Şimdi Ara

Yahşi Batı 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Esprileri tahmin edebiliyorum. 70'li yıllardaki karate filmlerine benzer bol dövüş sahneli, tarihteki Türk-Çin ilişkilerine ve Çin mallarına göndermeli bir film olabilir.

Çin'de çekilmesi ise isabet olur çünkü Yahşi Batı'da vahşi batı havası hiç yoktu. İstanbul madenlerinde çekilince bu kadar oluyor çünkü.

Ozan Güven olabilir ama Özkan kesin olmayacaktır.Olmasın zaten.
    şener şen oynarsa manyak olur
    Ben giriyorum, böyle bir kasılmalar, bir eli ayağına dolaşmalar, yavaşlamalar falan haydi hayırlısı.
  • Çok kaliteli filmler yapıyor ama bu türü bırakması lazım.
  • Cem Yılmaz'ın en beğenmediğim filmidir Yahşi Batı. Filmi izlemeye beklentilerimi düşürerek gitmeme rağmen genede hayal kırıklığına uğradım. Gereğinden fazla uzun ve sıkıcıydı. Ayrıca "kola" reklamından da bir farkı yoktu. Heralde 25 defa "kola içme" sahnesi vardı. Devamını da izlerim ama hiçbir beklentim yok Yahşi Batı 2'den...

bence okullarda seçmeli sinema dersi eklenmeli ki bu seviyesizlikten kurtulalım

Örnek sahne anlatmadan geçemicem

""Cem yılmaz güreş müsabakasında finalde tam insan azmanı biri ile kapışacak

Adam yere yığılır ve gaz çıkarır.

- abi bi kazan kuru yedirdim. ondan oldu ?!""

:) ne senaryo ne hikaye ne bağlantı ne ipucu vay anam vay.. nasl olsa seyirci yiyo değil mi
    devam edin bakalım nereye kadar

Orijinalden alıntı: chakra

Para kaynağını bulmuş işte.
    5. sınıf filmler ile devam ediyor.
    talep oldukça honalulu serisi bile çekilir.

Haklısın bu tür filmler çekmek Cem'e iyi kazandırıyor ama Cem daha çok kâr etmeyi beceremiyor. O da Şahan gibi çakallık yapıp filmi az masrafla kısa zamanda çekse, bir sığırı canlandırsa kârını ikiye katlayabilir böylece filmleri de sınıf atlamış olur 6'ya 7'ye...

Ah şu fanatizmin göz kör olsun.

Kendi fikrim: Cem tarzını yenilemeli artık sıkmaya başladı aynı şeyleri görmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Şubat 2010; 0:51:08 >

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

Neden bilmiyorum Avatar dan sonra Farklı türlerde olsa recep ivdek 3 ve Yahşi batı çok kötü geldi bana.

Avatar gibi Gold yapımı izleyen bir insan eğer filmden birşeyler çıkarmışsa her filmi beğenmez kaldıki Türk filmleri artık gözümde batmış bitmiştir en iyisi 1960 yılların ve 1980 yıllarındaki Yeşilçam klasikleri şimdiki jenerasyon çöp abi-Avatar dan sonra film zevkim değişti,hani beyenmez oldum her filmi vallaha ,onun için cem dilinle kelebek tutsa cuk cuk yemez artık

People are born free
    life chained forever NBC

• quote:

Orijinalden alıntı: jumper

Bizim milletimiz sinema konusunda bu kadar cahil ve zevksiz olursa 20. yi bile çeker para uğruna.

:) ne senaryo ne hikaye ne bağlantı ne ipucu vay anam vay.. nasl olsa seyirci yiyo değil mi

İlk olarak;
    Güzellik görecelidir.Sana güzel gelen bana hiç çekici gelmeyebilir ya da senin çok beğendiğini ben hiç beğenmeyebilirim ya da tam tersi...
    Ama senin beğenmediğini bir başkası beğenince cahil ve zevksiz oluyor öylemi?Bir akıllı sensin yani herşeyin en iyisini bilen en doğrusunu bilen..öylesin (daha doğrusu öyle sanıyorsun) Baksana nasılda kendinden emin bir şekilde "bütün milletimize" sinema konusunda cahil zevksiz yaftasını yapıştırabiliyorsun.

