Şimdi Ara

YAKIT VE UCUZ YEDEK PARÇA SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • günümüzde en çok yakıt konusu yüzünden insanların yıllık taş çatlasa yüzde 70 gibi bir ortalama 10 000 km yi geçmeyeceği halde az yaksın yedek parçası ucuz olsun ;

1) ucuz yedek parça ucuz kalite
    2) 2000 model vw polo gibi bomboş sadece tekerlek ve direksiyondan ibaret arabanın 18-22 000 olması
    3) hyundai gibi tenekeden ibaret bi arabanın az yakacak ucuz yedek parça diye bmw fiyatında olması
    4) 2008 üstü lancer gibi bi arabanın 40 000 tl 2. elde aşamamış olması segmentinde en sağlamı en tutulmayanı :D
    5) skoda donanım güvenlik sağlamlık gibi bir yerlere gelmeye başladı derken +50 000 e çıkması fiyatı
    6) eh ben az fazla yakabilir denildiğinde birazda sağlamlık denmeye başlayınca toyota ve honda tercihleri, müsteri istekleri ile birlikte honda-toyota kaliteden ödün vermeye başladı dünya genelinde yapılan arıza yapan araba istatisklerinde gerilemeye başladı onlarda ucuz olsun az yaksın kervanına katılmaya başladı :D
    7) eh geriye elde tutulur mercedes kaldı maşallah oda fiyat ve yakıt olarak üzerine yok :D
    8) Bmw yi gerçeğiyle anlatan değilde kötüleyen kısmı daha çok :D kime sorsan aman diyor ama istatiskler tam tersini gösteriyor
    9) boya takıntısı insanlarda 15 yaşındaki arabadan boyasız kazasız ilk günkü gibi olmasını istemesinden dolayı 2. elde bu tür boya mevzularının çok sorun olması hadi boyalı dersin alırsın sona satacam derken akla karayı seç bunu 2008 üstü için hiç demiyorum bile :D
    10) şimdi bunların içinde en önemlisi benim CANım olduğuna göre ve bende az ufak tefek kazadan dolayı istatistik olmak istemediğime göre max 47 000 tl bütçeyle ne alınır 20 000 liralıkda araç olabilir sorun değil ama ne alınır :S

• http://oto2000.sahibinden.com/

VOLKSWAGEN,AUDİ,SEAT,SKODA GRUBU ARABALARIN HERTÜRLÜ YEDEK PARÇA ÇIKMA VE SIFIR OLARAK TEMİN EDEBİLECEĞİNİZ NADİR YERLERDEN BİRİDİR.MAĞAZAMIZI ZİYARET EDİP GENİŞ ÜRÜN STOĞUMUZ SAYESİNDE ARADIĞINIZ BÜTÜN PARÇALARI RAHATLIKLA BULABİLİRSİNİZ.13 YILLIK OTO2000 GÜVENCESİYLE.

http://www.oto2000.com/

TEL: +90 216 634 43 48 , +90 216 634 42 93

ADRES: Saray Mh. Dr. Fazıl Küçük Cd. Ünitel Sk.Akyumak İş Merkezi No:8/18 Ümraniye – İSTANBUL (Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi Arkası)
  • Bi reklam eksikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."

2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp.
    2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA VE 10 YIL ???
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.