Şimdi Ara

Yalan söyleyen tarih öğrettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Önce başörtüsünü kaldırdık sonra Noel'i müslümanlara kabul ettirdik. Sonunda bize benzemeye başladınız. Sıra din değiştirmekte. Hem biz siz gibi kutsal kitabımızı parayla satmayız, ücretsiz dağıtıyoruz gördüğünüz gibi. Bekleyin, Roma geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • odeğilde incile dokunan din mi değiştiriyor

tarihide müslümanlar buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 24 Aralık 2014; 23:09:12 >
  • Zuhahahahahahhahaha ilim bilim lmao 57 musluman ulkesi var halleri ortada ... Sizinkisi tipki Felsefede bulunana gunes ulkesi diye utopik, gerceklesmesi hic mumkun olmayan bos hayallerden baskasi degil.

Sen gidip elin fransasinda , ingilteresinde meydanlarda haykirip seriat istiyoruz diyorsunda arkasinda 82 adet seriat mahkesi kurmusun, bir cok avrupa ulkelerinde muslumanlarin yaptigi cinayetler , tecavuzlere ragmen adamlar sana hala hosgoru ile bakiyorken, yuzyillardir bu topraklarda yasamis hiristiyanlar incili dagitinca mi zorunuza gitti. O zaman tum avrupa muslumanlari kovsun ulklerinden o zaman dersin musluman ulkesinde salyangoz sattirmam diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

odeğilde incile dokunan din mi değiştiriyor

benim çok yakın bir arkadaşım Ramazan var.Şu ana kadar bütün namazlarını eksiksiz kılmış , cuma günleri sohbetleri kaçırmayan bir kimse kendisi...Yani öyleydi.
    Bir gün dersleri çok iyidir , arkadaşları çağırıyor Ramazan vizelere hazırlanak diye , Ramazan çok iyi kalpli tabi kabul ediyor gidiyor ders çalışmaya...
    Neyse orda kızlarda var ama Ramazan neyse diyor arkadaşlarının hatırına orada kalıyor , akşam olunca bu yatsı namazını kılıyor bizim Mehmet'e soruyor nerede yatacağım diye Mehmet'te durur mu yapıştırıyor cevabı diyor tuvaletin yanındaki ilk oda , hem abdestini kolay alırsın.
    Bizim Ramazan odaya gidiyor birde ne görüyor bir rarhip , SA. AS. diyor yatıyor.Rahip sabaha kadar İncil okuyor , sabah kalktığında sabah namazını kalkmıyor 7 gibi rahiple kiliseye gidiyor ve din değiştiriyor...
    Şuan Ramazan 2 önceki Ramazan'dan çok farklı , şuan Papalığın düzenlediği Kardinallik sınavlarına hazırlanıyor.

İşte düşünün kıssadan hisseyi , ona göre hareket edin Noel kutlamayın.

• neden böylesiniz neden saygı fuymuyorunuz , Ramazan'ın yerinde sizde olabilirdinix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Bizim Ramazan odaya gidiyor birde ne görüyor bir rarhip

Rarhip herhalde ramazanı sıkıştırma programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 24 Aralık 2014; 23:37:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalan soyleyen tarihi bosverin bizde daha iyisi var. Yalan soyleyen cumhurbaskani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

quote:

Bizim Ramazan odaya gidiyor birde ne görüyor bir rarhip

Rarhip herhalde ramazanı sıkıştırma programı

komik olmaya mı çalışıyorsunuz ??
  • quote:

neden böylesiniz neden saygı fuymuyorunuz , Ramazan'ın yerinde sizde olabilirdinix

Neden 2 önceki Ramazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

neden böylesiniz neden saygı fuymuyorunuz , Ramazan'ın yerinde sizde olabilirdinix

Neden 2 önceki Ramazan

2 yil onceki olacakti isten geldim kafam doluydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Demekki Ramazanın inancı kuvvetli değilmiş kıldığı namazda öylesine imiş.yoksa bu kadar kolay kimse din değiştirmez.
    Ne saçma hikaye bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Demekki Ramazanın inancı kuvvetli değilmiş kıldığı namazda öylesine imiş.yoksa bu kadar kolay kimse din değiştirmez.
    Ne saçma hikaye bu

sabaha kadar İncil okunmuş
  • quote:

quote:

quote:

Ne saçma hikaye bu

Okunsa ne olur bende ilk kısımlarından bir miktarını okumuştum hristiyan mı oldum.
    İnancı fazla değilmiş inancı sadece namaz belirlemez ki

• quote:

quote:

benim çok yakın bir arkadaşım Ramazan var.Şu ana kadar bütün namazlarını eksiksiz kılmış , cuma günleri sohbetleri kaçırmayan bir kimse kendisi...Yani öyleydi.
    Bir gün dersleri çok iyidir , arkadaşları çağırıyor Ramazan vizelere hazırlanak diye , Ramazan çok iyi kalpli tabi kabul ediyor gidiyor ders çalışmaya...
    Neyse orda kızlarda var ama Ramazan neyse diyor arkadaşlarının hatırına orada kalıyor , akşam olunca bu yatsı namazını kılıyor bizim Mehmet'e soruyor nerede yatacağım diye Mehmet'te durur mu yapıştırıyor cevabı diyor tuvaletin yanındaki ilk oda , hem abdestini kolay alırsın.
    Bizim Ramazan odaya gidiyor birde ne görüyor bir rarhip , SA. AS. diyor yatıyor.Rahip sabaha kadar İncil okuyor , sabah kalktığında sabah namazını kalkmıyor 7 gibi rahiple kiliseye gidiyor ve din değiştiriyor...
    Şuan Ramazan 2 önceki Ramazan'dan çok farklı , şuan Papalığın düzenlediği Kardinallik sınavlarına hazırlanıyor.

İşte düşünün kıssadan hisseyi , ona göre hareket edin Noel kutlamayın.

Böyle saçma csb görmedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne saçma hikaye bu

Okunsa ne olur bende ilk kısımlarından bir miktarını okumuştum hristiyan mı oldum.
    İnancı fazla değilmiş inancı sadece namaz belirlemez ki

İmanın direği hadislerdir

• Neymiş adamın sabaha kadar İncil okumuş dinini değiştirmiş

Bende açtım birazını okudum sabah kalkıp bundan sonra hristiyan olmalıyım demedim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Neymiş adamın sabaha kadar İncil okumuş dinini değiştirmiş

Bende açtım birazını okudum sabah kalkıp bundan sonra hristiyan olmalıyım demedim ?

Bilincalti bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.