Şimdi Ara

Yakın zamanda Android'e çıkacak konsol kalitesinde 10 oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar bütün zamanlarıni artık mobil basinda geçiyor çok mantıklı film izlemek oyun oynamak daha kolay her yerden erişim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Haberdeki kasıt 15 sene öncesinin oyunları değil. Konumuz güncel 3A seviyesi. Yoksa ortak platform çıkan onlarca oyun var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 20 Mayıs 2018; 22:25:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonundan oyun oynamanın mantığını çözemedim bir türlü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • contra yılların oyunu çıksın bakalım...

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    PUBG gayet güncel multiplayer AAA bir oyun mobilin gücüne optimize edilerek getirildi, birçok kişi bilgisayarında bile oynamamıştı üstelik. Multiplayerları hiçe sayacaksan onun yeri burası değil.

    Oyun motoru deyip durmuşsun, gerçekçi fizik motorlarıyla kıl-tüy detayı yapılıyor. En basitinden Unreal Engine 3'li Infinity Blade serisi var. Ondan teferruatlıların daha rayına oturmadıkları zaten belli...

    Yüksek bütçeli oyunlar çıkışını ilk başta konsollara yapıyor çünkü yıllardır böyle alıştırılmış 60 dolara satın alan bir müşteri kitlesi var. Arz-talep meselesi diye de belirtmiştim. 3-5 yıl sonra fiyat değerini düşürdüklerinde ise tercihe göre mobile getiriyorlar.

    Ortak platform çıkmamaların sebebi aralarında fiyat makası oluşup daha cazip şeçeneğe çekmesinden dolayı. PUBG'de bir iki oynayıp çıkacak kişi mobili tercih edecektir...




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Pubg nin iki versiyonu arasında dağlar var. Sadece isimleri aynı. Neyden bahsettiğine emin misin ? Infinity Blade dediğin oyun 3A yi geçtim 2A bile değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel oyunlar var açıkçası ancak konsol kalitesinde oldukları tartışılır.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Mobile optimize hali olduğunu ben de biliyorum. Aynı zamanda çıktığı ve p2w olduğu için maruz görülebilir. Deneyim olarak bir iki oynayıp çıkanlar için pek farkeden bir durum yok.

    Infinity Blade'i oyun motoru örneği ve mobilde özgün deneyim yaşattığı için verdim. AAA olup olmaması bir şeyi değiştirmez.

    Mesela GTA 5'i eski nesil konsol grafikleriyle çıkartabilirlerdi fakat zaten 60 dolara deli gibi satarken gerek görmezler.
  • Project Cars bence en iyi grafikli oyun olacaktır..Gerisini bilemem.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Gta 5 kaç sene önceki oyun acaba ? Ki daha Gta 4 gelmedi.

    Pubg içinde iki girip çıkanlar için fark etmez demişsin. Konumuz girip çıkanlar için fark edip etmemesi mi ?



    Bak aşağıda attığım linkler nispeten güncel 3A seviyesi. Mobile gelenlerle 10 sene öncesinin oyunlarıyla kendini kandırabilirsin. Fizik demek 2 kıl tüy sallanması demek değildir. Attığım videolardan sonra tekrar bi Infinity Blade e yada mobile pubg ye bakarsın.



    https://youtu.be/lwI6-jKlsO0

    https://youtu.be/QR-Gj5C3dV4

    https://youtu.be/Uj1UjPnXEDk

    https://youtu.be/QObIGV2Dw-g

    https://youtu.be/VxftTXJSVVE

    https://youtu.be/Q7jqOWsQw5o

    https://youtu.be/ox0-ztpIscs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 21 Mayıs 2018; 1:51:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    GTA 5 2013 oyunu. Bu oyunu 2015'te mobile getirebilirlerdi, 2 senelik oyun olmuş oluyor. Ki PC'ye de o zaman geldi. KOÇ SONOLOK OYON deyip duruyor hala... Vice City Stories'te yok, eee? Rockstar istediği zaman getirir, istemediği zaman getirmez kendi oyunu.

    Herkes AAA'nın güncel oyunların bilmem neyin ne olduğunu biliyor, sen onu merak etme. Gereksiz bir çaba içerisine girmişsin yazık. Ayrıca burası reklam yeri değil.

