Şimdi Ara

Yalan mı ? Hile mi ? Gerçek mi ? Pro mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen arkadaşlarla maç atıyoruz arkadaşım bu şekilde HS yedi tabi takımcak hepimizin garibine gitti ,

maç 15-15 bitti,

seviye Keleş 2 ve Seçkin Muhafız karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçan Aşık -- 16 Mayıs 2015; 18:05:15 >

• Hile
  • Gercek hile gibi gozukmuyor pek tabi aim asist olabilir onu anlamak baya karmasik butun sahneleri agircekimde izlemek gerekir promu olayina sans denebilir ama derecesi dusuk gibi geldi awp base camp oburu kapi arkasinda camp yapiyor tariyip tutturamiyor 2 adam ilk 15snde duble spraye gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah ateş edilidği anda imlecin bulunduğu yerlere bak ve hile olduğunu anla
  • Hile değil, şans.

https://m.youtube.com/watch?v=4FBSMNvkyZM

• https://www.youtube.com/watch?v=HnyRc6rbsK0

Şans olma ihtimali çok yüksek. Maçı izlemeden hile diyemeyiz.
  • Bu oyun adamı paranoyak yapar der giderim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Bunlar Virüs mü? Normal mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı yok kanımca, çok olası.
  • Hile değil muhtemelen. Direkt şans olabilir. CSGOTV kayıt ederken ve ya izlerken 16tick şeklinde yapıyor bu işi. Yani adamın yaptığını göremiyorsunuz tam olarak. En büyük turnuvalarda bile böyle dikkatinizi çekmiştir awp'ler hızlı hareket edip adam vurduğunda biz sanki adam hiç kaydırmadan vurmuş gibi izliyoruz. Yani demek istediğim adam burda ya yüksek sensivityle ya da tam arkaya dönme tuşuyla dönüp şansa almış ama csgotv bunun sadece 4'te birini gördüğü için öne sıkmış gibi olmuş. Tabi aynı zamanda aim assist olma ihtimali de var şans olmayabilir onun için bütün demoyu izlememiz lazım.
  • Hile degil. Reflex kayitlari izlerken oyundakiyle aimin ayni yerde olmaz gecikme vardir. Sana crosshairi baska yerde gozukur izlerken.
    C9 shroud flick shot yaz d2 de ayni tarz var

• quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

Hile degil. Reflex kayitlari izlerken oyundakiyle aimin ayni yerde olmaz gecikme vardir. Sana crosshairi baska yerde gozukur izlerken.
    C9 shroud flick shot yaz d2 de ayni tarz var

Dedigini karistirdinmi bilmiyorum ama esl cologne 2014 te hiko d2 dd da get righta ayni vurusu yapti ben zaten direk hile demedim tickten dolayi goremezsiniz adamin kaydirmasi net birsekilde gozukuyor aimbot dediginde bu bile hic gozukmuyor ama aim assist olabilir onu goremiyoruz gormek icin butun maci izlemek lazim burda gorunen sans uzatmaya gerek yok bilmeden hile diye yorum atip cikmayin ilk hilenin nasil gozuktugunu ogrenin

• Hile değil tick 16 olduğu için böyle gözüküyor
  • Gayet olası birşey. Hile değil, pro değil, refleks gerçek, %100 yalan ^^

Edit: Eğer ki aimhack türevi bir program kullanıyor olsaydı mouse'u ilk çevirişinde yerdi hs'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufty TheSINGER -- 16 Mayıs 2015; 21:21:43 >
  • başıma sıklıkla birkaç maçta bir deli tepek oynayan adamlardan gelen hsler ben ESL izliyorum ve böyle aim kaydırarak arkasındakini vuran adam göremiyorum. (Bence hile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazilefe

başıma sıklıkla birkaç maçta bir deli tepek oynayan adamlardan gelen hsler ben ESL izliyorum ve böyle aim kaydırarak arkasındakini vuran adam göremiyorum. (Bence hile)

ESL'de görememen normaldir. ESL oyuncuları adamın arkasında olupta dağa taşa ateş etmiyorlar.
  • Aim assistance kullaniyor olabilir.Kullanmiyorda olabilir ama bu sans atisiysa cok sansli oldugu acikca belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şans faktörü var. Daha fazla izleyip diğer atışlarınıda izlemek lazım arkadaşın.

Ben death maçlarda geçerken çıkışlara deagle ile sallar geçerim ve 2 kere öyle hs attım, bu adamda görse hile der ama bazen şans faktörü denilen şey orta çıkıyor.
  • Tek sahneden belli olmaz bende böyle adam vurduğum oldu

• Kapı arkadasındaki adam o ölümü hak etmiş, adamın arkadası dönük 4 el boşa sıkıyor
  • Aklıma hiko nun , get right i öldürdüğü sahne geldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.