Şimdi Ara

Yakın zamanda Android'e çıkacak konsol kalitesinde 10 oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geceden beri iyi boş yaptın. Benim mesajımın ana teması zaten haber içeriği değildi suya... atlar gibi üzerine atlamışsın demekki boş yapıcak yer arıyosun. Devam koçum durma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Boş yaptığımı iddia ediyorsam, alıntılamak zorunda değilsin. Ben de senin konuyu çarpıtacağını, "boş yapacağını" bilsem alıntılamazdım.

Mesajının ana teması haber içeriği olmadığı için ben de haber içeriğinin dışından bir mesaj yazdım. Ki yazdığım mesajın atlamalı zıplamalı bir tarafı yok, sen öyle anlamışsın. Yazdığım mesaja yazdığın ilk mesajdan(60 dolar az bile) bir şeylere içerlediğin anlaşılıyor. Konu mobil oyunlar olmasına rağmen 60 dolara oyun kakalama lafına takılıp içerlemişsin, kimin boş yaptığı çok açık
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    O zaman bir daha atlama kardeş mesajlarıma. Yeterince boş mesaja maruz kaldım. İşine bak tabi varsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Aralarında her açıdan en iyisi PUBG bence. Uzun bir süre daha bu kadar kapsamlı, grafikli, oynanışı harika bir oyun gelmez. Adamlar mobilde devrim yaptı resmen
    Vainglory denemediniz heralde. 2015 ten beri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süre oynadım. Pubgnin devasa haritasıyla vainglorynin orman ve koridordan oluşan haritası nasıl karşılaştırılır ki? Aralarında uçurum var.

• quote:

Uzun bir süre oynadım. Pubgnin devasa haritasıyla vainglorynin orman ve koridordan oluşan haritası nasıl karşılaştırılır ki? Aralarında uçurum var.
    Evet haritası bakımından hakli olabilirsiniz ama grafik ve oynanış olarak vainglory bence çok daha iyi. Hatta 5v5 haritası geldiğinden beri harita konusunda da iyileşme gösterdi oyun.

• Yaxis kullanıcısına yanıt
    İki oyunu kiyaslamak aynı türde olmadığı için zor. Ama genele bakarsak hem grafik olarak, hem harita olarak, hem oynanış olarak pubg çok daha önde. Biri 3 vs 3tü ben bıraktığımda. Diğeri 100 kişi aynı harita. Alakasız bence. Şimdi pcdeki lol ile the witcher 3 kiyaslasak kaç kişi lol daha grafik ve oynanış olarak daha iyi der? Tabi vainglory de güzel kaliteli bir oyun.

• neronidas kullanıcısına yanıt
    Aslında değişiklik olmadı maalasef paramız değer kaybetti. 2007 yılında MSI 8800GTX almıştım 600$ - 780 TL . Şuan onun muadili 1080GTX 600$ - 2760TL. KDV vs eklenince fiyat uçuyor.
  • telefon oyunlarına acil grafik ayarı birçoğuna gelmesi lazım.mesela birisi gidip s9 dan oynuyor.birisi gidip a3 de oynuyor.adam yaparken buna bakıyor ve ikisinin açabiliceği oyun yapıyor.ama grafik ayarı koysa s9 full ayarda açsa a3 düşük ayarda açsa çok daha iyi grafikler görebilicez.
  • Herşey grafik değil yalnız, mobil bi cihazdan tabikide ps4, pc kalitesi beklemek imkansız onun herkes bilincinde. Ama mobil cihazların sınırını zorlayıp konsol,pc kalitesine yakın oyun yapabilmek gayet saygı değer birşey. Ayrıca mobil oyunculuk bazen cok daha zevkli olabiliyor, sonucda nereye gidersen git yanında ve istediğin zaman istediğin yerde oynayabiliyorsun.

