Şimdi Ara

Yalçın Akdoğan'dan Apo Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalçın Akdoğan: Abdullah Öcalan bu HDP'lileri görse sopa ile kovalar; çözüm sürecini mahvettiler diye.

Bu cümleden sonra Dolmabahçe mutabakatını hatırlattı. Bakıyorum da Apo ile HDP'den PKK'dan daha yakın olmuşlar. Apo adına konuşur olmuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akp seçmenine de acıyorum.Garibanlar ne yapacaklarını,ne düşüneceklerini,neyi savunacaklarını şaşırdı.Seçimden önce ümmetçi takılıyorlardı,seçimden sonra Nihal Atsız kadar Türkçü oldular.Şimdi de Apocu olacaklar sanırım.
  • FlameSplasher kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Fettullah hocalarına laf ettirmiyorlardı, hepsi Gülen Cemaati sözcüsüydü. Sonra paralelci oldular. Ordu'yu yalan dolan iddialarla çürüttüler, itibarsızlaştırdılar. TSK'yı bitirdiler. Şimdi de savaş başlattılar, militarist oldular. HDP ve PKK'ya sövüp, Apo'yu savunur oldular. Trajikomik cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Akp seçmenine de acıyorum.Garibanlar ne yapacaklarını,ne düşüneceklerini,neyi savunacaklarını şaşırdı.Seçimden önce ümmetçi takılıyorlardı,seçimden sonra Nihal Atsız kadar Türkçü oldular.Şimdi de Apocu olacaklar sanırım.

Omurgasız insan bi oraya bir buraya savrulur. İdeolojiyle alakalı değildir bu durum çoğunlukla. Ama bu AKP seçmeni bambaşka konu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.