Şimdi Ara

Yahudilere olan kin ve nefretim hat safhada...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sandığınız gibi israilin son saldırıları ile alakası yok.

boyuna kitap okuyorum ve her kitap okuyuşumda kin ve nefretim artıyor.

her devrim ve her savaşın altından bunlar çıkıyor. Avrupadaki 30 yıl savaşlarından ww2ye kadar.

ayrıca Osmanlıya bakışım da değişti. BUgün İsrailin temelini resmen osmanlı atmış. (hoşgörü poltikası sebebiyle)

sırasıyla son okuduğum kitaplar...

Hitlerin kitaplarını yazmıyorum çoğunu biliyosunuz.

ilki yazar isimleri ikincisi kitap isimleri.

-Henry Ford- Beynelminel Yahudi. (Yahudi şeytani zeka ile fordu bu adamın elinden alıyor)

-Louis Marschalko -Yahudi (macar devrimin arkasındaki yahudileri anlatmış)

-Kadir Mısıroğlu - Yahudi.

-Thedor Herzl'in hatıraları (direk kendi yazdıklarını içeriyor. bu yahudi sionizmin kurucusu. adamdan etkilenmedim desem yalan olur.)

-Jacwues Attali- Yahudiler, DÜnya ve Para (Yazar da yahudi)

Ne olursanız olun hangi görüşe sahip olursanız olun. Görünmeyen düşman yahudi. bunu kabul edin beyler.

Çözüm noktasında ise birşey diyemiyorum.

heriflerin ateşli siyonist olanları kafadan amerikan merkez bankasının yönetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 10 Temmuz 2014; 21:18:53 >

• Kadir mısıroğluna laf atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir hitler mi doğuyor
  • Onlar bizlerin hem IRK hem de DİN düşmanı, böyle olduğu için normal gerekeni yapıyorlar ama kartlar yeniden dağıtıldığında, şartlar değiştiğinde ve vakit geldiğinde de bizde onlara aynısını yapacağız... Aslında onlar tüm topraklarını tek bir devlet üzerinde toplamak ve bütün insanları köleleştirmek amacıyla tüm dünyaya düşmanlar ama varlığımız bile onlara bir tehdit...
  • Bu forumda öyle sırf filistinliler arap diye yahudileri destekleyenler var Allah hepinizin belasını versin! Yahudilerin nasıl terörist oldukları apaçık ortada Allah sonlarının geldiğini görmeyi nasip etsin!

Yahudilere olan kin ve nefretim hat safhada... Yahudilere olan kin ve nefretim hat safhada... Yahudilere olan kin ve nefretim hat safhada... Yahudilere olan kin ve nefretim hat safhada... Yahudilere olan kin ve nefretim hat safhada...

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

Sandığınız gibi israilin son saldırıları ile alakası yok.

her devrim ve her savaşın altından bunlar çıkıyor. Avrupadaki 30 yıl savaşlarından ww2ye kadar.

ayrıca Osmanlıya bakışım da değişti. BUgün İsrailin temelini resmen osmanlı atmış.

-Henry Ford- Beynelminel Yahudi. (Yahudi şeytani zeka ile fordu bu adamın elinden alıyor)

-Louis Marschalko Yahudi (macar devrimin arkasındaki yahudileri anlatmış)

-Kadir Mısıroğlu Yahudi.

-Thedor Herzl'in hatıraları (direk kendi yazdıklarını içeriyor. bu yahudi sionizmin kurucusu. adamdan etkilenmedim desem yalan olur.)

Ne olursanız olun hangi görüşe sahip olursanız olun. Görünmeyen düşman yahudi. bunu kabul edin beyler.

heriflerin ateşli siyonist olanları kafadan amerikan merkez bankasının yönetiyor.

Osmanlı mı atmış ? Cahillikten ölüyorsun! Abdulhamidden para karşılığı filistin topraklarını isteyen Thedor Herzl'dir! Ama tabiki abdulhamid vermeyince malum 31 Mart olayıyla adamı suçsuz yere indirdiler tahttan ve 10 yılda osmanlının sonunu getirdiler!

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

Kadir mısıroğluna laf atma

la ne laf atması...yanlıs anladın. adamın kitabının ismi yahudi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrystaliZ

Kadir mısıroğluna laf atma

la ne laf atması...yanlıs anladın. adamın kitabının ismi yahudi

Pardon

• hocam yok sen de yanlıs anladın.

herzl yahudisi hatıralarında osmanlıdan bahsediyor. 1800lerin sonuna doğru filistin bölgesinden bahsediyor.

diyorki buradaki yahudi köylerine altyapı lazım.

malesef 1800lerin basşından bu yana filistin zaten yahudi kaynıyormus.

