Şimdi Ara

Yalın İnternet ve Adsl Hattı Nakil Meselesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an ttnet netlimitsiz tarifesi sınırsız adsl kullanıyorum.

59 lira + 22 lira=81 lira aylık ödüyorum.

1.Mesele : Yalın internet'e geçiş yapmak istiyorum. Ekstradan her ay 22 lira vermemek için. Yalın internete geçiş yapan varmı? 59 lira haricinde ekstra bi ücret varmı? Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım. (30 lira ilk kayıt hariç)

2. Mesele : Tayinim çıktığı için başka bir şehire taşınacağım. Adsl hattımı nakil mi yaptırayım? Yoksa yeni bir hat başvurusunda mı bulunmalıyım. Nakilde bağlantı için çok beklemek istemiyorum. Müşteri hizmetleri ile her gün boğuşmak istemiyorum nakile o yüzden çok sıcak bakmıyorum. Ne kadar sürede bağlantı oluyor.

3. Mesele : Eğer yalın internet ve yeni hat tavsiye ederseniz: hangi internet sağlayıcısını seçeyim? en uygun tarife hangisi?

biraz uzun oldu galiba kusura bakmayın:)

• Yalın internet dedikleri tamamen yalan ben bizzat ttnet santraldeki tanıdık bir yetkili ile görüştüm aynen dediği şu.

"Yalın internette internet faturasına telefon kullanmazsanız 15 TL daha ilave ücret eklenir. Ancak telefon hattınız açıktır sadece siz kullanmadıgınız için 15 TL sabit ücret ilave olur diyor. Ev telefonu kullanmak isterseniz 22 TL verip uygun bir tarifeye geçer telefonda konuşursunuz diyor. Yani yalın internette de telefon parası veriyorsun normalindede. Tek farkı yalın internette 7 tl daha düşük telefon parası ödemen".

Yani bu ttnet ne zaman müşteri hayrına birşey yapmışki yalın internettede olsun. Bende bunu duyunca normal tarife almıştım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir12 -- 23 Mayıs 2012; 22:22:10 >
  • Ben yalın kullanıyorum 75 tl fatura geliyor 59 tl + 15 tl yalın + bağlantı ücreti taksiti falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.