Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manyetizma

annemle babamı yakaladım

gece arabanın anahtarını alıcaktım, hep annemgilin odada bulunur, bende evde yürürken hep sesiz yürürüm ışık vs. de açmam, gittim odalarına kapıyı açtım aldım anahtarı o sırada bunlar gülüyor, bende la bunlar banamı gülüyor vs diye düşündüm o sırada annemin parfümü devirdim bunlar sustu bende kapıyı kapadım odama cıktım. Bir gülmeye başladırlar benden dolayı sabah babam geldi bişey yapmıyoduk dedi bende baba normal şeyler bunlar eşin o senin dedim

bigün yine böyle sessiz sessiz yürüyorum evdede kardeşim yok annemle babam oturma odasındalar bende yukarda odamda acil bişeyler oldu aşşa inmem gerekti, bunlar işi götürüyor beni bi farkettiler, bende umursadan modemi kapatıp açtım, odamdayım takılın siz dedim bi dumur oldular

annem bana 3.kardeş istermisin dedi, bende yok anne filan dedim ama ciddi ciddi yapıcaklardı, o gece uyumadım ne zaman işe başlıcaklar rahatsız ettim, sabahta kalktım dersaneye gidicem, kapıyı kapatıyormuş gibi yaptım evden çıktım sandılar, hemen işe başladılar bende içerden bağırdım
    - daha evden gitmedim 3.kardeş istemiyorum ben dedim
    babamda baya bi küfür etti evden attı, yeterlan bi rahat bırakmadın, tamam 3.kardeş yok dedi

3üde kardeşim evde yokken oluyor, kardeşim evde oldugunda bırak gündüzü gece bile rahat olamıyorlar

• Ben de bir tane anlatayımda bebeler ibret alsın.

95 li kardeşim benim bilgisayardaki(laptop) belgeselleri gördü ve salak pis pis sırıtmaya başladı."hehehe abi bunlar ne?ters hareketini görürsem anneme söylerim diye tehdit ediyor felan.Hiç istifimi bozmadım ve yüzümde yavşak bir sırıtma ile evdekii masaüstü bilgisayarına oturdum."Ne yapıyosun lan abi" demeye kalmadan bi geçmişe göz attım(Kendimden biliyorum) döküldü bütün kirli çamaşırlar.Gözlerindeki o şapşal ifadeyi unutamam.
    Burdan çıkaracağınız ibret şu dur ki küçük kardeşlerim:Asla sizden büyük abinizi gambazlamaya kalkmayın.Unutmayın ki abiler cinsellik konusunda sizin optimus prime ınız sayılır.(Bu arada ben 90 lıyım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bi keresinde araba ile giderken issiz bir yerde, calilarin icinde sevgilileri gormustuk. arabanin uzunlarini yakinca g.t leri parlamisti

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

aklıma gelmiyor sadece orta okulda beden dersi için sınıfta giyiniyorduk, bi kapının deliğinden bakayım dedim, bi baktım bi kızın gözü göz göze geldik. sonra ben "kim lan o bakan" tarzı bişey söyledim sanırım. arkadaşda koşarak geldi ve aletini deliğe dayadı

quote:

Orijinalden alıntı: Khán

birgün didimde yüzüyordum.daha doğrusu şnorkelle dalıyodum.13-14 yaşlarındaydım o zamanlar.deniz dibinden deniz yıldızı falan çıkarmaya çalışıyordun.bi ara kafamı dibten bir kaldırdım adamın teki 2-3 metre önümde cacık yapıyodu.onunda birkaç metre önünde ingiliz trustler vardı.hemen yönümü değiştirdim.adam beni fark etmedi bile.

