Şimdi Ara

yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün gece ben uyurken yakın arkadaşım(kız) doğum gününü kutlamayı unuttum diye trip atmış ve sanırım gerçekten çok kırılmış
    ss ler birazdan gelecek

yorum sizin

yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum yakın arkadaşımın doğum gününü kutlamayı unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 30 Aralık 2014; 12:41:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşının Doğum Gününü Unutmak: Ne Yapmalısın?

En yakın arkadaşının doğum gününü unutmak üzücü bir durum olabilir. İşte yanlışını telafi etmek ve durumu düzeltmek için yapabileceğin bazı adımlar:

• Özür dile: Arkadaşına içtenlikle özür dile. Unuttuğunu kabul et ve neden unuttuğunu (varsa) açıkla.
    • Doğum Gününü Kutla: Arkadaşının doğum gününü gecikmeli de olsa kutla. Bir hediye al, bir kart yaz veya özel bir etkinlik düzenle.
    • Nedenini Açıkla: Arkadaşına neden doğum gününü unuttuğunu açıkla. Üzgün olduğunu ve bunu bilerek yapmadığını vurgula.
    • Anlayışını İste: Arkadaşının anlayışını iste. Unuttuğunu telafi etmeye çalıştığını ve affedilmek istediğini belirt.
    • Tekrar Olmamasını Sağla: Arkadaşının doğum gününü bir daha unutmamak için hatırlatıcılar ayarla veya bir takvim kullan.

Arkadaşın Doğum Gününü Unuttuğunu Nasıl Öğrenebilirsin?

Arkadaşının doğum gününü unuttuğundan endişeleniyorsan, şunları deneyebilirsin:

• Sosyal Medya: Arkadaşının sosyal medya gönderilerini kontrol et. Doğum günüyle ilgili bir paylaşım yapmış olabilir.
    • Ortak Arkadaşlar: Ortak arkadaşlarınıza doğum gününü hatırlayıp hatırlamadıklarını sor.
    • Doğum Günü Kartı: Arkadaşına doğum günü kartı gönder. Cevap vermesi durumunda doğum gününü unuttuğunu anlayabilirsin.
    • Doğum Günü Hatırlatıcı Uygulaması: Doğum günlerini takip eden bir uygulama kullan. Bu, arkadaşının doğum gününün yaklaştığını zamanında hatırlamana yardımcı olur.

Sonuç

Arkadaşının doğum gününü unutmak istenmeyen bir durum olsa da, yanlışını telafi etmek için adımlar atabilirsin. Samimi bir özür, gecikmeli bir kutlama ve nedenini açıklamak, arkadaşının anlayışını kazanmana yardımcı olabilir. Ayrıca, gelecekte doğum günlerini unutmamak için hatırlatıcılar kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Finaller bittikten sonra sürpriz yapabilirsin.Yaptığın zamanda o gün unutmamıştım,finallerin bitmesini,rahat rahat kutlamayı düşündüm diyebilirsiniz.Ne kadar etik olur bilemem tabi

Ve ya sürpriz yapacaktım ben sana,unutur muyum hiç.İki dakika duramadın ne vardı sanki finallerin bitmesini beklesen diye üste çıkabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 30 Aralık 2014; 10:20:17 >

Orijinalden alıntı: Fatkork

Finaller bittikten sonra sürpriz yapabilirsin.Yaptığın zamanda o gün unutmamıştım,finallerin bitmesini,rahat rahat kutlamayı düşündüm diyebilirsiniz.Ne kadar etik olur bilemem tabi

Ve ya sürpriz yapacaktım ben sana,unutur muyum hiç.İki dakika duramadın ne vardı sanki finallerin bitmesini beklesen diye üste çıkabilirsiniz.

ss leri yükledim
    güne triple uyandım

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Finaller bittikten sonra sürpriz yapabilirsin.Yaptığın zamanda o gün unutmamıştım,finallerin bitmesini,rahat rahat kutlamayı düşündüm diyebilirsiniz.Ne kadar etik olur bilemem tabi

ss leri yükledim
    güne triple uyandım

Sağlık olsun,zor günler bekliyor sizi

• quote:

quote:

quote:

ss leri yükledim
    güne triple uyandım

Sağlık olsun,zor günler bekliyor sizi

geçen sene de ygs ye çalıştığım için gitmemiştim doğum günü partisine
    yine trip yemiştim ama öyle böyle değil

• Arkadaşın çok büyütüyor bence.Biz 4 senelik ev arkadaşının doğum gününü kutlamayı unuttuk bu kadar trip atmadı.Ertesi gün kutladık "bizim de sürprizimiz bu olsun" dedik.
    Arkadaşın 14 yaşına falan mı girdi?Bi doğum gününü kutlamadın diye seni silmeyi göze alıyorsa, bırak bu saatten sonra muhatap olma zaten.

