Ben bu messenger'ı çok sevdim yaw. Gerçi kimseyle konuşamıyorum daha MSN gibi çok tanıdık yok. Ama bu radyo özelliği harika bişey. Zaten bu aralar mp3 sıkıntısı çekiyordum. Sabah otomatik açılan bilgisayarımda yahoo messenger sayesinde radyo ile uyanıyorum.
Ah keşke bu radyo olayı MSN'de de olsa dadından yenmeyecek. Eğer internet radyolarını çok dinliyorsanız browserlarla uğraşmayın derim. Yahoo! Messenger bu iş için biçilmiş kaftan.
Evet kullanıyorumgüzel ama radyoyu hiç denemedim deneyeceğim.
indire bileceğimiz bir adres varmı ?
www.yahoo.com
allah razı olsun ares
quote:
Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan
Ben bu messenger'ı çok sevdim yaw. Gerçi kimseyle konuşamıyorum daha MSN gibi çok tanıdık yok. Ama bu radyo özelliği harika bişey. Zaten bu aralar mp3 sıkıntısı çekiyordum. Sabah otomatik açılan bilgisayarımda yahoo messenger sayesinde radyo ile uyanıyorum.
Ah keşke bu radyo olayı MSN'de de olsa dadından yenmeyecek. Eğer internet radyolarını çok dinliyorsanız browserlarla uğraşmayın derim. Yahoo! Messenger bu iş için biçilmiş kaftan.
hocam uyarin icin tesekkur ederiz,. uzun yillardan beridir, chat icin kullaniyordum ama radyo ozelligini goremedim, yazilimin neresinde?.. Tesekkurler,.
merhaba , anamenu dedigin ilk gorunumde mi? Launch dedigin yerdek kulaklik resmi var orasi mi? Tikliyorum farkli siterlere gidiyor,. o kadar
Stations yazan yere tıkla. Orada istasyonların listesi açılıyor. Hangi müzik türünü seviyorsan o türden seç. Gerçi ben söylemeyi unuttum ama arkadaşlar yerli radyo yok malesef. Yabancı müzik isteyenler için ideal. İlk başlarda Hip-Hop kanallarını dinliyordum ama şu an "The Big Hits Of The 80's" radyosunu dinliyorum. Tam benim şarkılar çıkıyor. 80 li yılların klasikleri.
nashi seni ekledim listeye.
quote:
Orjinalden alıntı: Engerekli İnsan
Stations yazan yere tıkla. Orada istasyonların listesi açılıyor. Hangi müzik türünü seviyorsan o türden seç. Gerçi ben söylemeyi unuttum ama arkadaşlar yerli radyo yok malesef. Yabancı müzik isteyenler için ideal. İlk başlarda Hip-Hop kanallarını dinliyordum ama şu an "The Big Hits Of The 80's" radyosunu dinliyorum. Tam benim şarkılar çıkıyor. 80 li yılların klasikleri.
nashi seni ekledim listeye.
Merhaba Engerekli İnsan,.. ilgine tesekkur ederim,. evet bana mesaj geldi ve bende onayladim,. sende mailini bana gonderirsen sevinirim, ........@yahoo.com Tesekkurler, nashi
yaw orada göstermedi mi tüh ben de MSN gibi sanmıştım. Sanırım sen beni ekle demeyi unutmuşsun çünkü ben seni görüyordum online olarak. yahoo adresim profilde yazıyordu zaten ama yazayım buraya da "engerekliinsan"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme