ne güzel tek takılın
    Asosyallikte işe yarıyor bence.

Menfaatçi arkadaşlarınız çıkmaz. Arkadaşlarınızın diğer yüzünü görmezsiniz.
    Hergün dışarı çıkıyorsun maddi açıdan batıyorsun. Birgün dışarı çıkmasan bile ertesi gün kendini dışarı atasın geliyor.

Kalabalık ortamlara giriyorsun. Sakin olsan bile zibidi çok olay seni çekiyor resmen.

Ne güzel keyfinize bakın alın kahvenizi pc de takılın sonra 1 saat kestirin tekrar pc de takılın.

Ama abartmayın Haftada 1-2 felanda dışarı çıkın insanlarla iletişim kurun.
  • Sana bu şarkıyı hediye ediyorum.

• Okul rehber öğretmeni mi?Üniversitede öyle bir şey yok yahu.

Lisedeyken gerçekten de güzel arkadaşlıklarım(3-5 tane çok sağlam arkadaşım vardı ama harbiden baba gibi yetiyordu.) vardı aslında ama aradan kaç zaman geçti.İletişimim çoğuyla koptu onlarla olan.1-2'si ile arada görüşüyorum ama az.Yine de şu an o arkadaşlarımla yolum ayrı,böyle olacağı belliydi yani.

Alışıyorum,alışıyorum aslında ama bazen sinirlerim bozuluyor bundan dolayı.

@W140'ın dediğini yapsam iyi olur belki ama bayağı tembelim ben.Onun dışında bazen bir sevgilimin olmasının güzel olabileceğini de düşünmüyorum değil ama olmuyor maalesef,olması da zor gibi.Bazı olumsuz şeyler yaşadım,hiçbir şey olmadığı gibi de,aklımdan da çıkaramadım.Sırf unutmak için bazen;"Ver parayı,git en iyisine." diyorum kendi kendime ama hem dinen yasak,hem de istesem de yapamam galiba,o kadar adrenalini vücudum şu an kaldırmaz.

Bilemiyorum,yazdığım gibi,bende de sorun vardır ama tek sorunun bende olduğunu sanmıyorum.Belki de uygun insanları bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
    İyidir abi işte ya ne güzel tek takılın

Hergün dışarı çıkıyorsun maddi açıdan batıyorsun. Birgün dışarı çıkmasan bile ertesi gün kendini dışarı atasın geliyor.

Kalabalık ortamlara giriyorsun. Sakin olsan bile zibidi çok olay seni çekiyor resmen.

Ne güzel keyfinize bakın alın kahvenizi pc de takılın sonra 1 saat kestirin tekrar pc de takılın.

Zaten son yazdığın iki cümleden çok da farklı bir yaşamım yok(Ama arkadaşlarımla değil,kendi başıma çıkarım dışarı ve iletişimim okul sınırları çerçevesinde oluyor genelde.) ama ne bileyim,yalnızlık koyuyor bazen.

Arkadaş seçimimde çok dikkatliyimdir ama zibidi olmayan adamlar da genelde fazla sosyal olmuyor ne yazık ki.Zibidilerle takılmak asla bir çözüm olamaz ama ne bileyim,hem benim kafadan olan,hem de beraber bir şeyler yapabileceğimiz arkadaşlarım olmasını isterdim.İşte bu yüzden tek sorunun bende olmadığını yazdım,ben de fazla sosyal olmak istemem zaten ama hep yalnız hep yalnız olmak da istemem.Burada uygun arkadaşların pek olmaması sorun yaratıyor.

