Şimdi Ara

Yalnızım Ama Mutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şükür ki toksik bir sevgilim yok, beni aldatır mı korkusu yok. Sadece kendimden sorumluyum.

Evet belki yalnız öleceğim ancak pek umurumda değil artık. Bana değer vermeyen insanlar oldukça daha da güçleniyorum hayata karşı. Mezara girene kadarda bu böyle olacak.

İleride bir gün çok fazla ekonomik olarak güç geçtiğinde zamanında milletle oynayan kızlar gelecekler bana ama ben yüz vermeyeceğim.

Çünkü benim için insanlık bitmiştir.

Bu gün kimi düşünürsen düşün, ertesi gün sana düşmanlık yapar hale geliyor. Arkandan iş çeviriyor. O kadar sohbet edip muhabbet ettiğin insanlar gün gelir sana yüzsüzce davranır.

Onlara kızamıyorum, çünkü toplum bitmiş. Kızacağım tek kişi varsa kendimdir insanlara değer vermekten olmuştur bunlar.

Belki bir gün kafa dengi birini bulurum diyorum ama bu devirde zor hatta imkansız gibi. Gençliğim gidiyor belki ama üzülemiyorum artık hiç bir şeye. Üzülmek istemiyorum.

Yeterince göz yaşı döktüm geçmişte. Şu an ise sadece sıcak sıcak demir dövmek istiyorum tek derdim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 13 Nisan 2022; 19:30:10 >

• Hayır değilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jodorowsky kullanıcısına yanıt
    Mutluyum, en azından aptal insanlarla uğraşmıyorum.

Huzurluyumda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Relatable

• birebir altına imza atmak istediğim bir yorum. kızdığım tek kişi kendimim. olmayan insanlara değer verdim. onlar bana değer vermese ne yazar. toplum gerçekten bitmiş. para ve görselin yoksa onlar için çöpsün. adi ve metamorfoz bir sistem bu. başkalaşım bir ruh çöplüğü bu toplum. kendi kendindekini öğütmeye başlamış ve kendine hiçbir şey katamamış sosyo ekonomik kösnüllüğün garabet sonuçlarının varyatif rakamsal sonuçları bu insanlar.

• İnsanlara güven duygumu kaybettiğimden beri ne borç ne sevgimi veriyorum, yalnız kaldığımı zor zamanımda anladım:) Alışıyor insan bu duruma da.

Yalnızlık başta çok koydu ama tinder sağolsun, o eksikliği de kapattım. Yalnız mı kaldım, random eşleşip 2 sohbet muhabbet; ayda 1-2 birileriyle görüşüp, ertesi gün yeni bir dünyaya uyanıyorum. İşim sağolsun çok hissettirmiyor artık.

• nokta atışı yapmışsın. İMZA....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benımde olmak ıstedıgım durum. hayatımda sevdiğim kişiler az ve öz olsun. sadece ama sadece kendimden dolayı oluşan stresler ile baş edeyim. başkasının derdi tasasını yüklenmekten sıkıldım. vallaha bunu istiyorum sadece.

• >İleride bir gün çok fazla ekonomik olarak güç geçtiğinde zamanında milletle oynayan kızlar gelecekler bana ama ben yüz vermeyeceğim.

ilerde zengin olucağından nasıl bu kadar eminsin

• o öyle olmuyo işte bizde çok konular kapadık açtık kendimizce sonra baktık hayat devam ediyor aynı konuları tekrar açtık tekrar kapattık yani şuan böyle düşünüyorsun ama yıllar geçtikçe dünki sen sen olmuyorsun

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Eminim çünkü bu konu için bitmek bilmeyen bir enerjiye sahibim. Benim kitabımda pes etmek yok. Bir seyi elde edene kadar durmam.

Bunun için çabalıyorum, daha iyisinin daha iyisi olabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 14 Nisan 2022; 8:8:49 >
  • Kardeşim daha çok yakın zamanda yaşadığım durum kız ilgimi çekmek için yaptığı hareketleri yüzüne karşı söyleyince inkar etti ne diyeyim

• 35 yaşındayım 2 - 3 tane arkadaşım var sadece, kafam aşırı rahat. Evli değilim. Bilerek evlenmiyorum. Şuan kafam acayip rahat. Tek sıkıntı iş yerinde mecburu muhattap olduğum tipler. Ne kadar az insan o kadar mutluluk. Türkiye için geçerli bu tabi. Avrupada olsam arkadaş edinirdim baya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 14 Nisan 2022; 16:36:36 >
  • What getting rejected does to a mf.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.