Bildirim
Yalama olan vida nasıl çıkar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kaynakla başka demir parça tutturacaksın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suan onu yapamam Baska bı onerınız olurmu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lastik sıkıştır tornavida ile arasına tornavida tutuşunu artırır
Lastik denedim olmuyor kağıdı denedim oda olmadı alt kısmı delıp tornavida ile cevirmeyi denedim oda olmadı
kargaburunla falan başını tutabiliyorsan öyle çevirmeyi dene
Tutulmuyor direk dümdüz
Balon la bile denedim olmadı
Pastan dolayı falan sıkışmışsa wd40 dene keskiyle falan düz çizik açıp düz tornavida kullanabilirsin
Pas olduğunu sanmıyorum kapı daha yenı
wd40 sıkma mantıklı ama araya girsin sonra sil ayrıca eğer kaynak imkanın yoksa bi tane tornavidayı veya tornavida başını feda edeceğiz japo yapıştırıcı ve karbonatla kemik gibi yapıştıracaksın tabi kenarlara değdirme dememe gerek yok sonra yavaş yavaş sökeceksin kaynak olmayacak yerlere ben öyle yapıyorum
Yalama olmuş vidalari cikarmaya yarayan aparatlar var, ters vidaya benzer.2 li set halinde satiliyolar genelde.İşe yararlar mi bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilit gövdesinin, içeriden ve dışarıdan güzel görünmesi için olan çerçeveler,
o vidayı ekstra sıkıştırabiliyor, kapı kolu altından o çerçeveleri gevşettikten sonra
keskiyle sökebilirsiniz, olmadı düz tornavidayla, olmadı yalanmış civata çıkartıcı uç
-
Yalama olan vidanın baş kenarlarına karşılıklı olarak düz bir çizgi gibi yer açın. Sonra düz tornavida ile rahatça sökülür. Ayrıca işleme başlamadan önce sağlam bir tornavidayı yalama olan vidanın üzerine koyup çekiçle hızlıca 2-3 kez vurun bu yerinden biraz gevşemesini sağlayacaktır. Hatta bu şekilde de bahsettiğim karşılıklı oyukları oluşturabilirsiniz. Kolay gelsin.
Etrafina elektrik baandi yapistirin. Sonra ege ile boydan boya cizgi acin. Egenin darbeleri etrafini cizmesin diye bant yapistiriyoruz. Ege ile yarik acarsan duz tornavida ile cikartabilirsin..
Veya azcik sicak silikon damlat. Sogusun sonra sapla tornavidayi dondur.
Veya ici kare gibi olmus 6 numara alyan anahtariyla dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yöntemle çıkardık.
Hadi geçmiş olsun hocam :)
-
Sağolun hocam teşekkürler.
Ters diş klavuz var hırdavatçıdan al sökersin. Klavuzun sıkma yönü diğer vidanın açılma yönünde sönüyor ve bir birine kilitlenip sökülüyor
Söktüm hocam genede teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X