• Benim durumda Ayni tip - karizma Var lisede birsuru Kiz yazdi AMA o kadar asosyalim ki birisi hoslansa bile elim ayagim karisiyor . Insanlarla muhabbetim Yok. Telefondan sadece Amcam babam Annem ariyor. Turkcell msj atiyor
  • Benim de durumum pek farklı değil arkadaşlar eskiden birçok arkadaşım vardı lise geçince bildiğiniz 4 sene yalnızları oynadım sırf vakit geçirmek için arkadaşlık edinmeye çalıştım kimseyle uyaşamıyordum dershanedede öyle zaman geçiyorum çok arkadaşım var ama bana yakın olan yok ne yazık ki bence bu sorunu çözmek için biz biraraya gelip konuşalım derim(ciddiyim)..
  • kaybedenler klübünü izle hacı
  • takipteyim

• Lisedesin sanmıştım. Ben de PDR okuyorum oraya yönlendirmek istedim
  • bak birader senin eski konudan resimlerine baktimda cok itici bi tipin var, oncelikle cok sismansin ve gozluk falanda takarak kendine sut cocugu havasi vermissin, ilk once sen zayiflamaya bak ve kulturunu arttir, kedine adam gibi bi sac sekli yap, gozluklerden kurtul, lens falan al. Sanirim yuzunde biraz sivilcede var, kremlerle fln yap bisyler, kiligina kiyafetinede dikkat et, suan en buyuk problemin kilolarinz. paraya kiy, adam gibi bi fitness a git hergun zayiflamak icin, ordakiler seni yonlendirir.
    Suanki halinle ortam yapman ve sevgili bulman cooook zor
  • Üniversitede nasıl yalnız kalmayı başarıyorsunuz ben hep merak etmişimdir bunu.Bi işte çalışınca neyse iş güç derken yoruluyorsun çıkışta eve falan gidiyorsun bi iş arkadaşlarını görüyorsun en çok ama üniversite ortamında cidden yalnız kalmakda bi başarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha644
    bak birader senin eski konudan resimlerine baktimda cok itici bi tipin var, oncelikle cok sismansin ve gozluk falanda takarak kendine sut cocugu havasi vermissin, ilk once sen zayiflamaya bak ve kulturunu arttir, kedine adam gibi bi sac sekli yap, gozluklerden kurtul, lens falan al. Sanirim yuzunde biraz sivilcede var, kremlerle fln yap bisyler, kiligina kiyafetinede dikkat et, suan en buyuk problemin kilolarinz. paraya kiy, adam gibi bi fitness a git hergun zayiflamak icin, ordakiler seni yonlendirir.
    Suanki halinle ortam yapman ve sevgili bulman cooook zor

Sen itici tip görmemişsin.Lens falan kullanabileceğimi sanmıyorum,bu bir.Gözlük kullanmaya da bayağı alıştım.Süt çocuğu değilim hiç,gözlüğün böyle bir tip de kattığını sanmıyorum.Kültürsüz biri de değilim,bu da iki.Onun dışında,evet kilo fazlam epey var.Ağırlık çalışmalarım var ama bu da genelde kilo aldırıyor daha çok.Kilo vermem gerek gerçi ama ben buna yönelik sporlardan nefret ediyorum.Bir ara kilo vermiştim ama yine aldım,çünkü yemek yemek hayatımda en çok sevdiğim şeylerden biri.Sanırsam biraz irademe sahip olmalıyım.Saç şeklim de pek hoş olmayabilir,buna da lafım yok.Yüzümde biraz sivilce de var,doğrudur,kükürtlü sabun falan kullanmaya başladım ama.Kılığıma kıyafetime de hiç dikkat etmem,umrumda bile değil çünkü,ama sanırsam bu da bir sorun teşkil ediyor.Sevgili falan olmasa da olur şu anlık,bir şekilde biri çıkar karşıma daha sonra.

Başka ne kaldı?Ha ortam yapmak değil zaten maksadım.Şöyle beraber olabileceğimiz,birlikte bir şeyler yapabileceğimiz 3-5 sağlam arkadaşım olsun istiyorum,bunun için de Brad Pitt olmam gerekmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 27 Nisan 2011; 11:36:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Üniversitede nasıl yalnız kalmayı başarıyorsunuz ben hep merak etmişimdir bunu.Bi işte çalışınca neyse iş güç derken yoruluyorsun çıkışta eve falan gidiyorsun bi iş arkadaşlarını görüyorsun en çok ama üniversite ortamında cidden yalnız kalmakda bi başarı

lise gibi değil ki kardeşim lisede her gün aynı sınıftasın mecburen konuşmak zorunda kalıyorsun ortam oluşuyor.Bu sene başladım samimi söylüyorum haftada 6-7 farklı sınıfta ders görüyorum hepsi de farklı kişiler.İlk iki ay kimseyle konuşmadım sonra biraz alışınca en azından bölümdekilerle falan muhabbete başladım ama şunu farkettim yanlız olmak harbiden hoşuma gidiyor kimse benim umrumda değil ben kimsenin umrunda değilim birini kırmış mıyım üzmüş müyüm birileri birşey mi bekliyor bende koy gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL

quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
    İyidir abi işte ya ne güzel tek takılın

