Şimdi Ara

YAKUZA ZERO PS3-PS4 EXCLUSIVE (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda tutuluyor, satması kolay diye oyun alıp oynayacaksak başımızı kıytırık FPS'lerden ve Fifa'dan alamayız
  • oyunda gece clublerine gidip dağıtma kadınlarla cinsel munasebet vs var mı
    olaya giriyo muyuz yani kısaca
  • Sega, Şubat ayı ortasına kadar ücretsiz haftalık DLC sözü verdiğine dikkat çekerek Yakuza 0 için başka bir toplu iş içeriği çıkardı; bu sefer alternatif karaoke kıyafeti ve daha fazlasını tanıttı.

Yakuza 0 DLC'nin tanıdık yeni bir kıyafet, silah, eşyalar ve işçilik bileşenini bir araya getirdiğini teyit ediyor. Bu güzelliklere ve gelecekteki eklentilere erişmek için hem Kamurocho hem de Sotenbori'deki tapınak / türbe önünde palyaço Bob'u ziyaret etmeniz yeterli.

İşte franchise'in yerelleştirme ekibinin bir üyesi olan Scott Strichart aracılığıyla en yeni DLC paketinin onayı.

YAKUZA ZERO PS3-PS4 EXCLUSIVE (ANA KONU)

• Oyunu benden başka oynayan yok sanırım
  • Kutulu bulursam alacağım da gelmiyor ki
  • Dayanamayıp PSN'den aldım ben de. Pişman değilim :D Ama oyunun kutusu da çok güzel bir yandan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dessan

Dayanamayıp PSN'den aldım ben de. Pişman değilim :D Ama oyunun kutusu da çok güzel bir yandan :(

Anaa oyunefendiilk bakış güzeldi göz atış da isteriz.
  • Niye spot bu oyunu getirmiyor, çok ilgi görmüş yurtdışında sayış yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Dunyanin en iyi dövüş oyunu serierisini butun konsollarda bitirdim.ps4 e sabirsizlikla bekliyorum efsane bir oyun japonyadaki clan mafios yaplanmayi anlatiyor.

daha once hic denemedim ama eski nesildeki videolari guzel duruyor. Sleeping Dogs gibi ayni dovus sistemi daha gelismisi

Bende hiç oynamadım daha önce ama hep aklımdaydı bu oyunla deneme fırsatı buluruz inşAllah ki Sleepng Dogs vari bi havasıda var dediğiniz gibi bu bile almak için bi neden bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

quote:

Orijinalden alıntı: dessan

Dayanamayıp PSN'den aldım ben de. Pişman değilim :D Ama oyunun kutusu da çok güzel bir yandan :(

Anaa oyunefendiilk bakış güzeldi göz atış da isteriz.

Biraz daha oynadıktan sonra yapıcaz :D

Normalde paylaşmam ama etrafta hiç Yakuza 0'yla ilgili Türkçe içerik görmediğim için bunu ekliyorum arkadaşlar. Eğer yasaksa modlar kaldırabilir. İnsanlar bu oyunla ilgili yeterince bilgilendirilemediler gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessan -- 18 Şubat 2017; 4:0:15 >

• Ps4'e çıkacak diye Yakuza 6'yı takibe almıştım ama bu oyunun da Ps4'e çıktığından yeni haberim oldu, çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Oyunu benden başka oynayan yok sanırım

Hikaye güzel mi oyunda? Siz dijital mi aldınız bilmiyor ama Tr psn de satılıyor mu oyun ?
  • Türkiye PSN'den aldım. Hikaye için henüz bir şey diyemem daha ikinci bölümdeyim, Platin Trophy amaçladığım için herşeyi temizleyerek yavaş yavaş gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Türkiye PSN'den aldım. Hikaye için henüz bir şey diyemem daha ikinci bölümdeyim, Platin Trophy amaçladığım için herşeyi temizleyerek yavaş yavaş gidiyorum.

Yakuza 6 yı oynamıştım ps3 zamınında, tek oynadığım yakuza oyunuydu. Beğenmiştim. Farklı bir oynanışı vardı oyunun. Zeroyu tavsiye eder misin? Sağlam bir konu var gibi. Dövüşler zevkli mi?
  • Ben PS3'de Yakuza oynamadım, eskileriyle karşılaştıramam ama hikaye olarak bu oyun hepsinden öncesini anlatıyor. Dövüşlerde şimdilik çok fazla numara göremedim, açılması gereken çok fazla geliştirme var ve bunlar için çok büyük paralar kazanmak gerekiyor. Oyunda ilerledikçe daha zevkli hale gelecektir sanırım.
  • episode 4 in basinda cabaret club patronu bizi biyere cagiriyor ve majima onunla uzun bir konusma yapiyor. Bu konusmada tam olarak neyden bahsediyorlar birisi ozet gecebilirmi:)

