Şimdi Ara

Yakala.co/Metro Turizm/%50 indirim kuponu sadece 3 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro Turizm’in tüm iç hat ve dış hat seferlerinde geçerli %50 indirim kuponu sadece 3 TL!
    ( 1 yıl süreyle 81 ilde iç hat ve Bulgaristan,Yunanistan,Gürcistan dış hat seferlerinde geçerlidir. )

Kupon ve ilgili ayrıntılar için:
    http://www.yakala.co/firsat/tum-turkiye/3345/metro-turizm-in-ic-ve-dis-hat-seferlerinde-gecerli-yuzde50-indirim-kuponu-sadece-3-tl?&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=part1&utm_campaign=14-12-2011_tum-turkiye

Metroyu pek sevdiğimi söyleyemem doğrusu ama, gene de fırsat fırsattır işte

edit: bu arada linkteki fotoğrafta otobüste hosttan birşey alan kadın, Gülben ERGEN mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 15 Aralık 2011; 1:53:04 >

• fırsat dün gece başlamıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_55578385/tm.htm
  • Metro Berbat, ayrıca biletlerin sözde liste fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar. Yani 14 tllik bileti 20 tlye çekiyo sonra 50% indirim, oldu 10 tl, 3 tl de kupon, 13e geliyor. Belki yüksek fiyatlı biletler için fırsat olabilir ama uzun yolda metro ile gidene sabır dilerim.
  • 2 tanesi 5 tlden satıyorum arkadaşlar ilgilenenler pmden ulaşsın
  • bana iki adet lazım. elinizde varmı. tel 05326305114
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulutcy

Metro Berbat, ayrıca biletlerin sözde liste fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar. Yani 14 tllik bileti 20 tlye çekiyo sonra 50% indirim, oldu 10 tl, 3 tl de kupon, 13e geliyor. Belki yüksek fiyatlı biletler için fırsat olabilir ama uzun yolda metro ile gidene sabır dilerim.

hiç sorma hocam..geçenlerde gruponda vardı bu fırsat..bende 6 tane aldım hatta az aldım diyede kendime kızmıştım fırsat bitince. iyiki de az almışım. normalde olmayan liste fiyatı,metro fiyatı olayı çıktı karşıma. tekirdağ samandıra arası bilet normalde otogarda 20 tl. internetten alınca ve indirim kuponunu girince Liste fiyatı çıkıyor. o da 30 tl..!! %50si 15 + kupon parası 3tl = 18tl.. kar'ım sadece 2 tl. toplu olarak ödediğim 6*3tl=18tl + 15*6=90tl' yi hiç söylemiyorum. yazıktır bunu fırsat diye koyuyorlar tamamen aldatmaca..

Paylaşan arkadaşa da teşekkürler umarım birileri faydalanır. (uzak mesafe gidenler için fırsat olabilir)

• elimde 1 adet şifre var %50 indirim metro turizm şifresi, kontöre takas olur.
  • biletler satılmıştır arkadaşlar önce davranan arkadaş almıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubar -- 30 Aralık 2011; 14:16:39 >
  • bende de 4 adet var. ilginenler pm
  • bu arada bende istifade ettim gerçekten çok iyi fırsat oldu uzak mesafe için ;)

Muğla yalıkavak normal fiyat 75tl çift kişi gidecektik yani 4 bilet toplamda 300tl oluyordu 150tl'ye almış olduk :D

ama kısa mesafede arakdaşların dediği gibi fiyatları yükseltmişler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senmuhammet

bende de 4 adet var. ilginenler pm

İlgiliyim.
  • metro bazı seferlerde kurnazlık peşinde sanırım az önce bir arkadaşım için samsun-kayseri yönü bilet almak için baktık hergün aynı otobüste hep aynı koltuklar dolu istisnası bile yok, böyle göstererek bu otobüste yüzde 10 luk dilim bitmiştir havası gstermek istiyorlar bence, bile alacaklar öncesinde ki ve sonrasındaki 2-3 güne bakarsa alacağı tarihin dediğim durumu fark edecektir
  • BANA EN GEC 31 İNDE ÖĞLEN SAAT 14:00 A KADAR BİR ADET ŞİFRE LAZIM.GSM NUMARAM 05422079654 İŞ NUMARAM 0212 449 49 44 İST. BUYUKSEHIR BELD. ACİLDİR.GUVENILIRIM ADRESIM TELEFONUM BELLİ 1 ADET LÜTFEN ACİL BİR ÇAĞRI YAPSANIZ YETER.Mail adresim ilker_mansiz@hotmail.com.Para bilet alındıktan itibaren hesaba havale olacaktır havale vs herhangi bir para kesintisi olmaycaktır.Merter/İSTANBUL
  • Tanesi 5 tl den verebilirim isterseniz.
  • Merhaba elinde kupon olan varsa bana ulaşabilir mi.

İngde hesabınız varsa bugün yoksa pazartesi sabah havalesini veya eftsini geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeyalcin

Tanesi 5 tl den verebilirim isterseniz.

6 lira de, %100 olsun.
  • Sevabına bana 1 adet şifreee
  • bana da 1 tane lazım elinde fazla olan varsa ücreti havale yaparım
  • elinde hala şifre olan varsa alabilirim arkadaşlar uzak mesafeli bir ilişkim var çorbada tuzunuz olsun :))
  • Elimde son bi kupon kaldı kullanmayacağım isteyen kullanabilir bugün son günü ama

4IZW35EG7W
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.