    Mobilin yükselen donanımını görememiş olabilirsin ama yeni nesil AAA oyunlar downgrade haliyle İSTENİRSE getirilebilir. Satış planlaması yüzünden getirmiyorlar bu kadar basit. Hala daha alakasız şeylerle konuşmayı uzatma peşindesin.
  • Life is Strange beklediğim bir oyun. Bütün hikayesini Youtube'dan izlediğim için biliyorum ama tekrar oynamaya kesinlikle değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Sen daha çok beklersin Gta 5. İstenirse getirilebilir diye bir şey yok. Oyundan anladığın bu kadarsa normal ama gta 5 Infinity Bladelere benzemez koçum.



    Ama ben senin moralini bozmiyim bi 4-5 sene daha bekle Gta 5 için. Hala istenirse getirilebilir diyor. Hıhı gelir kardeş. Zaten 1080 felan niye boşuna var di mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilde oyun oynanmıyor. konu olarak atmosfer olarak hiçbir oyunu bitirene kadar oynayacak düzeyde cezbetmiyor. Kontroller çok zor. Şarj ve ısınma sorunları da ayrı dert zaten. Zaten oyunlarda ilerlemek için sürekli bişey satmaya çalışıyorlar. oyun içi satınalma diye bişey var oyunu bitirebilmek veya üst sıralara yükselmek için sürekli para harcamak gerekiyor. Oyun kaç liraya geliyor hiç bilinmiyor. Oyun 100 liraysa 1 kere sat bitsin bu eziyet. bulmaca, zeka, strateji vs tarzı güzel oyunlar var mobilde. Bu tarz oyunlar oynuyorum. Rahat oluyor.

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    PS3-X360 sürümünü teknik olarak çalıştırabiliyor. Bu da istenilirse getirebilir demek, ama Rockstar getirmez. İlla tek tek anlatmak lazım sanırım yoksa anlayamayacaksın. Switch'in kuş kadar donanımına L.A. Noire çıkarttılar al sana örnek.

    Aynen aynen mobil çöp, 1080 harici altı kartlar da çöp.

    İşte o kartları satmak üstüne de oyunu 60 dolara satmak için mobile sonradan çıkartıyorlar. Daha neyin ısrarındasın. Hala daha yok çok beklersin, yok oyundan anladığın bu kadar gibi komik komik yazılar yazıyorsun, ayrıca üslubunu da bozmuşsun. Konuşmaya devam etmiyorum.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Hala kendin bile oldgen konsol versiyonu gelebilir diyorsun. Ben anlamadım ki hala neyin boşunu yapıyorsun ? Tek örnek istiyorum şuanki jenerasyon kalitesinde oyun. Bak tek örnek ver susucam



    Bide saçma sapan konuları başka tarafa çarpıtmadan adam gibi cevap ver. Her mesajda konu odağından sapıyor ve her mesajında 2-3 fail var. Hepsine tek tek cevap verilir ama derdim konuyu dağıtmak değil. Kendimde mobilde oyun oynuyorum ama konsol kalitesi diye kendimi kandırmıyorum.



    Tekrar söylüyorum konumuz oldgen değil. Lütfen şaşırt beni ve mantıklı tek örnek göster. Çünkü kendin onlarca örnek var demişsin ama daha bir tanesini göremedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Sanki çok farklı bir şey iddia ediyormuş gibi sürekli bir saldırı içerisie girmişsin. Ben sana yeni-nesil oyunlarını native olarak çalıştırabilir demedim ki sen kendini tribe sokmuşsun, farklı bir muhafelet tarafına itip cevap vermeye durmuşsun. Witcher 3 gibi yeni nesil oyunları çalıştırsa "DOWNGRADE" şeklinde çalıştırır dedim zaten okuma yazman yok mu? Downgrade'li halini de oyun geliştiricileri tercih etmiyor. Switch'in port oyunlarına bakabilirsin örnek görmek istiyorsan DOOM gibi. Örnek veriyoruz yine hala daha örnek örnek, susacağım bilmem ne, fff...

