< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 5 Ocak 2024; 10:22:25 > |
Yakın zamanda clio 5 için kasko yaptıran var mı ?

-
-
İlk aracınız ise yüksek çıkar. İlk basamaktan başlayacak indirim vs olmayacak çünkü.
Yaş, şehir, ehliyet yılı hepsi hesaba dahil olur.
En az 16-17 bin diyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 17 Aralık 2023; 12:58:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam plakasız da oluyormuş bilmiyordum, ikisi toplam kabaca 15k ediyor :D Tahmininiz güzeldi
-
Bu fiyatlar ne ya
Ben Kıbrıs'ta A1 için trafik sigortasına 1500 TL, 7500 TL'de kaskoya ödedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıprısta toplasan kaç araba var zaten?risk yok nerdeyse.
Ben sadece kasko için 16-17 bin tahmininde bulunmuştum.
Hem kasko hem trafik 15 bin ise net söyliyim bedava.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şöyle bir şeyi atlıyorsunuz, bu poliçelerdeki IMM ne kadar ? asıl önemli olan nokta bu, atıyorum bu poliçelerin İMM si 500 bindir yani kazada trafik + 500 bini öder, geri kalanı siz ödemek zorunda kalırsınız. Sadece kazada maddi hasarı düşünmeyin sakatlık, vefaat gib klozları da sınırsız yapabiliyorsanız öyle yapın. Ölümlü ve maddi hasarlı kazada klozlar çok önemli, aldığınız fiyatlar en düşük kapsam gibi dikkat edin.
Sınırsız İMM lilere bakın bence, geçen gün önümde bentley vardı, aklımda bu aracı pert edersem ne olur acaba diye deli sorular dolaştı. Sınırsız İMM li poliçem olmasına rağmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 18 Aralık 2023; 1:56:9 > -
Aynen katılıyorum sınırsız imm olması her zaman iyidir, geçen ay 2018 focusa yaptırdım kasko en 8500 TL çıktı sınırsız imm falan ekledim 10,700 oldu aldım çıktım. Ak sigortaquote:
Orijinalden alıntı: Dj_GençkanHocam şöyle bir şeyi atlıyorsunuz, bu poliçelerdeki IMM ne kadar ? asıl önemli olan nokta bu, atıyorum bu poliçelerin İMM si 500 bindir yani kazada trafik + 500 bini öder, geri kalanı siz ödemek zorunda kalırsınız. Sadece kazada maddi hasarı düşünmeyin sakatlık, vefaat gib klozları da sınırsız yapabiliyorsanız öyle yapın. Ölümlü ve maddi hasarlı kazada klozlar çok önemli, aldığınız fiyatlar en düşük kapsam gibi dikkat edin.
Sınırsız İMM lilere bakın bence, geçen gün önümde bentley vardı, aklımda bu aracı pert edersem ne olur acaba diye deli sorular dolaştı. Sınırsız İMM li poliçem olmasına rağmen.
Artık 2023 model satılan egea bile 1 milyonken 500 binlik imm hiç bir işe yaramaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 18 Aralık 2023; 6:15:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam haklısınız, tabii bunları ekleyeceğim ama yine de 15-16 bin olmuyor fiyat onun icin atmıştım.
-
Ruhsat iletirsen yardımcı olayım hocam. Özellikle kaskoda elim güçlü.
-
Aracı teslim alınca atacagım hocam teslimat bekliyorum
-
Nüfusa oranla dünyada en çok trafik kazası olan yer ayrıca şehir planlaması zamanında bugüne göre yapılmadığı için alternatif yollar yok ve aşırı aşırı trafik var
Ne tarafta yaşıyosun.kıprısta alternatif yol olmadı konusunda hemfikirim.
Mayıs 2023 de 2021 model 1.0 touch otomatik için 8 bine yaptırdım ama son basamak ve hiç kazam yok axa full kasko
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sigorta sektörü artık soygun biyutuna ulaştı. poliçede bedeni tazminatı fazla, maddi tazminatı az gösteriyorlar. Halbuki kazalarin yuzde 98 i maddi hasarlı kazalardan oluşur.
resmen bedava 2019 model leon için 11 900 ödedim allianza, yıllardır allianz a yaptırıyorum ve hiç kazam felan olmamasına rağmen
-
ikame araç olmaz ise ortalama 1000tl fiyat düşer,
cam yerli olursa 500-1000tl arası fiyat düşer.
Özel veya yetkili servis tercihi size kalmış
İMM dikkat edin.
bunlar direkt fiyata etki eden maddeler.
fazla detay var araştırdıkça öğreniliyor.
-
Selamlar bilgi olması açısından 2022 aralık kasko fiyaıtm 7500 tl, 2023 ocak sigorta ise şeker sigorta 7600 tl ödedim :D
-
bu fiyatlara hangi siteden baktınız?
-
Hocam çeşitli siteler kullandım, allianz için direkt kendi sitesinden yaptım mobil app üzerinden. Şeker sigortayı ise süpersigortamdan yaptırdım.
Benzer içerikler
- fiat linea 1.3 multijet yağ eksiltme sorunu
- sıfır araç ilk muayene tarihi
- direksiyon korna tamiri
- toyota auris 1.6 advance skypack multidrive s yorumlar
- yüksek hızda direksiyon titremesi
- dacia bigster 2025
- araç km sorgulama
- dfsk kullanıcı yorumları
- ford mustang mach-e fiyat
- yamaha elektrikli bisiklet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X