Şimdi Ara

Yalnızca Bir Oyunda Yaşanan Performans Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda oyun için aşağıdaki özelliklerde bir bilgisayar topladım. Konuda belirttiğim performans problemini CS GO oyununda yaşıyorum. Başlangıçta oyunda herhangi bir problem yoktu, 400+ FPS ile CS GO oynayabiliyordum. Ancak 1 hafta kadar sonra ne olduysa FPS'de ciddi problem yaşamaya başladım (oyun sırasında aksiyon yokken 140-150 civarı, ateş ettiğim sıralarda 100'ün altında). Ayarlarda ya da donanımda herhangi bir değişiklik yapmadım birden bire böyle bir durum meydana geldi. Yerli/yabancı forumları tarayarak önerilen ayarları vs uyguladım ancak sorun çözülmedi. Bilgisayarı topladığım yer de sorunu çözemedi ne yazık ki.

Tüm driverlar güncel. Format attım, tekrar kurulum yaptım yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Acaba dedim bilgisayarda mı bir sıkıntı var? Ancak farklı oyunlarda deneme yaptığımda herhangi bir problemle karşılaşmadım.

CS GO açıkken CPU VE GPU kullanımı %10 gibi bir değerde görünüyor. Bu da bana normal gelmedi.

Yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Donanım:

Yalnızca Bir Oyunda Yaşanan Performans Problemi

• Oyunla alakalı bir problem olabilir mi? Zira bilgisayarın bayağ iyi bir bilgisayar. Bence bu oyunda şu sıralarda bir optimizasyon problemi olabilir. Güncelleme yapmaları gerekiyor olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.