    Native olarak çalıştırması için nispeten GTA 5 gibi eski oyunlar olması lazım. Mobilin gücü belli zaten en fazla yarım teraflops eski nesilin 2 katı. GTA 5 ise hem eski nesil hem yeni nesil versiyonuna sahip bir oyun. Boş yapmak gibi terimleri kullanarak zaten kaliteni göstermişsin.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Madem böyle diyorsun. O zaman niye en başından alıntılayıp boş yaptın kardeş. Bi benim ilk mesajımı oku anla bakim sen. Okuma yazma bilmeyen tipler alıntılıyor ayar oluyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn

    Grafiklerle şişiriyorlar ama oyun motoru konusunda basit kalıyorlar. Ya mobil işletim sistemlerinin imkanları buna el vermiyor ya da bilerek yapmıyorlar. Düzgün bir tane fps macera oyunu yok. Fizik motorları berbat. Karakterin hareketleri basit yüzeysel. Ama bol grafikle kandırmaya çalışıyorlar. Çok oyun oynadım biliyorum. Unity bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bağımsız bir korku oyunu vardı. Adı Reporter. Denemenizi öneririm. Onda fizik motoru iyi duruyor. Ama yaygın değil. Eski pc oyunlarını uyarlıyorlardı bir anda kesildi ve var olanlar kaldırıldı. Kşuku çekici bir durum. Özellikle 2K Games şirketinin Bioshock oyunu beni şaşırtmıştı. 1 ay içinde kaldırdılar marketlerden. Sonra anladım ki pc oyunlarının kalitesini görenler markette pazarlanan o basit bol graikli oyunları almayı bırakabilir diye korktukları için kaldırdılar.

    Çok oyuna para verdim ama artık yemezler. Kimse artık grafik oyunlarına para vermiyor strateji ya da bulmaca oyunu değilse. The room serisinin kalitesi ortada. Size fizik motoru fps oynanış vaat etmiyor. Kandırmıyor sizi. Zaten hikaye modu olarak çıkmıyor mobilde oyunlar online oynanış vurgulanıyor ama herkes online oynamıyor. Dediğim gibi reporter adlı oyundaki gibi hikayenin vurgulandığı ve iyi bir fizik motoru içeren oyunların çıkması gerek. Yapamıyorlar mı yoksa yapmak mı istemiyorlar. Bu kadar kas gücüne rağmen o telefonlarda pc kapasitesinde oyunlar oynanabilir. Artık ARM bile Windows çalıştırıyor. Hem de intelden daha iyi çalıştırıyor. PC'nin stratejik önemi gelşitiricileri çekimser bırakıyor mobile düzgün bir fizik motoru gelştirmek konusunda. Unity iyi işler yapıyor. Unreal Engine de PC'den bilindiği için mobile ağırlık vermediğini düşünüyorum. Yarış oyunları fps oyunları çok yüzeysel kalıyor ve grafik bol olması dışında bir karşılık sunmuyor size.




    O kadar çok yanlış var ki nereden başlasam bilemiyorum.



    En önemlisine değineyim de gerisini de kendin çözmeye çalış.



    Bir : Mobil cihazlar sandığın kadar güçlü değil.



    İki : Bunlar mobil cihaz. Isınma ve şarj sorunları mevcut. Sen istediğin kadar grafik konusunda pc'ye yaklaşan oyun yap , bir Clash of Clans , Candy Crush popülerliği yakalayamazsın. Çünkü bunlar telefona yüklenip alev topuna çeviren oyunlar değil.



    Kaldı ki mobil oyuncuların pc veya konsola göre çok daha casual olduğunu söylememe gerek bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    Madem böyle diyorsun. O zaman niye en başından alıntılayıp boş yaptın kardeş. Bi benim ilk mesajımı oku anla bakim sen. Okuma yazma bilmeyen tipler alıntılıyor ayar oluyorum.
    Benden aldığın lafları bana çarpma, az yaratıcı ol. Okuma yazma bilmeyen kişileri alıntılamak zorunda değilsin, seni alıntılama sebebim f2p oyunların hemen çıkmasına dikkat çekmekken konuyu çarptırıp farklı bir tarafa çeviren sensin. Sen okuyup anla ilk önce benim yazdığımı.

    Oyun geliştiricilerin güncel oyunları tercihen çıkartmadıklarını, çıkartırlarsa imkansız olmadığını downgradeli şekilde çıkartabileceklerini söyledim ama belli ki sen yine anlayamadın. Veya anladın ama kendinden farklı düşüncelere kapalı ve bağnaz birisi olduğun için kabul edesin gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.