Konusmanin tam sonuna yetistim ve majima birisini oldurursem aileye tekrar girebilirim diyordu, yoksa kiryu nun dovdugu adamimi oldurecek? Peki bunu neden yapacak ve nasil ikna oldu? Rica etsem birisi aciklayabilirmi.
  • Oyunu dun bitirdim ve piyasada bukadar birbirine benzer hikaye derinligi olmayan oyunlardan sonra ilac gibi geldi. Daha once yakuza oyunu oynamamistim ve bu oyunun 1. ve 2. bolumlerinde oyunu birakmak uzereydim, cunku oyun daha once oynadigim hicbir oyuna benzemiyordu. Yani grafikler berbat (oyuna su anda remastered ciksa sasirmam haha), harita simdiye kadar oynadigim oyunlarin belkide en kucugu, mini oyunlar ilgi cekici degil vs vs derken bu nasil oyun yav bunumu oynuycaz diye sizlana sizlana 4. bolume geldim. oyun bu kisimlarda zaten hikaye olarak sizi fena icine cekiyor hatta galiba bu bolumlerde yasanan bir olaydan sonra agzim 20 saniye boyunca 2 karis acik kalinca (oyunda bu durum 3-4 kere daha yasaniyor) daha bir istahla basladim oynamaya. gercekten mukemmel bir hikaye, hicbir sekilde zorlama degil bence, bukadar detaya ragmen hersey harika bir sekilde mantikli. hayat tesadufler ve surprizlerle doludur evet.

oyunun %80i hikaye (konusmalar, animasyonlar vs vs) ve geri kalaninda aslinda tuslara basip biseyler yapiyorsunuz. yani beklentiniz nadirde olsa 15 dakika boyunca konusmalari dinlemek olmali. ust duzey ingilizce gerekiyor, ilginc bir sekilde oyun metinleri zordu, sanirim japoncadan ceviri oldugu icin diger oyunlara gore dili agirdi.

karakterler mukemmel, hemde hepsi, yani hepsi ilginc hepsi farkli ve akilda kalici. her karakteri hissedebiliyorsunuz. oyunun sonlarina dogru kiryu ve majima nin yakuza cigliklari cidden fena gaza getiriyor.

ben oyunun ana hikayesi haricinde hicbirseye bulasmadim, 23 saat oynamisim. 100e yakin yan gorev var (10 tanesini yaptim) ve benim yaptiklarim cidden cok ilginc eglenceli yan gorevlerdi. mesela genc kizlarin kullanilmis ic camasirlarini satan bir ceteyi durdurmak veya cok fena cisi gelen bir heykel adama onu izleyen cocuklari korkutmadan tuvalete gitmesine yardim etmek gibi. cok ama cok daha fazla ana hikayeden bagimsiz oynayabileceginiz bolumler var. burda yazmakla bitmez sanirim.

ingilizceniz varsa ve hikaye tabanli oyunlari seviyorsaniz kacirmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Oyunu dun bitirdim ve piyasada bukadar birbirine benzer hikaye derinligi olmayan oyunlardan sonra ilac gibi geldi. Daha once yakuza oyunu oynamamistim ve bu oyunun 1. ve 2. bolumlerinde oyunu birakmak uzereydim, cunku oyun daha once oynadigim hicbir oyuna benzemiyordu. Yani grafikler berbat (oyuna su anda remastered ciksa sasirmam haha), harita simdiye kadar oynadigim oyunlarin belkide en kucugu, mini oyunlar ilgi cekici degil vs vs derken bu nasil oyun yav bunumu oynuycaz diye sizlana sizlana 4. bolume geldim. oyun bu kisimlarda zaten hikaye olarak sizi fena icine cekiyor hatta galiba bu bolumlerde yasanan bir olaydan sonra agzim 20 saniye boyunca 2 karis acik kalinca (oyunda bu durum 3-4 kere daha yasaniyor) daha bir istahla basladim oynamaya. gercekten mukemmel bir hikaye, hicbir sekilde zorlama degil bence, bukadar detaya ragmen hersey harika bir sekilde mantikli. hayat tesadufler ve surprizlerle doludur evet.

oyunun %80i hikaye (konusmalar, animasyonlar vs vs) ve geri kalaninda aslinda tuslara basip biseyler yapiyorsunuz. yani beklentiniz nadirde olsa 15 dakika boyunca konusmalari dinlemek olmali. ust duzey ingilizce gerekiyor, ilginc bir sekilde oyun metinleri zordu, sanirim japoncadan ceviri oldugu icin diger oyunlara gore dili agirdi.

karakterler mukemmel, hemde hepsi, yani hepsi ilginc hepsi farkli ve akilda kalici. her karakteri hissedebiliyorsunuz. oyunun sonlarina dogru kiryu ve majima nin yakuza cigliklari cidden fena gaza getiriyor.

ben oyunun ana hikayesi haricinde hicbirseye bulasmadim, 23 saat oynamisim. 100e yakin yan gorev var (10 tanesini yaptim) ve benim yaptiklarim cidden cok ilginc eglenceli yan gorevlerdi. mesela genc kizlarin kullanilmis ic camasirlarini satan bir ceteyi durdurmak veya cok fena cisi gelen bir heykel adama onu izleyen cocuklari korkutmadan tuvalete gitmesine yardim etmek gibi. cok ama cok daha fazla ana hikayeden bagimsiz oynayabileceginiz bolumler var. burda yazmakla bitmez sanirim.

ingilizceniz varsa ve hikaye tabanli oyunlari seviyorsaniz kacirmayin.

Bu şekilde oynayarak çok şey kaçırmışsın bence :)

• Oyunda ara sahneleri durdurabiliyormuyuz
  • beyler ben bu oyunu ılk kez oynuyorum bu chapter 1 fılan ana gorevler var nasıl yapılıyor ben sokaklarda gezıp duruyorum fuarda gezermıs gıbı sagdan soldan evrak topluyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.