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Arkadaşın çok büyütüyor bence.Biz 4 senelik ev arkadaşının doğum gününü kutlamayı unuttuk bu kadar trip atmadı.Ertesi gün kutladık "bizim de sürprizimiz bu olsun" dedik.
    Arkadaşın 14 yaşına falan mı girdi?Bi doğum gününü kutlamadın diye seni silmeyi göze alıyorsa, bırak bu saatten sonra muhatap olma zaten.

ben de anlamadım cidden
    anlayan bana da anlatsın
    Bugün doğum günüm
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya allah aşkına knk demeyim baya baya itici görünüyor . Knkymış . Kız için o kadar da önemli değil sadece trip atıyor nasıl desem biraz pişman olup birşeyler söylemeni falan istiyor . 10 kere. Özür diledikden sonra geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın arkadaş da olsa sevgili de olsa kızların egosunu tatmin etmeyin. Burada yapman gereken şey bilmem kaç bin tane özür dilemek değil, en iyi ihtimalle doğum günü kutlamanın ne kadar saçma olduğunu söylemekti.
  • Ben kız arkadaşım için güzel farklı bir kutlama hediye bir şey yapıcam diye uğraşırken hiç bir şey yapamayıp kendime atarlanmıştım... Daha sonra benim doğum günümde bana hediye almış falan çok utanmıştım. Bir yıl Sonraki doğum günü için bir deftere onun hakkında bildiğim her şeyi yazdım ve önceki doğum günündeki beceriksizliğimi de yazdım. Benim doğum günümde aynı defteri bana geri verdi içine o da birçok şey yazmış çok mutlu olmuştum.
    Defter her doğum günü el değiştiriyor iki kişinin yazdığı bir günlük gibi bir şey oldu. Şu an onda bakalım 6ay sonra bana geçecek umarım merakla bekliyorum...

• eğer arkadaşın erkekse toplumumuzun kezban diye nitelendirdiği kızlar gibi trip atıyo delikanlı gibi özür dileyip mazereteni annatmışın neyse ya sıkıntı yok gibi bişeyler demesi gerekirken girdiği tribe bak

Edit:kızmış doğal olarakkızlar böyle şeylere duygusal yaklaşır duygusal tepki verir git hediye al çık karşısına öpüşün barışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 30 Aralık 2014; 10:53:31 >

Orijinalden alıntı: Simone Simons

eğer arkadaşın erkekse toplumumuzun kezban diye nitelendirdiği kızlar gibi trip atıyo delikanlı gibi özür dileyip mazereteni annatmışın neyse ya sıkıntı yok gibi bişeyler demesi gerekirken girdiği tribe bak

kız

Orijinalden alıntı: Simone Simons

eğer arkadaşın erkekse toplumumuzun kezban diye nitelendirdiği kızlar gibi trip atıyo delikanlı gibi özür dileyip mazereteni annatmışın neyse ya sıkıntı yok gibi bişeyler demesi gerekirken girdiği tribe bak

Edit:kızmış doğal olarakkızlar böyle şeylere duygusal yaklaşır duygusal tepki verir git hediye al çık karşısına öpüşün barışın

neden bilmiyorum trip atması hoşuma gidiyo

• Kıza yazıyosun herhalde, onunda gönlü var gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ileri iade

Kıza yazıyosun herhalde, onunda gönlü var gibi.

çok fena trip atıyor şu an
    baya bi yardırıyor
    ss ler gelecek ama galiba onu kaybettim :/

quote:

baya bi yardırıyor

Trip atıyorsa gönlü var. Sevgilimmisinki trip atiyosun yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

baya bi yardırıyor

Trip atıyorsa gönlü var. Sevgilimmisinki trip atiyosun yaz

son dakikaya kadar doğumgününü kutlamamı beklemiş,kutlamayınca o kadar üzülmüş ki resimlerimizi vs herşeyi silmeyi düşünmüş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Güzel bir hediyeyle affettirebilirsin ama hediye maddi değil manevi olmalı. Bu kadar tepki gösterdiğine göre kız ya kezban ya da sana karşı bişeyler hissediyor.

birazdan attığı diğer mesajları göstercem
    ben 1 mesaj atıyorum o 5
    neler oluyo anlamadım
    sanırım olay sadece doğum günü kutlama mevzusundan ibaret değil
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.