Şimdi Ara

Yakın arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimseyle yakın arkadaş olmaya çalışmayıp herkesle belirli bir mesafede olmak gerekiyor. Bu yakın arkadaş kanka işleri liseden sonra bitiyor. Insanlarla sorun yasamamanin olayı mesafeyi iyi ayarlamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kimseyle sorun yasamiyorum. Eskiden yasiyordum mesafeyi korumayi bilmiyordum. Simdi yasamiyorum.

Konu sahibinin söylediği "aldatılmamanın tek yolu kız arkadaşınızın olmaması" gibi bir şey. Söylediği yanlış değil. Eğer çevrenizde yakın kimse yoksa, şiddetli duygular, tartışmalar ya da anlaşmazlıklar yaşayacağınız biri de olmayacaktır.

Hakkı sonuçta

Siddetli duygu yasamaya gerek yok. Herkesle konusup kimseyle cok yakin olmayacaksin.

Daha Fazla Göster
  • RealistMann1020202 R kullanıcısına yanıt

Yaş kaç?

Konu sahibinin ismini bilmiyorum. Hakkı olabilir de olmayabilir de, bir yorum yapamayacağım.

23

O yaşlarda bu şekilde düşünüyor olman normal, haklısın. Henüz kendi sosyal çevreni, kendi istediğim gibi şekillendirecek kapasitede değilsin, çünkü hayatına yön verecek özgürlüğe sahip değilsin. Bunu negatif olarak söylemiyorum, bulunduğun yaşların şartları böyle, özellikle de eğitimine devam ediyorsan.

Yanlış yolda değilsin, fakat insanların sosyal varlıklar olduğu gerçeğini unutma derim. İkili ilişkiler çok önemli. Bundan 10 yıl sonra hayatında canın sıkıldığında arayıp dertleşebileceğin, keyfin yerinde olduğunda evine yemeğe davet edebileceğin insanlar olmayacaksa yaşamanın ne anlamı var ki?

Tıp okuyorum 2 seneye mezunum. Dramayla guclu duygularla gececek bir hayatım olmayacak zaten. Somut başarı prestij önemli benim için. Duygular değil. Kaos istemiyorum. Herkesle ortalama bir iletişim kuracaksin. Ikili iliski degil coklu iliski kuracaksin. Kimseyle yakin arkadas olma beklentisiyle yaklasmayacaksın. Her seyi bir kisiyle yapmaya calismayacaksin. Top oynadigin ayri olacak ictigin ayri olacak is arkadasin ayri olacak. Kimseye anlamlar yuklemeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealistMann1020202 -- 4 Eylül 2026; 16:49:42 >

Peki eş, hayat arkadaşı?

Herkes bir sekilde biriyle evleniyor. Yogun ask yasamaya gerek yok evlenmek icin. Evlilikte amac aile kurmak maddi manevi birbirine destek olmak. Evlilik ciddi bir şey aşkla yürümez

Üzüldüm senin adına. Hayatta başarılar.

• Kimseye anlam yüklememe konusunda çok haklısın. Yatırımı da tek kişiye yapmayacaksın dediğin gibi içtiğin yediğin gezdiğin hepsi farklı olacak. Kimseye öyle can dostum diye bakmayacaksın. Adamla yıllardır vakit geçiriyorsun oturup kalkıyorsun yeri geliyor bir çırpıda silip atıyor her şeyi. Birde insan çok karmaşık bir canlı, karşındakiyle hiçbir sorun yok gibi gözüküyor ama o kişi içten içe seni kıskanabiliyor veya kendinden aşağı görebiliyor, zaten ülkemizde travmatik insan sayısı epey fazla. Önemli olan kendine yatırım yapmak meslek edinmek para kazanmak. Ben 6 yıldır ekstra mesafe koydum insanlara ne drama kaldı ne bir şey çok huzurluyum. Sınırlarını ihlal edenlere de anında müdahale edeceksin yoksa tepene çıkıyorlar. Ben 24 yaşında böyle bir karar almıştım 6 yıldır uyguluyorum çok memnunum. Tebrik ederim doğru yoldasın bozmadan devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 4 Eylül 2026; 18:52:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.