Şimdi Ara

Yağmurda cebimde ıslanan iphone 4'e ne yapmam gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4 32 gb daha 2ay olmadı alalı, turkcell'den kontratlı almıştım. aşırı derecede yağan yağmurda cebimde ıslandı telefon. eve geldim kapatamadım, kapandıktan sonra otomatik açılıyordu ve bi uyarı ekranı geliyordu(Bu aksesuar İphone ile çalışmak üzere yapılmamıştır. Ses parazitlerini azaltmak için uçak modunu açmak ister misiniz ? Arama yapamayacak ve aranamayacaksınız. ). ekran içine su kaçmış ama dokunmatikte bi problem yoktu ve home tuşu arada bi çalışıyordu. şarjı bittikten sonra kapandı ancak ben de internetten baktım pirincin içine koydum. olaylar dün akşam gerçekleşti. sabah bi gelişme var mı diye açtım. home tuşu hiç çalışmıyor ve ekranda hiç bi fark yok ama dün aldığım bu aksesuar.. diye bi uyarı ekranı gelmedi. JB etmiştim telefonu. formatlayıp garantiye versem mi, yada ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: alieser1

Iphone 4 32 gb daha 2ay olmadı alalı, turkcell'den kontratlı almıştım. aşırı derecede yağan yağmurda cebimde ıslandı telefon. eve geldim kapatamadım, kapandıktan sonra otomatik açılıyordu ve bi uyarı ekranı geliyordu(Bu aksesuar İphone ile çalışmak üzere yapılmamıştır. Ses parazitlerini azaltmak için uçak modunu açmak ister misiniz ? Arama yapamayacak ve aranamayacaksınız. ). ekran içine su kaçmış ama dokunmatikte bi problem yoktu ve home tuşu arada bi çalışıyordu. şarjı bittikten sonra kapandı ancak ben de internetten baktım pirincin içine koydum. olaylar dün akşam gerçekleşti. sabah bi gelişme var mı diye açtım. home tuşu hiç çalışmıyor ve ekranda hiç bi fark yok ama dün aldığım bu aksesuar.. diye bi uyarı ekranı gelmedi. JB etmiştim telefonu. formatlayıp garantiye versem mi, yada ne yapmalıyım?

Hocam öncelikle cihazı restore edin, garantiye verin bir, genpa cihazın içini açamayacağı için büyük olasılıkla ya yurtdışına ya da Bilkom'a yollayacaktır.

• bu aksesuar vb ayarıını sarj girişinin içine su kaçtıgında atıyor.Saçmalıyor yani.
    O tarafa dogru sert bir kaç ufleme sorunu çözüyor.(aynı durum benim de başıma gelmişti ve en azından bu yöntemle bende sorun çözülmüştü)
  • Pirinç dolu kavanoza koyün ve 10-12 saat bekletin pirinç nemi ve suyu kendi icine ceker
  • Birde bazen kendiliğinden voice control açılıyor.
    Şimdi, yurt dışına yollarsam ne kadar tutar? Ne zamana gelir?
    Ayrıca ekran değiştirmeden falan içindeki suyu çektirebilme şansları yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alieser1
    Ayrıca ekran değiştirmeden falan içindeki suyu çektirebilme şansları yok mudur?

hocam içindeki su kurumuştur onun bi de git restore yap hala sorun varsa öyle gel
  • Çok geçmiş olsun. Düzelmediyse götürün Genpa'ya, ama garanti kapsamına gireceğini sanmıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis sıvı temasını anlar, garanti kapsamı dışında değişim önerir, onunda sizden isteyeceği bedel en az 800 Tl. 500 lira civarında da dışarda yaptırabilirsiniz. Başka yolu yok. Kendimden biliyorum.
  • aynısı bendede olmuştu sırılsıklam olmuştum tabi telefonda pert iphone 2g idi 1 hafta fln o sıkıntıyı bende çektim "Bu aksesuar İphone ile çalışmak üzere yapılmamıştır".
    Telefonun deliklerine falan hava üfledim bekledim böyle bir ara hoparlör sorunu çıktı hatta telefonu buzdolabına bile koydum :D
    Aradan 1 ay fln geçti daha bir sorun vermedi hala kullanılabiliyor. Biraz bekle bence
  • indikatorlerden direk çakarlar ıslanıp ıslanmadığını...

Yağmurda cebimde ıslanan iphone 4'e ne yapmam gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.