Şimdi Ara

Yakın temas yasaklı cafe (Nereye şikayet edilebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sevgilimle ele tutuştuğumuz ve arada sarıldığımız bir cafede bir anda çalışan gelip '' Yakın temas yasak, biraz dikkatli olalım lütfen patronumuzun isteği'' dedi.
    Ben çıldırdım, gürültü oldu tartışma falan araya girdiler tuttum sevgilimin elinden çıktık cafeden

Cafede yaklaşık 2 saat oturduk ve yiyişmek için değil sohbet için oturan çiftlerdeniz
    30 dakika sohbet ederiz sonra bir an olur seni çok seviyorum dersin sarılırsın küçük buse öpersin sohbetin devam eder
    Bize böyle bir muamele yapılması zorumuza gitti, sevgilim kötü hissetti baya

Bizim gibi başkalarınada bu muamele yapılmasın, yok mudur bir yolu arkadaşlar bununla ilgili
    Hakarettir bu

• Dovseydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet etsen daha çok laf yersin başına iş alırsın, bir daha gitmeyin oraya etraftada anlatın bu kafe böyle diye elden gelen budur.

5 yıl sonra gelen edit: Ne iş alması sopalarla dalın oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 27 Nisan 2020; 16:24:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartma

• hmm. peki başka cafeye gitmek aklına geldi mi?
  • şaşırmadım diyebilecek durumda ülke

• hiçbir yere şikayet edemezsin. hangi kafe olduğunu merak ettim. yer neresi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kıskanmıştır
  • Çıldırdımdan sonrasını okumadım. Kavganın gereksizligine bak. Önce benim kadar güçlü olacaksın.

• abartmaya gerek yok bir daha gitmezsin olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: AmaBenKorkarim

Doğru bir ikazda bulunmuş. Müslümanım diyorsan Allah'ın emrine uy da kıza yaklaşma

Sevgilimle el ele tutusup sarılınca günahamı giriyorum 2001 li kardesim

• Muhafazakar ahlak anlayışınız yerin dibine batsın.
  • komik konu
  • Kızı dövsen yardım lazım mı derler bu müslüman tipleri. Şikayet etsende bişey çıkmaz maalesef ha zenginsen avukat tutar koşturursun para ile adelet daha net bu ülke de anca. Geçmiş olsun.

• Yakın temas yasak, biraz dikkatli olalım lütfen patronumuzun isteği... bu cümlede nasıl bi hakaret var. sonucta adamın kendi işletmesi, hosuna gitmiyorsa kuralları bir daha gitmezsin. şikayete konu olacak herhangi bir olay yok. alınganlık yapmıssınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katarockt

Yakın temas yasak, biraz dikkatli olalım lütfen patronumuzun isteği... bu cümlede nasıl bi hakaret var. sonucta adamın kendi işletmesi, hosuna gitmiyorsa kuralları bir daha gitmezsin. şikayete konu olacak herhangi bir olay yok. alınganlık yapmıssınız.

+1
  • Iyi olmuş , adam seni kibarca uyarmış birde şikayet edicem diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Air Bag

quote:

Doğru bir ikazda bulunmuş. Müslümanım diyorsan Allah'ın emrine uy da kıza yaklaşma

Sevgilimle el ele tutusup sarılınca günahamı giriyorum 2001 li kardesim

Evet sevgilinin yabancı kadındır el zinasıdır sözlenseniz birşey olmaz ama.
    Sevgili olmak günahtır zinadır sözlenin elele tutuşun gezin dolaşın

• quote:

Senin burada yaptığına "ters düşmek" denir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet etsende bir şey olmaz. Temel hak ve özgürlüklerin ihlal edilmedi. Kanuna aykırı bir şeyde yapmadı adam. Üstüne kanunda boşluk olduğu için gelenek göreneklere bakacak olan hakim, gelenek göreneklerde umumi yerde yakkn temas olmaz diyerek aleyhinize sonuçlandırıcak davayı mahkeme masrafı+ avukat ücretleri ödersin. Afam isterse tazminat açabilir ek olarak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.