Şimdi Ara

Yalniz Yemek Yiyen Birisini Gorunce Uzuluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lokantalarda, cafelerde vesaire bu tarz insanlari gorunce nedense icim karariyor boyle tek kelime etmeden sadece yemek yiyip kalkiyorlar falan. Degisik bi duygu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• U forgot Kappa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında güzel bir şey;
    oturup sıcak kahven ile dışarıyı izleyip kitabını okursun. sonra kitabı bırakıp uzaklara başka diyarlara dalarsın. düşünmek için bol bol zamanın olur. kimse sana sıkıldım hadi gidelim demez. veya hesabı sana kitlemeye çalışmaz. dışarıda ki insanları izlersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 29 Ekim 2015; 20:27:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yalniz Yemek Yiyen Birisini Gorunce Uzuluyorum
  • Keepo kullanıcısına yanıt
    Unide ogrenciyken yapmisligim vardi. Ozellikle ilk sene. Baslarda tuhaf geliyor ama yemegin ustune sigara yakmayi adet edinince bi de acik hava ise orgazm oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Ekim 2015; 20:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Unide ogrenciyken yapmisligim vardi. Ozellikle ilk sene. Baslarda tuhaf geliyor ama yemegin ustune sigara yakmayi adet edinince bi de acik hava ise orgazm oluyorsun.

hocam maaşınız kaç para
  • Bu duygunun daha ağırını yaşlı insanları tek başına gördüğümde yaşıyorum. Belki yarım saat bir saat hayatı düşünmeye başlıyorum. Hele ömür dediğin programı... İzleyemiyorum bile. Şu adamın hikayeside çok acıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

o kişi benim.
    güzel bir duygudur herkese nasip olmayan bir şey buradakilerin çoğu bilmez, hatta millete özenip dururlar. oysa, oturup sıcak kahven ile dışarıyı izleyip kitabını okursun. sonra kitabı bırakıp uzaklara başka diyarlara dalarsın. düşünmek için bol bol zamanın olur. kimse sana sıkıldım hadi gidelim demez. veya hesabı sana kitlemeye çalışmaz. dışarıda ki insanları izlersin...

fast food dükkanımız var ve en sevmediğim müşteri tipisin. 1 kahve içip 3-5 liralık bişey yiyip 2 saat boyunca 4 kişilik masada tek başına telefonla oynuyolar vs vs. kovsan ayrı dert kovmasan ayrı dert. oranın bir iş yeri olduğunu anlamanız gerek. uzaklara dalıp düşünceksen parka felan git. insanların iş yerlerini meşgul etme

• Bu olayi bu kadar garipsemek neden butun arkadaslara toplu mesaj atip corbaciya gidiyoruz yuruyun mu diyim alt tarafi corba icicem la

• Bende sinemaya tek başına girince öyle oluyorum. Millet hep arkadaşıyla, sevgilisiyle falan ben gelmişim tek başıma emanet gibi.

Aslında mantıklı olan benim yaptığım yani sonuçta sinemaya sohbet etmeye gitmiyoruz. Bir film izlemeye gidiyoruz. Film sırasında da filmle senden başka kimseyle etkileşimin olmuyor zaten. Asıl çift gitmek garip ama popüler kültürün etkileri bunlar...

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    en sevmediğim esnaf tipi, insanları para olarak gören esnaftır. yemek mekanıysa yemeğini yer çayını içip bir soluklanıp kalkarsın zaten. ama menü de kahve filan varsa paşa paşa otururum arkadaş. biter bitmez yenisini söylemek mi zorundayım ? veya ayakta mı durayım ? en iyisi mekanın girişine "sap giremez" yaz bizde bilelim, sende rahatla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 29 Ekim 2015; 20:26:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulandim lan hepinizi seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Bu duygunun daha ağırını yaşlı insanları tek başına gördüğümde yaşıyorum. Belki yarım saat bir saat hayatı düşünmeye başlıyorum. Hele ömür dediğin programı... İzleyemiyorum bile. Şu adamın hikayeside çok acıklı.

Bu mesaj neden eksilendi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

hocam maaşınız kaç para

Hocam sirket prensipleri nedeniyle gizli tutuluyor ama kabaca 5000 altı diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Bu duygunun daha ağırını yaşlı insanları tek başına gördüğümde yaşıyorum. Belki yarım saat bir saat hayatı düşünmeye başlıyorum. Hele ömür dediğin programı... İzleyemiyorum bile. Şu adamın hikayeside çok acıklı.

Bu mesaj neden eksilendi?

Millet koyun. Bikere birini eksileniyor gorunce o kisiye boyle dadanip can sikmaya çalışıyorlar
    .amac osmanliyi seviyor olmasi galiba

• akşam vakti Iskender yemek için lokantaya gitmiştim, yalnız başıma yemeğimi yerken sağ kenar masada başka bir kızın yalnız başına yemek yediğini fark ettim yanıma çağırıp beraber yemeği teklif etmiştim. kız kabul edip tanışmıştık yemeğimizi yedikten sonra eve gidip dertleştikten sonra birlikte olmuştuk bunu niye anlattım onu bilmiyorum

• Her acıktığımda mutlaka birini bulana kadar aç kalacağım o zaman. Tek başına yemek yemek kadar olağan bir durum olamaz. Nerede yaşadığımı sorguluyorum şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

en sevmediğim esnaf tipi, insanları para olarak gören esnaftır. yemek mekanıysa yemeğini yer çayını içip bir soluklanıp kalkarsın zaten. ama menü de kahve filan varsa paşa paşa otururum arkadaş. biter bitmez yenisini söylemek mi zorundayım ? veya ayakta mı durayım ? en iyisi mekanın girişine "sap giremez" yaz bizde bilelim, sende rahatla.

olay kahvenin yenisini söylemen değil kahveni iç soluklan 10-15 dakika oda sorun değil ama oranın bir iş yeri olduğunu kavramanız lazım. biz insanları para olarak görmüyoruz. verebildiğimiz en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.ama saat 12'de gelip 10 dakika kahve içip saat 2'ye kadar bomboş oturup masa işgal etmeyin bunu söylemeye çalışıyorum.ben sana istediğin kahveyi en iyi şekilde yapıp sana en iyi hizmeti vermeye çalşıyorum. kahveni içiyosun 10-15 dakika hatta yarım saat bir işin varsa onu hallet sorun değil.hava kötüdür yağmurludur düzelene kadar otur sorun değil. ama eline telefonu alıp 2 saat beleş wi-fi sömüren tipler olmayın. insanların size sağladığı hoşgörüyü kendi çıkarınız için kullanmayın.

aslında önceki mesajda da demek istediğim tam olarak buydu. ve düşüncemin yanlış olduğunu düşünmüyorum.

• normal bi şey uzulmene gerek yok. ama bence sen tek basına yemek yemeye cekiniyorsundur. o daha bi problem.
  • Vay be benim gibilere üzülenler varmis
    yakin zamanda ins bi sevgilim olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.