Şimdi Ara

yaklaşık 2 aydır burnum tıkalı ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 ay oldu burnum tıkalı. konuşmamı ve nefes almamı inanılmaz etkiliyor özürlü gibi dolaşıyorum etrafta. ne yapmalıyım nasıl geçer ? sprey , okyanus suyu gibi herşeyi denedim sadece 10dk etkiliyor son çare burnumu aldırcam voldemorth gibi

• Kes kurtul
  •  yaklaşık 2 aydır burnum tıkalı ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

içinede viks sürsem etkili olurmu
  • Devlet Su İşlerini aradım birazdan gelir açarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastFantastik

Kes kurtul

ben dicektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

arkadaşlar 2 ay oldu burnum tıkalı. konuşmamı ve nefes almamı inanılmaz etkiliyor özürlü gibi dolaşıyorum etrafta. ne yapmalıyım nasıl geçer ? sprey , okyanus suyu gibi herşeyi denedim sadece 10dk etkiliyor son çare burnumu aldırcam voldemorth gibi

Dostum çıkıyosun en yakın hastaneye kulak burun boğaz a et büyümesi vs olabilir geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

quote:

arkadaşlar 2 ay oldu burnum tıkalı. konuşmamı ve nefes almamı inanılmaz etkiliyor özürlü gibi dolaşıyorum etrafta. ne yapmalıyım nasıl geçer ? sprey , okyanus suyu gibi herşeyi denedim sadece 10dk etkiliyor son çare burnumu aldırcam voldemorth gibi

Dostum çıkıyosun en yakın hastaneye kulak burun boğaz a et büyümesi vs olabilir geçmiş olsun

durduk yere et nasıl büyür ki bide ameliyatlık iş değildir demi. sinüzit diyorlar öyle baş ağrımda yok. yada varda benmi önemsemeyip farketmedim anlamadım ki

• 2 aydır burnun tıkalı hiç mi düşünmedin bu kadar uzun sürmesi normal değil bi doktora görüneyim diye?
  • yarın hemen gidip otrivineyi alıyorsun eczaneden 1dk için de özgürce nefes alıyorsun

not:5günden sonra bagımlılık yapar 2yıldır bagımlısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

yarın hemen gidip otrivineyi alıyorsun eczaneden 1dk için de özgürce nefes alıyorsun

not:5günden sonra bagımlılık yapar 2yıldır bagımlısıyım

peki ne kadar etkili bu ilaç 10 dkikada bir kullanmayalımda

@lord joker doktorun yapacağı sende sinüzit var diyip antibiyotik verip yollamak
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    İtina ile burun delikleri açılır :D Hocam bi ilaç vardı ismi viks miydi ne. Yanlıs söyledim heralde ama öyle bişey. Onu bi yogurt kovasında uygula. Kendini kovaya yaklastır ve kafana bir bez ört. Biraz dur öyle onun ağır kokusunda falan. Geçer Hadi geçmiş olsun
  • Vazelin sür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal olarak istiyorsanız çörek otu yağını tavsiye ederim boğazı çok yakar ama burnu da açar ki amazsa et vardır ameliyat gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden bayağı etkili bir sprey. Otrivine Mentollü sıktığın an, doğduğun günkü gibi mükemmel bir burun işlevine sahip oluyorsun
    Bağımlılık yaptığı doğru. 3, bilemedin en fazla 5 günü geçirmemen lazım ve günde 1 veya 2 doz sıkmalısın.

Bir de kronik burun tıkanıklığı diye bir şey duymuştum, hepsinden önce bir doktora görünmende fayda var.

Geçmiş olsun.
  • biraz viks sür birazda kekik nane tarzı bir şeyler içersen bir şeyin kalmaz
  • Aradığın şey Otrivin mentollü çok pis kafa yapar bağımlısı oldum diyebilirim 5 dakikada rahatlayacaksın emin ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

içinede viks sürsem etkili olurmu

bi nebze ama bence kesmek lazım
  • Benim ki iki senedir tıkalı arada düzeliyor en fazla 1 hafta sonra tekrar.
  • quote:

Momecon kullan hocam ciddi manada rahatlatıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.