Şimdi Ara

Yalın internet hız sorusu ve ilk bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç hafta önce İstanbul'a taşındım. Oturduğum yer Ataşehir İnönü Mh. olarak geçiyor.Bölgede fiber vs. olmadığından TTNET yalın internete başvurmaya gittim ancak bazı sorularım var. Yalın Ultranet Limitsiz paketi(16mbps'ye kadar) olan paketi almak istedim ancak bayi santrale 2-3 km uzaklıkta olduğumu ve hızı alamayacağımı söyledi, hatta 8mbps hızları bile göremeyeceğimi belirtti. Apartmana sinyal ölçümü için ekip çağırtabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tech-Mania
    Acer Predator 17 G5-793G-78QB | iPhone 14 Pro 256gb Space Gray | Ps4 | Ps Vita | GoPro Max - GoPro Hero 8 Black | Sony Fdr-X3000R 4k Action cam | Sony a7R4a - Sony 85mm f1.8 - Sony 16-35mm f4 - Sony 70-200mm f4| Sony a6400 16-50mm f3.5-5.6 35mm f1.8
  • Sinyal ölçümü için ekip çağırabilirsin ama zaten hattına hız verirken ne kadar desteklerse o kadar hız veriliyor ekip gelmesine gerek yok bana göre. Bende 1 yıla aşkın önce yalın aldım aldığım zamanlarda hız 6 mbps anca çıkıyordu ama kopuyordu arıza kaydı açmıyordum açtığım zaman hızı düşürüyorlardı. Şuan bölgemde Bir geniş bant erişim kabini var ve hattım 22 mbps kadar çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tech-Mania
    Acer Predator 17 G5-793G-78QB | iPhone 14 Pro 256gb Space Gray | Ps4 | Ps Vita | GoPro Max - GoPro Hero 8 Black | Sony Fdr-X3000R 4k Action cam | Sony a7R4a - Sony 85mm f1.8 - Sony 16-35mm f4 - Sony 70-200mm f4| Sony a6400 16-50mm f3.5-5.6 35mm f1.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

O zaman en iyisi 8mbps ye kadar olan paketi alıp denemek. Sonuca göre yükseltmek..

Aynen öyle yap. aldığın zaman sonuçu burdan yazarsan iyi olur takip ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 3 Mart 2013; 13:14:04 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.