Bildirim
Yağsız Motor Çalıştırma Testi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Japon sorunsuzlugu diye birşey var
Vag ci fanboylar dolusur birazdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vag ci caponcu bilmemneci degilim de sanki reklam gibi geldi bana.
Bi de adam arabayi tekmeleyip yamultunca, bi tekme de adama ben atasim geldi.
Millet bulamiyor onu burda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
enteresan... _____________________________ -
tüplü olsa biraz daha gider miydi ?quote:
Orijinalden alıntı: Jocker35
Japon sorunsuzlugu diye birşey var
Vag ci fanboylar dolusur birazdan_____________________________ -
Orda bu arabalar bisiklet parasına olunca göze görünmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: Alisilin07
Vag ci caponcu bilmemneci degilim de sanki reklam gibi geldi bana.
Bi de adam arabayi tekmeleyip yamultunca, bi tekme de adama ben atasim geldi.
Millet bulamiyor onu burda.
Aynen öyle. Ama ben olsam bu kadar zorlamazdım o arabaları. Sonra yangın falan çıkar canımı tehlikeye atmak istemezdim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vw tsi olsaydı katlardı hondayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 𐰤𐰀:𐰢𐰆𐱃𐰞𐰆:𐱅𐰇𐰼𐰚𐰇𐰢:𐰓𐰃𐰘𐰀𐰤𐰀 -
Tiesayci fanboylarinki kadar gidemezdi
Atmosferik japonlar gerçekten çok sağlam.
Bakımsız on binlerce km gidiyor. Yakıt kalitesi falan hikaye cayır cayır çalışıyor.
Boşuna dünyanın en ücra köşesinde bile kullanılmıyor. Afrika kabilesinde bir araba varsa o toyotadır.
Yağ , su olmadan bile baya baya çalıştı araba biz de bakımsız gidiyor diyoruz_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
TSİ ile kıyas haksızlık olur. Turbo beslemeli ileri teknoloji motorlar artık böyle dayanamaz. Keşke hitler motor bir golf de test etselerdi. Ama genede japonlar gibi olmayacağına eminim. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Arabalar çekirdek parası olunca böyle denemeler daha kolay tabi.🤬
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hem yağsız hem susuz, hondanın yaptığı iyi birşey değilki diğerliri korumaya almış kendini honda pistonlara kadar yakmıştır _____________________________ -
Kanal hoşuma gitti ve videolara bakmaya başladım. Peugeot ve Ford öncesinde mavi ve beyaz duman atıyor. Motorları epey bi yıpranmış olmalı. Şartlar eşit olsaa da belki honda kazanırdı ama fark bu kadar olmazdı. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X