120dk'lik filmden bir sahne almışsın bütün filmi o sahneye bağlamışsın garip..ama sende haklısın sonuçta "Bir insanın anlattığı karşısındakinin anladığı kadardır"

Madem öyle sayın Akıllı,Zeki,Bilgin,Herşeyin en iyisini bilen Aydın insanoğlu; ozaman söylede izlediğin beğendiğin iyi senaryolu geçer not verdiğin türk komedi filmlerini bide onlara bakalım neymiş aramızdaki o fark.Sen neye gülüyorsun biz neye gülüyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

quote:

Orijinalden alıntı: jumper

Bizim milletimiz sinema konusunda bu kadar cahil ve zevksiz olursa 20. yi bile çeker para uğruna.

İlk olarak;
    Güzellik görecelidir.Sana güzel gelen bana hiç çekici gelmeyebilir ya da senin çok beğendiğini ben hiç beğenmeyebilirim ya da tam tersi...
    Ama senin beğenmediğini bir başkası beğenince cahil ve zevksiz oluyor öylemi?Bir akıllı sensin yani herşeyin en iyisini bilen en doğrusunu bilen..öylesin (daha doğrusu öyle sanıyorsun) Baksana nasılda kendinden emin bir şekilde "bütün milletimize" sinema konusunda cahil zevksiz yaftasını yapıştırabiliyorsun.

120dk'lik filmden bir sahne almışsın bütün filmi o sahneye bağlamışsın garip..ama sende haklısın sonuçta "Bir insanın anlattığı karşısındakinin anladığı kadardır"

Madem öyle sayın Akıllı,Zeki,Bilgin,Herşeyin en iyisini bilen Aydın insanoğlu; ozaman söylede izlediğin beğendiğin iyi senaryolu geçer not verdiğin türk komedi filmlerini bide onlara bakalım neymiş aramızdaki o fark.Sen neye gülüyorsun biz neye gülüyoruz..

Sorduğunda soru mu yani kardeş şimdi ? Tabi ki gelmiş geçmiş en komik seri olan Recep İvedik serisi.

• _____________________________
    Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

her film yeni oyuncaklar demek.

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=3&vid=4238&bid=1

Adam kazanıyor.Tabiki alıcak..Para harcanmak içindir..Öbür dünyaya götürecek hali yok..Bu adam en azından kazandığı paraların bir kısmını yardıma ihtiyacı olan insanlara veriyor.Şhan gibi teknesinin oturma grubunu Doğa Rutkay boya döktü diye kıyameti koparmıyor..
  • Boş bir iş daha, yalancı dolmaları yutturup köşeyi dönmeye devam. Hatta rahmetli çekmeseydi "Köşeyi Dönen Adam" filminde ikiliyi oynardı şahan ile cem yılmaz. Yahu adam! Türkiye'de mizah anlayışının evrimini, karikatürün mizah kültürüne etkisini, siyasetinmi mizahın elinde yoksa mizahınmı siyasetin elinde olduğu sorunsalını bir tartışsana şu filmlerinde. Ama yok, sinemanın dibine vurdunya; Amerika ile dalga geç, Batı ile dalga geç. Askerde bir laf vardır "zıçtığın bok nizamiyeyi geçmedi daha". Şahan'ı bilmem ama Cem Yılmaz gibi "karikatüristlikten" gelen ve espri yeteneği olan birinin böyle ucuz işlerle, böyle belaltı soslu ticari filmlerle uğraşması bence oldukça abes. Hokkabaz'ın çizgisinden devam et işte adam, görmüyormusun artık olmuyor, sevmiyor kimse. Sinemaya adını altın harflerle yazdırmak yerine, "altına" adını yazdırmayı tercih ediyor Cem Yılmaz. Ne diyelim, kendi bilir.

• @Frithjof Schuon +1,
    kesinlikle gereksiz, sizin üzerinizden kısayoldan para kazanmaya yönelik, sanat yoksunu üstelik zerre kadar komik değil. Herşey çok güzel olacak, hokkabaz gibi filmler çok daha iyiydi... Hayır ne yapacan o kadar parayı mezara mı götürecen bre adam. Sinemada izlediğime pişman oldum, bir daha hiç bir güç beni o sivri zeka hıyarın filmlerine götüremez.

Orijinalden alıntı: Cro-X

Cem Yılmaz gibisi yok ya acayip güldürüyor . Ben nedense sıkılmadım seviyorum Ozan Güveni

Cem Yılmaz bir numaradır.Yahşi Batıyı sevenlerdenim.Devam serisi çekmesi çok iyi bir haber
  • @jerilyas, komedi filmi sırf küfüre dayanıyorsa eleştirilir tabi, komedi anlayışı bu mudur? yazık ...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.