Şimdi Ara

yahudi ajanlar cirit mi atıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ozamanlar öğrenciyim

izmitte anıtparktan gölcüğe doğru giderken

bugün dolphin avm var galiba orda tam bilmiyorum yıllardır gitmedim

perşembe pazarı vardı orada

tabi ozamanlar dolphin avm yok..

perşembe pazarını gezerken pazarın en sonunda 2.el pense tornavida kasetçalar walkman falan satanlar vardı

orda bi kaset gözüme ilişti

üstünde garip harflerle birşeyler yazıyor

benim de ozamanlar tek eğlencem müzik

alıyım şunu dedim.adama sordum hangi dil bu. ne biliyim dedi.adam da toptan alıyo satıyo..

kaseti eve getirdim.dinle dinle ama hiçbirşey anlamadığım gibi hangi dil olduğunu bile anlamadım

belli süre sonra dilin ibranice olduğunu anladım. chatten israilden birilerini buldum ve kasetin israil kaseti olduğunu doğruladılar.

sorum,o kaset oraya nasıl geldi? yahudi ajanlar izmitte cirit mi atıyordu? işi bitip memleketine dönen bir yahudi eşyalarını mı sattı? izmitte yahudi kökenli çok mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her yerde varlar geçenlerde çalıştığım yerde masanın üzerinde poşetler gördüm 2 farklı kişiden üzerinde İbranice israildeki bir restoranın poşeti diğeri ise israildeki bir intetnet sitesi poşeti vardı şok oldum. Poşet sahiplerini bulamadım.olay ağrıda geçiyor..manidar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjersin07 kullanıcısına yanıt

dinlenme tesislerindeyim konum samsun ordu arası. 2 otobüs dolusu israilli indi hocam. yuh dedim ya.biz gitmeye çalışsak vize vermezler

yalnız turist olarak gelmek gezip gitmek başka,o gayet normal ama yerleşip orada misyonerlik yapmak bambaşka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 28 Temmuz 2022; 10:43:42 >
  • İsrailli diye Yahudi diye illa ajan olması mi lazım, forumda da vardı bildiğim kadarıyla. Poşetler kasetler kısaca eşyalar elden ele geçer belki satan adam da bilmiyordu ne olduğunu, bir sürü yoğurt kovası saklayan milletiz bence normal.
    Ajan da vardır da ülkede yanı illa ajan olmak durumunda degil diye söylüyorum, bende de farklı farklı ülkelerden poşet var eşya var ajan miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lan turist olum onlar iyice kafayı yediniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran dost mu düşman mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.