Şimdi Ara

Yakından satilacak araca masraf yapmalimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar.aracimi nasip ise 4_5 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Bugün triger,yag ve diğer kayislarin bakimi icin sanayide birkac fiyat aldım. Ayni zamanda aracin in sol kısmından zaman zaman ses geldigi için onuda sorayim dedim. Sesi kesmek icin on takimda aks e ait bazi parcalarin degismesi gerektiği soylendi.trigeri,yag bakımını zaten yaptiricam ama bu in takimi yaptirmalimiyim yada alacak vatandasa şu parçalar degisek arkadasim mi demeliyim.doğrusu hangisi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• satarken alt takın için fiyat kıracaksın sanırım, sıkıntısı belirginse iteleyemezsin zaten yaptır
  • 4-5 ay uzun bir zaman. Sonucta alici gelip inceleyecek bakimli ve sorunsuz oldugunu gorurse satisiniz hem hizlanir hem de istediginiz fiyattan satarsiniz

• Arac 2007 model boyasız degisensiz 50 bin de.Zaten bu model yili icin bu temuzlikde ve bu km de arac nadir lakin ses hikayesinden fiyat kirilirmi,değerinde mi gider bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam 4-5 ay o şekilde kullanamam açıkcası, malum az bir süre değil.
  • belki uzun süre satılmayacak araç, bence yaptır ağır bakımını
  • Saticaz diye gonul soğudu, canımız istemiyor ama mecbur yaptiricaz sanirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende seninle aynı durumdayım alt takımdan sesler geliyordu 650 lira para harcadım yaptırdım. Bence yaptırmalısın. En azından satarken fiyat az kırarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Bende seninle aynı durumdayım alt takımdan sesler geliyordu 650 lira para harcadım yaptırdım. Bence yaptırmalısın. En azından satarken fiyat az kırarsın.

bu tür bakımlar belediyelerin altyapı çalışmaları gibidir, göze görünmezler. bu sebeple belediyeler de göze batacak şeyler yaparak vatandaşa kendilerini hissettirmeye çalışırlar.

demem odur ki bu yapacağın masraf sana satış esnasında 50 kuruş olarak bile dönmez. ha kaportada yamuk filan vardır, onları yaptırman işe yarar...
  • Caninizdan kiymetli degil. Yaptirin gitsin

• Satarken size 1 kuruş katkısı olmaz.Ben olsam içim rahat etmez yaptırırdım ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Bende seninle aynı durumdayım alt takımdan sesler geliyordu 650 lira para harcadım yaptırdım. Bence yaptırmalısın. En azından satarken fiyat az kırarsın.

bu tür bakımlar belediyelerin altyapı çalışmaları gibidir, göze görünmezler. bu sebeple belediyeler de göze batacak şeyler yaparak vatandaşa kendilerini hissettirmeye çalışırlar.

demem odur ki bu yapacağın masraf sana satış esnasında 50 kuruş olarak bile dönmez. ha kaportada yamuk filan vardır, onları yaptırman işe yarar...

Aynen öyle haklısınız.

• eğer dürüst ve onurlu biriyseniz,satarken belirtin böyle böyle durum var diye ve fiyattan ne kadar düşmeniz gerekiyorsa o kadar düşün.veyahut aracı yaptırıp masrafsız şekilde değerini düşürmeden satın.en doğrusu budur.

• aynı durumdayız sizinle hocam bende 5-6 ay sonra değiştirmeyi planlıyorum, arabanın balataları bitti, lastikler kötü durumda, akslardan ses geliyor. Hiçbirini yaptırmadan satıcam 1-2 fiyat kırarım alacak olan kimse yaptırsın. satarken yaptırdıklarınızın hiçbirinin size geri dönüşü olmaz. bizim millet anlamıyor çünkü iyi niyetten.
  • Dün fiyat aldım.800 malzeme ye gidiyor tanidik bir ustanin el emegini verip yaptiricam.baska türlü icime sinmeyecek.çok tesekkurler yanıtlar icin

• zamanında 20 bine aldığım aracı satmak istemiştim, piyasasını araştırdım 23-24 arasıymış. benim araçta lastikler kabaktan da beterdi, klima çalışmıyordu, birkaç eksiği vardı, ben de sizin gibi acaba masraf yapmadan satsam mı yoksa masraf yapıp satsam mı diye ikilemde kaldım. Sorunsuz araç daha çabuk satılır diye gittim klimasını yaptırdım, 4 sıfır alstik çektim, amortisor , balans, yağ su vb. her türlü eksiğini giderip 23.500' e sattım. yaptığım masraf 3 bin TL civarı idi. masraf yapmadan satsam da 20-21 arasına satardım sanırım. Boşuna mı kürek çektim halen bilemiyorum. Aynı hesaba geldi yaklaşık olarak , sadece aracı hızlıca elden çıkartmış oldum. satın almaya gelen adam 30 dk inceledikten sonra ustaya bile götürmeden aracı aldı gitti.
  • En azindan satana dek ön takim gürültüsü çekmem.satarken alici fazla camur atacak yer bulamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.