Şimdi Ara

Yalniz Yemek Yiyen Birisini Gorunce Uzuluyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Survival

aslında güzel bir şey;
    oturup sıcak kahven ile dışarıyı izleyip kitabını okursun. sonra kitabı bırakıp uzaklara başka diyarlara dalarsın. düşünmek için bol bol zamanın olur. kimse sana sıkıldım hadi gidelim demez. veya hesabı sana kitlemeye çalışmaz. dışarıda ki insanları izlersin...

Hay sizin kahvenizede kitabınızada, entelcikler sizi

• Uzulme bu kadar dostum her yalnız yemek yiyen yalnız değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

quote:

Orijinalden alıntı: Survival

aslında güzel bir şey;
    oturup sıcak kahven ile dışarıyı izleyip kitabını okursun. sonra kitabı bırakıp uzaklara başka diyarlara dalarsın. düşünmek için bol bol zamanın olur. kimse sana sıkıldım hadi gidelim demez. veya hesabı sana kitlemeye çalışmaz. dışarıda ki insanları izlersin...

Hay sizin kahvenizede kitabınızada, entelcikler sizi

gerçekten çok kalitesiz bir trolsün. şu ana kadar 1 arkadaşıma bile çıkarıp ben kitap okuyorum aa bunu aldım ben dememişimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kendimi gördüm. en iyisi, kafa rahat. kitap oku bir şeyler düşün. diğer türlü yanında biri var ve seni zerre anlamıyor. ne gerek var ki birilerini çanta gibi taşımaya.
  • Umarim herkes dediginiz gibi bu durumdan zevk alarak o eylemi gerceklestiriyordur. Obur turlu yalniz basina olunca ne bileyim icim bir tuhaf oluyor ozellikle yasli insanlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kötüsü beraber sigara içebileceğin arkadaşının olmaması
  • Ben de üzülüyom avbicim mesela benlen paylaşsan falan diyorum içimden.Ekke seviyorum zaten ben et sulu ekke yerdim ben olsam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.