öldüm gülmekten ya.
  • Bu arada olayların kimlerin arasında geçtiğine bakınca freud amca haklıymış diyor insan
  • quote:

Bi keresinde araba ile giderken issiz bir yerde, calilarin icinde sevgilileri gormustuk. arabanin uzunlarini yakinca g.t leri parlamisti

hahahahhaha

Edit:Yanlış Smile :)-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kekstroin -- 30 Temmuz 2011; 5:58:57 >
  • Bu yaşıma kadar kimseyi yakalayamadım ya.
  • Bende dayımla yengemi yakaladım. Daha doğrusu görmedim ama işi pişirdiklerini anladım. Olay şöyle gelişti ben 12- 13 yaşındaydım. Dayım gilde kalıyordum. Neyse sabah kalkınca kuzenin odasına gittim ve pc oynamaya başladık. Sonra bir şey için bizim kuzen dayım gilin yatak odasına girdi ve dayım kuzeni azarladı ve odadan attı. O an dayımın yengemi düdüklediğini anlamıştım.
  • Lise çağlarında aramın iyi olduğu bir sınıf arkadaşım vardı.Biz bu adamla sürekli gezer tozardık.Bebeliğinde verdiği gazla haftada 2 gece dışarı çıkar eğlenirdik.Bir gece bunların evine yakın bir yere gittik.Adamın teki şarkı söylüyor hemde gitarla çalıyor,millet ellerinde bira eşlik ediyor.Gece 1 gibi hafiften sarhoş olmuş 2 kızla tanıştık.Bir buçuk saat sonrada ordan ayrıldık,arkadaşımın dayısının evine gittik boş diye.Sabaha karşı herkes odalara dağıldı.Ben 7 gibi evden sigara ve yiyecek almak için çıktım.Eve dönerken arkadaşı ve gece tanıştığı kızı çırılçıplak balkonda yakaladım.Dayısı eve gelmiş bu salak balkona kaçmış.Balkonda demir var sadece herşey meydanda kıpkırmızı olmuş,orda oturan bir 6-7 yaşlarında bir velet kitlenmiş bunları izliyordu.Altıma zıçana kadar güldüm.Domates almıştım onları attım kafalarına.

İkincisi bir konudışı olacak ama neyse.9-10 yaşlarındayken lüks bir yere gitmiştik abim ben ve babamın bir arkadaşı.Önce birşeyler yedik sonra açık havuz vardı oraya gittik.O zaman cinsellik ne diye sorarsan vereceğim cevap leylek olurdu o derece.Neyse havuza girdik yüzüyoruz.Dibe dalıyordum sürekli gözlük gözümde.Sonra ünlü bir tiyatro oyuncusu geldi çoook şişman bir kadınla.Adam büfeye gitti bira içmeye başladı.O şişman kadınıda ordaki arkadaşları tutup havuza fırlatmışlar.Bende o anda dipteyim bir anda,yer çekimi kayboldu,suda akıntı oluştu,köpürcükler kabarcıklar,gözümü bir açtım,o şişman kadının altındaki mayosu kaymış,cinsel organı meydanda.Şok olmuştum.Korkarak kendimi dışarı attım.Abartmıyorum kavun büyüklüğünde birşeydi.Hala düşündükçe korkuyorum
  • takipteyim
  • Toplanin beylerrr.

Dun ev arkadasimin kiz arkadasini yakaladim hemde fena bi durum da ! Ev arkadasim , ben ve onun kiz arkadasi oglende muhabbet ettik kiz aksam siniftan kizlarla yemek yicem sonra gelirim size dedi iyi dedik bizde. Aksam 7 gibi oda evinden cikmis ev arkadasim ile 9.30 a kadar mesajlasiyor sonra kizdan haber yok normalde 9-10 gibi bize gelecekti neyse uzun bir msj , arama furyasindan sonra meraklandik ve disari ciktik ev arkadasimla ayrildik o mekanlara bakmaya gitti bende. 40 dk sonra falan bir pub a girdim ve kiz yanin da 3 oglanla deliler gibi iciyor birinin nerdeyse kucagina oturmus bacagini atmis cocugun ustune gulusmeler falan boyle kasarlik , gevseklik olamazzzz ! Gittim masaya gizem naber yaaaa dedim. Sonrasi gidiyo arkadaslar uzun bir sure. Ama en son ev arkadasimi cagirdim mekana babasiyla annesi kavga etmis morali bozulmus kizin aglamis alkole vurmus kendini dedim '' askm iyimisin ? Yapma boyle , ben varim '' gibi sozlerle aldi eve goturdu onlar beraber uyudu ben butun gece vay o. Vay kasar dedim durdum !
  • Son hikayeler iyiymis. Devam beyler :)
  • quote:

