Şimdi Ara

Yakıtım bitti ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iMPaLa26 -- 19 Kasım 2014; 18:18:41 >

• arabayı hem gazsız hem de benzinsiz bırakmak da ne? paran mı yoktu. çekici çağır öyle götür bari...
  • Yakıt almalısınız.
  • Karakola gidip durumunuzu anlatın oradan size bir kağıt verecekler o kağıt ile size benzinciden bidon ile yakıt verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cave_mann

Karakola gidip durumunuzu anlatın oradan size bir kağıt verecekler o kağıt ile size benzinciden bidon ile yakıt verirler.

hiç böyle uğrasmadım her gittiğimde verdiler bidonla benzin ama son araç kundaklamalarından sonra vermemelerini destekliyorum arkadasın yası gençse eğer o yüzden de vermemis olabilirler
  • Anlamadığım benzinin gazın bitiyorsa hala neden devam ediyorsunuz Yardımı biz edemeyiz sen uğraşıcaksın
  • Kırsal kesimlere yolunuz düşüyorsa, oradaki petrollerde veriyorlar genelde. Çok şahit oldum.
    Doldurup gelebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kontağı hiç açmadan bayır aşağıya bırakın direksiyon kilitlensin fren pedalı tutmasın ne günlere kaldık
    plakayı verdiğiniz an ruhsatlı çoğu benzinlik benzinde verir
  • 1950' lerin Amerikan otomobilleri, vosvoslar gibi bazı istisnalar hariç kontak kapalı rampa inmek çok tehlikelidir. Kontağı tam kapatmazsanız belki direksiyon kilitlenmez fakat fren pedalı stop ettikten sonra içerideki vakumla bir kez tutar fakat sonrasında şişerek tutmaz hale gelir.

Deponun dibinde kalan benzini bidona çekip kaputun altında uygun bir boşluğa sabitler, hortumla benzin pompasına bağlantı kurarsanız daha az benzinle daha verimli kullanırsınız. Benzinim bidonda duruyor fakat otomatik bozuk olduğu için yağlı parçaları yıkama haricinde kullanmıyorum bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.