Şimdi Ara

Yalan Dünya Erken Final Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gülse Birsel'den Yalan Dünya için veda yazısı

Yalan Dünya Erken Final Yapıyor

Herkese merhaba…
    90 bölümdür seyrettiğiniz Yalan Dünya’nın finalini yılbaşı gecesi yapmayı planlıyorduk. Ancak yeni reyting sisteminin cilveleri ve dizinin yüksek maliyeti sebebiyle, Kanal D ile konuşarak bu tarihi biraz daha erkene çekmeye ortaklaşa karar verdik. Birkaç haftaya veda edeceğiz.
    Bu kadar uzun zaman ekranda kalma fırsatını çok az dizi yakalıyor. Kanal yetkililerinin söylediğine göre, son dört sezonda başlayan dizilerden ömrü en uzun olanı Yalan Dünya. Bunun için, bize 90 hafta ilgi gösteren tüm seyircilerimize sonsuz teşekkürler. Bizim için daha önemlisi, sektörün şartları elverdiğince (Yılda 35 çarpı 120 dakika) her bölüm belli bir standardı düşürmeden finale kadar gelmekti. Umarım fena değildik.
    Dizimiz çok sevildi ve konuşuldu. Birçok ödül aldı. İçinden çıkan karakterlerle reklam dünyasına katkıda bulundu bile diyebiliriz! Yalan Dünya bu popülaritesiyle bize coşku, gurur, kalp çarpıntısı vs dışında, 130 dakika çekmeye çalıştığımız günlerde isyan duygusunu da tattırdı! Ama genellikle çok heyecanlı ve eğlenceli zamanlardı.
    Kanal D’ye bugüne kadar verdikleri destek için teşekkürler. Yeni reyting evreni bu yıl herkese çok gizemli sürprizler sunduğundan (!), finale doğru hikayeleri toparlayıp noktalama imkanı bulamadık. Sevdiğiniz karakterleri Yalan Dünya’nın kurmaca Cihangir’inde, hayalinizde yaşatmaya devam edin, ve kusurumuza bakmayın.
    Çok tatlı bir uygulayıcı yapımcıyla, nefis bir yönetmenle, olağanüstü yetenekli oyuncularla ve harikulade bir kamera arkası ekibiyle çalıştığım için şanslı hissediyorum. Hepsine minnettarım.
    Gupse’nin, Sarp’ın filmleri başlıyor. Necip’in filmi, Öner’in tiyatro oyunu yolda. Hasibe’nin, Haki’nin, Füsun’un, Seda’nın oyunları, Bartu’nun konserleri, Beyazıt’ın şovu devam ediyor. Onun dışında herkes artık biraz tatil, biraz iş güç…
    Ben bir süre için daha sakin bir tempoya geçip, Hürriyet’deki yazılarıma devam edeceğim, oradan haberleşiriz.
    Dördüncü sezonunda final yapmak üzere olan Yalan Dünya’dan sizin yanınıza güldükleriniz, bize de sağlam arkadaşlıklar kar kalacak.
    Arayı açmayın!

Gülse Birsel

• Tam tadında bırakıyorlar erken final değil bana göre. Umarım yeni projelerle yeniden karşımıza çıkar, İşler-Güçler, Kardeş Payı örneğinde olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Tam tadında bırakıyorlar erken final değil bana göre. Umarım yeni projelerle yeniden karşımıza çıkar, İşler-Güçler, Kardeş Payı örneğinde olduğu gibi.
    Pek beğenmediğim sırf arada yokluktan izlediğim bir diziydi. Bu kadar sürmesi bile başarı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Pek beğenmediğim sırf arada yokluktan izlediğim bir diziydi. Bu kadar sürmesi bile başarı bence.

Alıntıları Göster
    Sıkıcıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Sıkıcıydı.

Alıntıları Göster
    İlk bölümleri çok iyiydi. Sonradan bozdu bence.
  • Bu dizi 2012 de bitecekti. Gereksiz yere uzadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam, dizi çok saçma ve sıkıcıydı, ama bir ATV, SHOW, FOX dizilerine bin basardı. Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim. Bu arada herkes belgeselci sanırım, kimse dizi izlemiyor. Herkes dizi eleştirmeni olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 8 Kasım 2014; 11:52:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Tamam, dizi çok saçma ve sıkıcıydı, ama bir ATV, SHOW, FOX dizilerine bin basardı. Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim. Bu arada herkes belgeselci sanırım, kimse dizi izlemiyor. Herkes dizi eleştirmeni olmuş
    1-2 bölüm izlemiştim.Fena değildi ama bu aralar düzenli şeyler yapamıyorum
  • asla bi avrupa yakası olamadı karakterlerin hepsi birbirinden iticiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

asla bi avrupa yakası olamadı karakterlerin hepsi birbirinden iticiydi
    Başlarda güzeldi ama sonradan pek sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Başlarda güzeldi ama sonradan pek sarmadı.

Alıntıları Göster
    çok sıkıcı bir diziydi 2014 e kadar gelmesi mucizeydi bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5B59C177F

çok sıkıcı bir diziydi 2014 e kadar gelmesi mucizeydi bana göre

Alıntıları Göster
    ilginç olan, dizi sıkıcı diyorlar ama kalktığına seviniyorlar. yahu sıkıcıysa izleme, onun dışında yayında olsun ya da olmasın sana ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

ilginç olan, dizi sıkıcı diyorlar ama kalktığına seviniyorlar. yahu sıkıcıysa izleme, onun dışında yayında olsun ya da olmasın sana ne?

Alıntıları Göster
    İlk bölümleri gerçekten çok iyiydi ama sonra iğrençleşti. Zaten adam akıllı Türk dizisi yok 100 dakika dizi mi olur yahu?
  • Izleyiciyi aptal yerine koyan saçma sapan bir diziydi zaten. Bitmesi iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Izleyiciyi aptal yerine koyan saçma sapan bir diziydi zaten. Bitmesi iyi oldu.
    İyi oldu erken final.
  • İlk bölümler iyiydi sonradan bozdular erken final de değil gecikilmiş bir final.

• Avrupa Yakası'ndaki hava maalesef yakalanamadı; hâlbuki Olgun Şimşek ve Irem Sak mesela çok iyi oynuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeremin -- 9 Kasım 2014; 17:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeremin

Avrupa Yakası'ndaki hava maalesef yakalanamadı; hâlbuki Olgun Şimşek ve Irem Sak mesela çok iyi oynuyordu.
    Bi Avrupa Yakası olmadı ama tadında bırakıyorlar bence.
  • süresi uzundu çok yakındı kendisi de bundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

asla bi avrupa yakası olamadı karakterlerin hepsi birbirinden iticiydi

Katılıyorum karakterler cidden çok iticiydi. Avrupa Yakası'nda bi sıcaklık vardı. Sütçüoğlu ailesi tam geleneksel Türk ailesiydi o yüzden severek izliyordum. Burada ailenin soyadını bilmiyorum ama Beyazıt Öztürk'ün ailesi de güya gelenekseldi ama hiç sıcak gelmiyordu bana. Çok yapay duruyorlardı. İyi ki kaldırılmış demem tabi. Sonuçta işin içinde bir emek var ama diğer arkadaşların dediği gibi bu zamana kadar gelmesi bile bir mucize bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.