annemle babamı yakaladım

gece arabanın anahtarını alıcaktım, hep annemgilin odada bulunur, bende evde yürürken hep sesiz yürürüm ışık vs. de açmam, gittim odalarına kapıyı açtım aldım anahtarı o sırada bunlar gülüyor, bende la bunlar banamı gülüyor vs diye düşündüm o sırada annemin parfümü devirdim bunlar sustu bende kapıyı kapadım odama cıktım. Bir gülmeye başladırlar benden dolayı sabah babam geldi bişey yapmıyoduk dedi bende baba normal şeyler bunlar eşin o senin dedim

bigün yine böyle sessiz sessiz yürüyorum evdede kardeşim yok annemle babam oturma odasındalar bende yukarda odamda acil bişeyler oldu aşşa inmem gerekti, bunlar işi götürüyor beni bi farkettiler, bende umursadan modemi kapatıp açtım, odamdayım takılın siz dedim bi dumur oldular

annem bana 3.kardeş istermisin dedi, bende yok anne filan dedim ama ciddi ciddi yapıcaklardı, o gece uyumadım ne zaman işe başlıcaklar rahatsız ettim, sabahta kalktım dersaneye gidicem, kapıyı kapatıyormuş gibi yaptım evden çıktım sandılar, hemen işe başladılar bende içerden bağırdım
    babamda baya bi küfür etti evden attı, yeterlan bi rahat bırakmadın, tamam 3.kardeş yok dedi

3üde kardeşim evde yokken oluyor, kardeşim evde oldugunda bırak gündüzü gece bile rahat olamıyorlar

favorite
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

quote:

annemle babamı yakaladım

favorite

• quote:

Orijinalden alıntı: 34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

aklıma gelmiyor sadece orta okulda beden dersi için sınıfta giyiniyorduk, bi kapının deliğinden bakayım dedim, bi baktım bi kızın gözü göz göze geldik. sonra ben "kim lan o bakan" tarzı bişey söyledim sanırım. arkadaşda koşarak geldi ve aletini deliğe dayadı

quote:

Orijinalden alıntı: Khán

birgün didimde yüzüyordum.daha doğrusu şnorkelle dalıyodum.13-14 yaşlarındaydım o zamanlar.deniz dibinden deniz yıldızı falan çıkarmaya çalışıyordun.bi ara kafamı dibten bir kaldırdım adamın teki 2-3 metre önümde cacık yapıyodu.onunda birkaç metre önünde ingiliz trustler vardı.hemen yönümü değiştirdim.adam beni fark etmedi bile.

öldüm gülmekten ya.

Ahahah konunun en can alıcı yerleri bunlar. Uzunları yakıncaya hala gülüyorum.
  • Damda enerjinin altında işi pişirmeye çalışan iki çocuk görmüştüm. oğlan ucunu değdiriyordu kızda gıdıklanıyorum deyip gülüşüyorlardı haha :)
  • okul arkadaşımla apartmanlar karşılıklı.o kız tabi.odalarda karşılıklı kalıyo.onunki biraz daha aşağıda yani ben bakarsam oda tamamen gözüküyo o bakarsa yarısı falan.apartmanlar arasında da 15 metre bile yok.neyse dün ben bunu bacaklarını alırken gördüm
    gerçi midem bulandı ama her neyse.rezil olmasın diye ışığı kapayıp çıktım.normalde bakmam pek ama sesi geliyodu aletin napıyım
  • hepsini okudum hikayelerin dewam dewam güzel gidiyo
  • quote:

annemle babamı yakaladım

bombaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtxx

okul arkadaşımla apartmanlar karşılıklı.o kız tabi.odalarda karşılıklı kalıyo.onunki biraz daha aşağıda yani ben bakarsam oda tamamen gözüküyo o bakarsa yarısı falan.apartmanlar arasında da 15 metre bile yok.neyse dün ben bunu bacaklarını alırken gördüm
    gerçi midem bulandı ama her neyse.rezil olmasın diye ışığı kapayıp çıktım.normalde bakmam pek ama sesi geliyodu aletin napıyım

• quote:

annemle babamı yakaladım

hain evlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.