Şimdi Ara

Yağmurlu Havada Otomatik Vites Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 model otomatik vites bir fiestam var. Aracı aldıktan sonra aracın önden kazalı olduğunu söyledi bir kaç usta. Bu kazada da sanırım otomatik vites kutusu/beyni hasar görüp kırılmış. Bu kutuyu bir madde ile sıvamışlar. Ancak, bir su birikintisinden geçildiğinde sanırım içerisine su alıyor olacakki vites hatası verip vitese geçmiyordu. Daha sonra bir kat silikon daha sürerek izolasyon yaptırdım. Ancak, haftasonu İzmir yağışlıydı. Bugün aracı çalıştırdığımızda araç yine vitese geçmiyor. Hep "N" harfi ekranda kalıyor. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir acaba? Yönlendirebileceğiniz bir servis/usta var mıdır?

• Ustaeller Ford var Çınarlı yakınlarında. Uzak dersen Gaziemir 6. Sanayide UZSER var. İki servisinde ustaları iyidir. Özel servis ikiside.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyin değişimi yapmanızı tavsiye deriz. Daha önce de müşterilerimizde benzer sorunlarla kaşılaştık. Ancak tamir uzun süreçte sağlıklı olmadı. Değişim komple set olarak yapılırsa daha sonra böyle bir sorunla karşılaşmazsınız
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Akşam iş çıkışı tekrar deneyeceğim. Umarım çalışır. Çalışmazsa bu servislere yol gözüktü gibi.

@MobilOtoServis, beyin değişimi işlemi bize ne kadara mâl olur peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Akşam iş çıkışı tekrar deneyeceğim. Umarım çalışır. Çalışmazsa bu servislere yol gözüktü gibi.

@MobilOtoServis, beyin değişimi işlemi bize ne kadara mâl olur peki?

şasi numarasıyla fiyata bakmak gerekiyor. Tam parça fiyatı vermek doğru olmaz. Ancak ortalama 1500 TL giib bir rakam olabilir diye tahmın ediyoruz.
  • Bugün yine aynı arızayla karşı karşıya kaldım. Bu nasıl iştir anlamıyorum. Arabayı şırıl şırıl suyla yıkıyorum bir şey olmuyor, 3-4 saat yağmur yağıyor ara bu duruma geliyor. Bu durumun bence su temasıyla bir alakası yok, nem böyle bir arızaya sebebiyet verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bugün yine aynı arızayla karşı karşıya kaldım. Bu nasıl iştir anlamıyorum. Arabayı şırıl şırıl suyla yıkıyorum bir şey olmuyor, 3-4 saat yağmur yağıyor ara bu duruma geliyor. Bu durumun bence su temasıyla bir alakası yok, nem böyle bir arızaya sebebiyet verebilir mi?

@dang nemlenme olayı bu konuda etkili olabilir. Aracınızı yıkadığınızda şanzıman beyni kısmına su gitmiyor olabilir. Yağmurlu havada aracınızın alt bölümü dha çok suya maruz kalacaktır. şanzıman beyni şanzımanın hemen yanında veya altında olabilmektedir. Burada olan bir su teması veya nemlenme bu arızaya sebebiyet verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.