Mobil oyuna önem verenler için bende kaliteli,zevkli bulduğum yakında çıkacak olan oyunları yazayım

1- Identity V (dead by daylight gibi, hatta dbd devleri yapımında yardımcı oldu)
    2- Fortnite android bir iki aya çıkacak
    3- Black desert mobile
    4- The soul of hunter (monster hunter stilinde)
    5- Oceanhorn 2 (Zelda gibi)
    6- Honkai Impact 3 (çıktı bu)
    7- Blade and Soul online
    8- Ve son olarak Skyrim :P kesin değil tabiki ama çoğu kişi bekliyor. E3 de açıklarlarsa açıklarlar bakalım görücez.

Birde Blizzard mobil oyununu duyurdugunda görün asıl siz, asıl bomba o zaman patlıcak. Bu sene içinde duyurmalarını bekliyorum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Mayıs 2018; 17:46:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Herşey grafik değil yalnız, mobil bi cihazdan tabikide ps4, pc kalitesi beklemek imkansız onun herkes bilincinde. Ama mobil cihazların sınırını zorlayıp konsol,pc kalitesine yakın oyun yapabilmek gayet saygı değer birşey. Ayrıca mobil oyunculuk bazen cok daha zevkli olabiliyor, sonucda nereye gidersen git yanında ve istediğin zaman istediğin yerde oynayabiliyorsun.

Mobil oyuna önem verenler için bende kaliteli,zevkli bulduğum yakında çıkacak olan oyunları yazayım

1- Identity V (dead by daylight gibi, hatta dbd devleri yapımında yardımcı oldu)
    2- Fortnite android bir iki aya çıkacak
    3- Black desert mobile
    4- The soul of hunter (monster hunter stilinde)
    5- Oceanhorn 2 (Zelda gibi)
    6- Honkai Impact 3 (çıktı bu)
    7- Blade and Soul online
    8- Ve son olarak Skyrim :P kesin değil tabiki ama çoğu kişi bekliyor. E3 de açıklarlarsa açıklarlar bakalım görücez.

Birde Blizzard mobil oyununu duyurdugunda görün asıl siz, asıl bomba o zaman patlıcak. Bu sene içinde duyurmalarını bekliyorum açıkcası.
    Aynen çok kaliteli ve güzel oyunlar var mesajınızda yer verdiğiniz listede. Bazılarından haberdarım bazılarından ise haberim yoktu öğrenmiş oldum. Gerçekten kaliteli oyunlar bizleri bekliyor.

• İçlerinde sadece ARK ve Jurassic World ilgimi çekti.

• fthkn F kullanıcısına yanıt
    Bir oyun geliştiricisi olan sebeplerini söyleyeyim.

1) Gerçekçi bir fizik sistemi oyuncuya her zaman keyifli bir deneyim sunmaz, mesela cs go ve arma oyunlarını örnek verebiliriz, armanın fizik sistemi daha gerçekçi ama oyuncu sayısı cs go ya göre daha az.

2) Yıkılabilir çevre yapılabilir ama bu sefer de grafikler çağın biraz gerisinde kalabilir veya sırıtabilir. Neden? Biz hareket edebilen değişebilen nesnelere dinamik, sabit nesneleri ise statik nesne olarak adlandırırız. Statik nesneler hem performans olarak hem de ışıklandırma açısından daha rahattır. Şöyle örnek vereyim, gta 5 oynamışsınızdır orada bir eve girdiğinizde pencerenin önünde falan ışık oyunları görürsünüz renk falan değiştirirler. Eğer o ev yıkılabilir olsaydı o ışık oyunlarını o derece de göremiyor olurduk, burada yeni tanıtılan DXR teknolojisi hayat kurtarabilir mesela düzgün çalışırsa.

3) Telefon işlemcileri o kadar da gelişmiş değiller aslında hala daha çok yolları var, yavaş kalabiliyorlar çoğu durumda. O yüzdendir ki çoğu oyun gerçek zamanlı fizik algoritmaları kullanmıyor veya basitleştirerek kullanıyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur, benim isteğim ise havok gibi bir fizik motoru olması yani gpu hızlandırmalı, çok daha kaliteli işler çıkaracaktır orataya

Ek olarak yeni nesil grafiğe bakıyor, daha doğrusu gerçekçiliğe de değil göze güzel gözükmesine bakıyor

• Kaç yıllık xbox 360 ın oyunların grafiklari bile bu listedekilerden kat kat daha iyidir

ps4 ve XB1 gibi güncel konsolları kasıt ediyorsan

Bence gözlüklerini değiştirmenin vakti gelmiş

• FoxyDogy kullanıcısına yanıt
    Şuanki telefonların donanımı 7.nesil konsollardan daha güçlü

Bak bakalım ps3 donanımına sonra bak güncel telefonlardaki SoC lara

• Oyunlardan çıkan oldu mu?

