Şimdi Ara

yahoo'ya bi haller mi oldu ne??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.... yaklaşık 1 haftadır yahoo'dan kullandığım mail adreslerime giremiyorum. mail sayfasını açıyorum, kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum, işlem yapıyor ama karşıma gelen sayfa yine mail sayfası. sonra bi kez daha yazıyorum, işlem yapıyor ama yine karıma mail sayası geliyor. desem ki şifremi çaldılar, kullandığım tüm maillerinkini aynı anda çalmaları mümkün diil hem zaten şifre yanlış tarzı bi uyarı da vermiyor. sorun ne olabilir? daha önce bu sorunu yaşayan var mı aranızda? neler yapabilirim?

teşekkürüm yine peşin peşin....

• sanırım bu uyarıyı alıyorsun ve üstteki seçeneği seçiyorsun ve oda tekrar tekrar şifreyi soruyor...resimdeki gibi alttaki seçeneği seç ve continue ye bas umarım budur....
     yahoo'ya bi haller mi oldu ne??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 23 Temmuz 2009; 14:22:13 >
  • yok biraderim yaa...mail inactive değildi.saol yardımın için. :) sorunu çözdüm zaten...tüm çevrimdışı içeriği sildim, sorunu hallettim.bu durumu yaşayanlar olursa ki olacaktır muhtemelen, seçeneklerden geçmiş verileri temizlesin, temizlerken tüm çevrimdışı içeriği de silsin... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu ne la
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.