Şimdi Ara

YAKUZA ZERO PS3-PS4 EXCLUSIVE (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin1986

    beyler ben bu oyunu ılk kez oynuyorum bu chapter 1 fılan ana gorevler var nasıl yapılıyor ben sokaklarda gezıp duruyorum fuarda gezermıs gıbı sagdan soldan evrak topluyorum :)

    Ana görevler haritada pembe işaretlidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda oyunu bitirebildim. Yan görevlerle pek uğraşmadım, 35 saat sürdü. Hikaye ve karakterler harikaydı. Başka oyunlarda 1-2 tane sürükleyici karakter varken bu oyunda 10 tane harika karakter var. Sadece iki ana karakter değil, dostlarımız düşmanlarımız hep karizma dolu çok iyi karakterler. İlk başta iki ayrı ana karakterin ayrı hikayeleri var gibi dursa da ilerledikçe birleşiyor. Bazı sahneler insanı şaşkına çeviriyor, bazı sahneler çok duygulandırıyor. Bundan sonra ne olacak diye acayip merak ettiriyor. Mükemmel bir mafya filmi izliyoruz adeta.



    Oynanış olarak 3 boyutlu final fight diyebiliriz. Eski arcade oyunlarım tadını veriyor, pata küte bir sürü adam döverek ilerliyoruz. Oyun ps3 için de çıktığı için görsel ve harita olarak çok bir şey vaad etmiyor. Ama hikayeye kapıldıkça bunların hiç önemi yok. Bu mükemmel oyunu herkes oynamalı bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevler de hep dövüşüyor muyuz? Silahla çatışma gibi bir şey yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başladım, dört beş saat oldu. Harika bir oyun , özellikle hikaye Kore Japon filmleri tadında. bana ps2 ve. Sega Dreamcast zamanlarımı anımsattı, bu yüzden vakit nasıl geçti anlamadım. Tabi İngilizcesi zayıf olan veya diyaloglardan sıkılanlar uzak dursun, hikaye arayan, uzak doğu filmlerini sevenler kaçırmasın. Dövüş ve karakter geliştirme sistemine değinmeye gerek bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler konu ile alaksız ama Yakuza İshin oynayan var mı aranızda?millet batıya çıkmıyor diye mecbur japonca versiyonu oynuyor.oynayan varsa çok zorluyormu diye merak ediyorum.şeytan dürtüyoe alacağım herhalde.çok ama çok güzel duruyor.
  • Gameplay açısından Sleeping Dogs'a benziyor mu bu oyun? Daha önce Yakuza serisinden hiç oyun oynamadım.
  • Sıkılıp tamamlayamayan varsa, Gambling king bölgesini tamamlamak için Emiri ile yakın arkadaş olmak ve istediği Get a turkey için ipucunu kaydettim Bu arada oyun 78 saat oldu ama henüz yarısındayım galiba, bitsin istemiyorum, karakterler ve espriler harika


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine sıkılıp tamamlayamayanlar için küçük arabaların son yarışı için ipuçlarını kaydettim. Kupayı kazanıp Fighter ile arkadaş olunca Financial King geliyor ve onu hakladığınız zaman, dövüş stillerinize Dragon of Dojima stili ekleniyor. Bu, bol bol para kazandığımız gayri menkul işi için son bölümdü, ihmal etmeyin derim çünkü Majima'nın pavyon işine göre daha kolay ve kârlı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 6 Mart 2018; 7:02:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Genellikle herkesi çıldırtan mini oyun Dancing Queen Isobe u alt etme kısmı ve 6. Golden hostesi pavyonunuza eklemenin ipucu :) Kısaca dans ederken olabildiğince çok kare gezip adım atmalı ve en az hatayı yapmalısınız. bu arada bu bölümden sonra 11. Chapterı yeni tamamladım ve 102 saat oldu, bakalım Horizon zero down ı geçip 130 saati bulacak mı?


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 15. Bölüm oldu, 140 saati buldum hikaye çok deli bir hâl aldı ve bitsin istemiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakuza Zero 70,99 , Kiwami de 39 TL şu anda...

    Bunlar indirime girmez diyordum hemen aldım ikisini de.

    6 da 170 küsür TL, birkaç sitede 260 TL'lere satmaya çalışıyorlar.
  • Oyunu biraz önce bitirdim, galiba Kasım'dan beridir oynuyordum, 150 saat sürdü ve büyük keyif verdi, film izler gibiydi resmen hele ki son sahneler yok mu... Video oyunlarını sevenler yakuza oynamadan oyun oynadım demesin Kiwami 2 çıksın Kiwami 1 e başlayacağım orada da görüşürüz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim sayılır diyecek laf yok üstüne.

    Battle'larda en çok gaza getiren müzik bu oldu. Bunla dövmek ayrı bir keyif olmuş.
  • Ben de indirim olduğunu görünce aldım hemen. Valla bu oyundan çok umutluyum
  • Arkadaslar bu seriyi çok sevdim de yanlız oynama sırası ne olmalı hikaye bakımından bilen yazabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

    Arkadaslar bu seriyi çok sevdim de yanlız oynama sırası ne olmalı hikaye bakımından bilen yazabilir mi
    Yakuza 0 - Yakuza Kiwami - Yakuza Kiwami 2(Çıkacak) - Yakuza 6 şuan PS4'te olan oyunların sıralaması bu şekilde. Diğer oyunların remake'i yapılacak mı bilmiyorum. PS3'te Yakuza 3-4-5 çıktı onların da muhtemelen hikayeyle bağlantısı vardır.
  • Oyuna başladım gayet güzel. Görsellik olarak çok bir şey beklemeyin ama senaryo ve eğlence anlamında oyun baya bağlayıcı. Yan görevlerdeki mizahi durumları da beğendim. Böyle ciddi bir senaryoya ait Yakuza oyununda zaman zaman güldüren yan görevler de hiç sırıtmıyor. Bu arada dövüşlerdeki aksiyon tadı gayet başarılı. En son bu tadı PS2 zamanında Def Jam Vendetta oyunundan almıştım.
  • Ulan yakuza diye göre göre merakımdan öle öle 59 lira iken 0 ı alayım şuna başlayayım dedim.