Gerçekçi oyunlar var ise deneyeceğim tek tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zScylla

Vainglory i çıktıgı ilk günden itibaren oynayan(5v5 ten sonra azaldıoynamam uzun süre oynamadım ) pubg yi pc de be mobile oynamaya devam eden biri olarak yorumum

Mobilede vainglory oynanış grafik ve stabilite açısından fersah fersah önde.

Oyunlarda grafiğe son sırada yer veririm benim için hep öncelik oynanabilirlik ve aldığım zevk olmuştur.

Agar.io yu uzun süre oynamış biri olarak yorumum budur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüklük olarak aksaray ile Türkiye yi karşılaştırmak gibi bir şey bu, çok ilginç. Ve aksaray büyüklüğündeki bi yerin grafiği daha iyi diye oyun daha iyi oluyor (ki daha iyi olduğunu düşünmüyorum, dün denedim tekrardan grafikler eskiye nazaran daha iyi olmuş ama yine kıyaslanamaz bence). Zevkler tartışılmaz tabiki ama 100 kişiye sorsan 2 kişi vainglory der muhtemelen onlar da bu konuda karşıma çıktı

Edit: bakış açısı bile sınırlı olan bi oyunu karşılaştırmak gerçekten çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 25 Mayıs 2018; 18:11:35 >
  • quote:

Büyüklük olarak aksaray ile Türkiye yi karşılaştırmak gibi bir şey bu, çok ilginç. Ve aksaray büyüklüğündeki bi yerin grafiği daha iyi diye oyun daha iyi oluyor (ki daha iyi olduğunu düşünmüyorum, dün denedim tekrardan grafikler eskiye nazaran daha iyi olmuş ama yine kıyaslanamaz bence). Zevkler tartışılmaz tabiki ama 100 kişiye sorsan 2 kişi vainglory der muhtemelen onlar da bu konuda karşıma çıktı

Edit: bakış açısı bile sınırlı olan bi oyunu karşılaştırmak gerçekten çok ilginç
    Pubg oynanis olarak malesef sinifta kaldi benim acimdan.

Mobileden bu kadar buyuk map i acip 100 kisi oynanmasi tabiki muazzam birsey ama ben oynanabilirlige bakarim. Fps i cok düşük oyunun .donmalar kasilmalarda cabasi. Bana gore suanlik oynanmayacak seviyede.bir critical ops kadar kontrol oynanabilirlik olsa neyse.

• İlk defa duydum oynanabilirlik açısından kötü olduğunu. Mobil oyunlarda yapılabilecek en iyi oynanabilirlik bu oyun için. Telefondan parmakla spray atılabiliyor daha ne olsun. Ama tabiki zor , alışmak lazım. Özellikle de telefondaki fps oyunlarına yabancı olanlar çok zorlanır. Eskiden hemen hemen her oyun 1. olurken şimdi zor oluyorum, herkes öğrendi oynamayı, alıştı.
    Kesinlikle optimizasyon problemi var, pcde bile hala var sanırım optimizasyon sorunu. Güçlü cihaz istiyor. Güçlü cihaz olursa hiçbir sıkıntısı fps düşüşü yok ama orta cihazlarda zorlanıyor. Düşük cihazları söylemeye gerek yok zaten..
    zevkler, ilgi alanları farklıdır. Benim dediğim ya da sizin dediğiniz doğru diye bir şey yok yanlış anlamayın. Sadece fikrimi belirtiyorum ben. Pcden çok mobil oyunları 5 6 senedir çok aktif şekilde oynadığım için bu oyun bambaşka, bence tabiki :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.