Zaten son yazdığın iki cümleden çok da farklı bir yaşamım yok(Ama arkadaşlarımla değil,kendi başıma çıkarım dışarı ve iletişimim okul sınırları çerçevesinde oluyor genelde.) ama ne bileyim,yalnızlık koyuyor bazen.

Arkadaş seçimimde çok dikkatliyimdir ama zibidi olmayan adamlar da genelde fazla sosyal olmuyor ne yazık ki.Zibidilerle takılmak asla bir çözüm olamaz ama ne bileyim,hem benim kafadan olan,hem de beraber bir şeyler yapabileceğimiz arkadaşlarım olmasını isterdim.İşte bu yüzden tek sorunun bende olmadığını yazdım,ben de fazla sosyal olmak istemem zaten ama hep yalnız hep yalnız olmak da istemem.Burada uygun arkadaşların pek olmaması sorun yaratıyor.

Yanlış anladın sanırım zibidilerle takıl olaylara karış demiyorum o cümlede.
    Girdiğin ortamda zibidi oluyor olay çıkarıyorlar.
    İster istemez sana da sıçrıyor. tedbirli olmak gerekir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAViA
    quote:

Üniversitede nasıl yalnız kalmayı başarıyorsunuz ben hep merak etmişimdir bunu.Bi işte çalışınca neyse iş güç derken yoruluyorsun çıkışta eve falan gidiyorsun bi iş arkadaşlarını görüyorsun en çok ama üniversite ortamında cidden yalnız kalmakda bi başarı

lise gibi değil ki kardeşim lisede her gün aynı sınıftasın mecburen konuşmak zorunda kalıyorsun ortam oluşuyor.Bu sene başladım samimi söylüyorum haftada 6-7 farklı sınıfta ders görüyorum hepsi de farklı kişiler.İlk iki ay kimseyle konuşmadım sonra biraz alışınca en azından bölümdekilerle falan muhabbete başladım ama şunu farkettim yanlız olmak harbiden hoşuma gidiyor kimse benim umrumda değil ben kimsenin umrunda değilim birini kırmış mıyım üzmüş müyüm birileri birşey mi bekliyor bende koy gitsin.

Güzelmiş.

@A.SAYGILI,evet yanlış anlamışım.Bir kaç arkadaşım olsun da(Fazla istemem zaten.),onları düşünmesi kalsın.

@RippedHeart;İstanbul.

@VitoScalatte;beni sadece ve sadece annem arıyor,o da haftada 10-15 dakika toplamda.

Aslında alıntı yaptığım mesajda gördüğünüz üzere yalnızlık da hoş olabiliyor ama dibine vurmamak gerek,ben bunun sorununu çekiyorum.O yüzden;"Beraber bir şeyler yapabileceğimiz 3-5 arkadaşım olsa yeter!" diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 27 Nisan 2011; 11:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Yalnızlığı bende severim ama bi süre sonra oda sıkıyor aslında insanlar yalnızım derken bi erkek arkadaşa değil onun yanında olacak bi sevgiliye ihtiyaç duyarlar bi erkekle ne konuşacamki 2 tane erkek arkadaşuın olsa yeter,kız olaylarındada bişeyler için öabalaman gerekiyor buda bi süre sonra sıkıyor aslında hak veriyorum ama bi yandanda düşünüyorum daha gençsiniz doyasıya yaşamakta var bende gencim bu benim içinde geçerli 27 yaşındayım ama çalıştıgım için çoğu şeye zaman bulamıyorum ben onu demek istedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.