    Başladığıma pişman olduğum nokta var olmadığım nokta var.

    animeler, Gintama falan sağolsun kültüre çok yabancı değilim Dün sabah 9 da başlayıp akşam 23, de kapattım..

    Chapter 5 e geldim yan görevleri de çok es geçmiyorum zaten yapısal olarak şurada yan görev var git konuş demiyor çoğu yan görev bir olaya ya da bişeye dikkat etmekle başlıyor..

    Tahminimce burada 80-100 saat oyun süresi yazanlar sinematikleri ve ara konuşmaları da pür dikkat okuyor olsa gerek Ortanın üstü bir ingilizce ile özellikle yan görevleri Xlemekten sağ baş parmağım ağrıdı Bir tek ara videoları skip atmıyorum. Bu konuşma olayı beni benden alıyor. Japon oyunlarında, animelerinde en gıcık aldığım nokta bu ve bu oyunda sonuna kadar buna maruz bırakmışlar.

    Animelerde de öyle konu sakız gibi uzar (bkz. bilmem kaç yıllık dev seri One piece )

    Neyse demem odur ki sabah 9 akşam 23 toplamda 14 saatlik oyunun hepi topu 4 saati oyun, 10 saati sinematiktir..

    en basit örnek Oyunun en başı adamı dövmüş, parayı almış araba da gelen adını unuttuğum amcaya parayı vermiş en az yarım saat burası sonra 5 dakika bi yürüyüp ilk dövüşü yapıyorsun 5 dakika da o. o ara nishiki san gelmiş o geldikten sonra on dakika nishiki sanı R2 ile takip ediyorsun. Yolda sarhoşlar kavga ediyorlar bunların kavgalarını izlemek de on dakika sonra sarhoşlarla da 2 dakikalık bi tutorial dövüşü sonrasında bir on dakika sarhoşların sen kimsin ben nerdeyim muhabbeti sonra on dakika barda muhabbet sonra mini oyun 5 dakika karaoke sonra 10 dakika yine muhabbet sonra ara video akşam dövülen adamın öldüğünü öğrenmek hah bi saat önce nishiki ile sonra da yakuza teğmenleri ile muhabbet..

    Hesap ortada Oyuna gireli 2 saat olmuş

    Hiç bir şey yapmadığın ama Nishiki san ı R2 ile takip ettiğin süre dahil 25 dakika oyunu oynamışım.

    Buna çıldırıp ara sinematikler hariç x ile geçilen her yeri geçtim arkadaş.


    Ha yan görevler çok iyi cidden sıkmadan yaptırıyor, Muazzam bir mini oyun silsilesi var. Telefonla hatun düşürmek bile başlı başına hırslı bir oyun Ayrıca Arcade salonları, kanca ile peluş yakalama, Seganın Meşhur Outrun oyununu arcade salonlar da oynama (ciddi anlamda atari salonlarında jeton bastığım bir zıkkımdı)

    Yakın dövüş olayı Bir batman, bir Sleep dragons olmasa da oldukça zevkli rakibe göre hatta dövüştüğün mekana göre stil seçmek ve bunun etkisini direkt hissetmek oldukça iyi..

    Hikayesi iyi, karakterler derin, bir şekilde oyunla bağ hissediyorsunuz. Yan görevlerde böyle mesela çocuğun babasının çocuğa istediği oyunu almaması çocuğun harçlıklarından biriktirip alması ve bunu çaldırması, sonra çalanın başkasına çaldırması en sonunda bir yakuza elemanının çalması yakuzayı yakalamanız yakuzanın çocuğuma almak istedim alamadım onun için yaptım demesi o sırada çocuğun oraya gelmesi ve dolaylı yoldan oyunu çalan yakuzanın çocuğun babası olması..

    gibi acayip yan hikayeler var lan göt kadar yan hikaye bile sizi dumura uğratırken Oyunun ana konusunun size ne etki bırakacağı belli oluyor.

    ama yine de Ben imkan var ise x ile skip atarım arkadaş..




  • thecobra kullanıcısına yanıt
    Yakuza 1’in yan görevleri daha kaliteli ama çok fazla olunca sıkmaya başlıyor. Passport to Pizza görevi vardı lanet olsun öyle göreve. Belki de oyun tarihinin en gereksiz görevidir. Flash TV-Fıkralarla Türkiye ayarında bir şeydi.

    100 tane değil de 30 tane dolu dolu yapsalar daha iyi olur. Ana senaryo ile bağlantılı olması lazım en iyisi. Mafyalarla cebelleşirken çoluğa çocuğa peluş ayı toplamak vb saçma gelmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün akşam bitirdim. 50 saat nasıl geçti anlamadım bile. Bir oyun beklentilerimin bu kadar üzerinde olamaz. Senaryosu, oynanışı, atmosferi, dört dörtlük bir oyun. 50 saati devirdiğim halde daha yapılacak onlarca yan görev var oyunda. SEGA çok başarılı bir iş çıkarmış. En kısa sürede serinin diğer oyunlarını da oynamak farz oldu. PS4 de oynadığım en iyi 10 oyun arasında girdi. 10/8,5
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.