Osmanlının 1900lerin basında kafa dank ediyor ama gecmis ola.

ayrıca 7 düveiln kovduğu yahudileri sen 1500 lerde niye kucak acarsın? (ispanyadan kovula yahudiler)

ah be Osmanlı ahh...
  • quote:

hocam yok sen de yanlıs anladın.

herzl yahudisi hatıralarında osmanlıdan bahsediyor. 1800lerin sonuna doğru filistin bölgesinden bahsediyor.

diyorki buradaki yahudi köylerine altyapı lazım.

malesef 1800lerin basşından bu yana filistin zaten yahudi kaynıyormus.

Osmanlının 1900lerin basında kafa dank ediyor ama gecmis ola.

ayrıca 7 düveiln kovduğu yahudileri sen 1500 lerde niye kucak acarsın? (ispanyadan kovula yahudiler)

ah be Osmanlı ahh...

Isralinin sonunu hangi ülke getirecek merak ediyorum.. Sonu gelecek evet Allah o günleri görmeyi nasip etsin. Müslümanlara olan zulmünü görmezden gelenlerin de Allah belasını versin. Nefret ediyorum onlardan, müslümanları öldürüp bize terörist diyen Yahudilerden.

• Olay birazda boyle.

• hocam Türkiyedeki yahudi avukatlarının çoğu cahil.

adamın ilk tepkisi "yahudiler bize ne yaptıki"?

la geçtim İslamı..son okuduğum kitabın yazarı yahudi.

herif çekinmeden yazmıs. Türklere karşı haclı ordusunu yahudi ikrazatçılar finanse etmiş( o dönemin bankerleri)

sırf biz değil. avrupadaki prenslikleri ona buna kışkırtarak finanse etmişler.

Biz Türkler bu yahudilerden çok çekmişiz ama adamlar perdenin arkasında gözükmedikleri için kimse yahudiyi düşman olarak görmüyor.

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Wittmann -- 10 Temmuz 2014; 21:19:37 >
  • TÜRKLER ve MÜSLÜMANLAR, bu kutsal kitaplarda da böyle anlatılıyor.
  • bir de peygamberleri ararştırsaydın,dikkat dinen cıkma da
  • Dini veya ırkı ne olursa olsun, önce insan olacak sonra adam... Yahudilerinde içlerinde böyleleri vardır ama tahminen 1 milyonda 1000 kişidir...
  • ve sonra aman tanrım didim

taraflı kitap okursan öyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

Olay birazda boyle.

Bu işin tırıvırısı biraz.Biz silah bırakırsak şöyle olurda böyle olurda.Ne bekliyorsun yıllardır her türlü pisliği yaptığın insanlar sana iyi mi davranacak.Arapların ne silahı varmış bırakacak.Silahı olsa karısını,çocuğunu korur önce.

• Bir yahudi onlar için bir milyon insandan değerlidir.

Ama Türkiye'de Türkler'e sıfır değer veriliyor. Müslümanlar zaten tarih boyunca birbirlerini doğramış. Müslüman kardeşine değil Türk kardeşine yardım ediceksin. Ha ben sana Filistin'e sessiz kal demiyor tabii ki Filistine sessiz kalma ama Filistin'den önce Doğu Türkistan'da olanlara ses çıkar. Arap özentisi Türk düşmanı Osmanlı'dan da hiç hazzetmiyorum Türkler'i hep 2.sınıf insan olarak gördüler ve bu yüzden Osmanlı Bankası sırf yabancıları ticarette geliştirip türkleri çiftçi olarak görmelerinden dolayı yabancıların oldu. Türkler'i hep çiftçi olarak gördüler daha ötesi değildi. Sırf bu yüzden sevmiyorum zaten Osmanlıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

ayrıca Osmanlıya bakışım da değişti. BUgün İsrailin temelini resmen osmanlı atmış.

-Kadir Mısıroğlu Yahudi.

Osmanlı mı atmış ? Cahillikten ölüyorsun! Abdulhamidden para karşılığı filistin topraklarını isteyen Thedor Herzl'dir! Ama tabiki abdulhamid vermeyince malum 31 Mart olayıyla adamı suçsuz yere indirdiler tahttan ve 10 yılda osmanlının sonunu getirdiler!

Kime laf anlatıyosun birader adam Thedor Herzl'den "etkilenmiş"...

Birazcık okuyan adam bilir II abdülhamidin bugunü okuyup bunların filistine girişini engellemek için neler yaptığını.

Son dönemin yavuzu olan büyük insan, abdülhamid han çok ileri görülüymüş harbiden, bizim nesil daha bugünü ve gemişi okuyamıyor,

bu zat 100 yıl sonrasını görmüş.

İstihbarat Dehası Abdülhamid Han

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

-Kadir Mısıroğlu Yahudi.

10 yılda mı bitmiş osmanlı?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.